QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 12:09)
Man panasu, kad sis dalykas atejo is holivudiniu kinu, ir anglu kalbos, kur yra
friend draugas ir
boyfriend - draugas su kurio jau miegi(dazniausiai) ar vaikinas, jei jaunesni zmones. Ten taip pat yra
partner, jei gyveni nesusituokus ir
husband tik po santuokos baznycioje, po civilines metrikacijos vis tiek
partner. Pas mus kazkaip niekad nebudavo tokiu atskyrimu , nes pas mus yra vaikinas, draugas ir vyras ir viskas. Draugauji - draugas, susituoki, gyveni kartu - vyras.
tai klausimas, koki aprsasme tu deklaraciju?
gal ir is holivudiniu filmu atejo, bet ir laikai keiciasi, keiciasi poziuriai, zmones. Dabar be konkreciu deklaraciju galima i keblia situacija patekt. Dabar neretai jaunimas vaikinai su merginom draugauja kaip draugai, ne pora. Turi bendru hobiu, uzsiemimu, kartu kazkur eina, kazka daro, bet jie ne pora, neisipareigoje vienas kitam.
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 12:56)
Mano ex viska kiso tevams. Suprantu, kad tevams reikia padeti, jei reikia, bet ten ne tas atvejis. Realiai jis pirkosi turta tevu vardu, nors mes net susituoke nebuvom.
na, kai zmones neinvestuoja i bendra gerbuvi, reiskia, jog ateities kartu neplanuoja. Bent tai mano ir mano draugiu pastebejimas. Kaip ir su vaikinais. Jei stengiasi kuo pigiau su mergina susitikt, kad tik nors jokio cento neisleist, tai ilgai su ja ir neuzsibuna. Tiesiog nenori investuoti i "tarpine stotele".
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 13:36)
Čia kaip mano tėvas tarybiniais laikais. Mama išlaikė visus mus 5 vaikus ir namų ūkį, o tėvas savo algas pas savo seseris pasaugot nešė, taupė. Kai tėvas užsimanė atsipirkti pusę namo, seserys špygą pakišo, tai tas kaip veršis verkęs. Vėliau pamiro, rubliai nuvertėjo ir iš to visko niekas nepasipelnė. Tikrai mes buvom sotūs, aprengti ir sužiūrėti, nieko mums netrūko, ir dviračius ir magę, kaip visi vaikai turėjom. Mama daug dirbo, ūkis buvo, o ir vaikai šienavom ir daržus ravėjom. Na, bet tėvo nesuprast. Ir jau nebepaklausi. Atseit, kad boba neišleistų? Kam? 5-kuem vaikam ir jam, bendriem namam?
o gal jis ta nama ne su boba ir 5 vaikais statytis ruosesi? Skaudu, bet ir taip buna. Va mano tevu vienas pazistamas ikalbejo zmona parduot buta, tipo nama statysis. Buta pardave, pas vyro tevus i maza butuka persikrauste ir...vyras susirinkes pinigus i Anglija su meiluze isdume. O motersi liko su vaikasi ir uosviais. Ar kita moteris. Prieme vyra pas save, tipo nauja seima sukurs, jos vaikams tevas bus. Tai tas irgi pasiule taupyt pinigus, tipo didesni buta pirks. Taupe JIS savo pinigus, gyveno is jos pinigu. Susitaupe nemenka suma ir padus papuste. Buvusios bendradarbes vyras nepamenu del ko sugalvojo pinigus taupyt? Bet taupe JIS SAVO pinigus. O paskui buta meiluzei nupirko.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 13:21)
dukra nenori jo vardu, nes po jo mirties su sesėmis kad nekiltų nesklandumų. testamentas dar neparašytas, perrašinėjamas gali būti kiekvieną kartą vėjui keičiant kryptį, vaikas nori būti saugus. ji labai tokia santūri ir protinga mergaitė, viena iš mano mėgstamiausių podukrų
tuomet tevas gali nupirkti buta ir is karto padovanoti ju dukrai. Bet... Nupirkt nupirks, o va klausimas kada prisiruostu perrasyt. Jei ir dabar svaigsta apie testamentus, kuriu net nera. Gerai, kad nerizikuoja mergycka.