Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 14:17)
O vyras kadaise sake, va stato nama (namas jo vardu, pastatytas nesantuokoj), as parduodu buta, pinigai bus namo irengimui  blink.gif

Jus neteisi. As sakyciau, klausau toliau, nes matyt neisgirdau pasiulymo iki galo....

Jei sakytu neturiu ka pridet, tai sakyciau, kad turiu kontrapasiulyma:
"Tu padovanoji man nama, o as pasilieku sau buta. Kaip i tai?"

Jei nustebtu, tai paklausciau kuo pastarasis skiriasi nuo jo"padovanoti savo buto lesas jo namui".

Nemegstu debilu, o dar labiau tokiu kurie jais apsimeta. Tai ne finansiniai konfliktai o pasitikejimo zmogaus protingumu ir saziningumu. Kokie zulikai turguje kai bando isdurti, tai cia dar suprantama
Atsakyti
tai zmones zuliku tikisi turguj ar gatvej. Nieks nesitiki, kad bus apgauti savu - tevu, vaiku, antru pusiu. Nors nereikia, aisku, visur tik suktybes iziuret, kartais gi zmones ir ne is piktos valios kazka suskelt gali.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 14:30)

Jei sakytu neturiu ka pridet, tai sakyciau, kad turiu kontrapasiulyma:
"Tu padovanoji man nama, o as pasilieku sau buta. Kaip i tai?"

as tada paklausiau ar perrasys man puse namo, tai akys buvo net keturkampos, tipo: prie ko cia blink.gif cia gi jo namas blink.gif O paskui as tureciau nuoga basa likt.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 14:48)
tai zmones zuliku tikisi turguj ar gatvej. Nieks nesitiki, kad bus apgauti savu - tevu, vaiku, antru pusiu. Nors nereikia, aisku, visur tik suktybes iziuret, kartais gi zmones ir ne is piktos valios kazka suskelt gali.
Papildyta:

as tada paklausiau ar perrasys man puse namo, tai akys buvo net keturkampos, tipo: prie ko cia  blink.gif cia gi jo namas  blink.gif O paskui as tureciau nuoga basa likt.

Keturkampos biggrin.gif
Manasis šitas dvigubai kilnesnis. biggrin.gif
Dukra mano yra iš tėvo paveldėjusi kaime namuką. Mes nuomojam jį už kapeikas, kad prižiūrėtų, nenugriūtų. Sakau, parduot reikėtų, ir ten gyvenanti jauna šeima jau šeimininkai būtų, atsikvėptų, ir mes mieste nupirktume butuką nuomai tai 3× ar 5× būtų pinigėlių. Kaip tik išlindo toks šaunus butukas. Manasis, žinoma, "jei norit pirkit, aš patarsiu ir padėsiu, bet turėkit omeny, kad stogą ruošias keist ( ne tam, o gretimam, bet bobas šiurpint tinka pavyzdys tas), kainuos tiek pinigėlių, ir renovaciją dar užkabins (kurios čia niekas nesapnuoja net), be to vien pensininkų namas, jie gauna kompensacijas, o tu už šildymą mokėsi daug. O nuomininkai tai baldus išdaužo, elektras privaro ir pabėga, ar iškraustyt negali nė su policija, jei su vaikais. O remonto dar kiek, žiūrėk tas vamzdis žada trūkti, kaimynus apipils, turėsi remontuoti, sumokėt. Ne ne, aš neatkalbinėju, tik tau patariu ir pasakau, kaip būna, gal tu nežinai."
Na ką, iįgelbėjo jis mus nuo tūkstančio nelaimių. nupirko jis tą butą sau ir pinigėlius semia. biggrin.gif bet mums kilniai pasiūlė kitą -brangesnį, prastesnį ir ne kokioj vietoj, ko ir jis nepirko biggrin.gif
Dabar, lutuke, grįžkim, kur tun bandei man meilę įkalbėti. Ar galiu mylėti tokį žmogų? biggrin.gif o gal ūjis netyčia mane myli? bigsmile.gif taigi. tiesiog būnam kartu dalį savo laiko ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 14:48)
as tada paklausiau ar perrasys man puse namo, tai akys buvo net keturkampos, tipo: prie ko cia  blink.gif cia gi jo namas  blink.gif

Tai cia normalus mylinciu zmoniu santykiai? Man tai butu nepriimtina ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 15:11)
Tai cia normalus mylinciu zmoniu santykiai? Man tai butu nepriimtina ir viskas.

na, kai mylinciu zmoniu santykiai, bet mylinciu tokiu, kur su roziniais akiniais, tai viska reikia daryt, ka antra puse sumastys ar pats susimastysi, bet apie ateiti negalvot. Nes tipo gi meile iki grabo lentos bus ir mirsim ta pacia diena ir ta pacia minute.
Tik va kai meile yra jau pas brandesnius zmones, tai i viska ir turi buti ziurima brandziau, atsizvelgiant ir i istatymus, tam tikras galimybes. Meile yra viena, o saugumas ir protas kita.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 15:17)
Tik va kai meile yra jau pas brandesnius zmones, tai i viska ir turi buti ziurima brandziau, atsizvelgiant ir i istatymus, tam tikras galimybes. Meile yra viena, o saugumas ir protas kita.

Brandziai ziuret tai savaima suprantama, bet siulyti kitam padovanot savo turta mano turtui tai jau panasu i chamizma, nesiskaityma ar kvailuma.
Nei brandumo nei meiles NERASTA.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 15:20)
Brandziai ziuret tai savaima suprantama, bet siulyti kitam padovanot savo turta mano turtui tai jau panasu i chamizma, nesiskaityma ar kvailuma.
Nei brandumo nei meiles NERASTA.

nei tu supratai, nei as tau aiskinsiu. Kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 14:26)
Užtenka jau mano razimno liežuvio, kad patariau jam per banką pinigus dukrai pervesti ir nurotydi, dukrytei, svajonių butui. O ne, kaip jis norėjo, grynais, iš kojinės jai juos paduoti. blink.gif ba tada žentui (dar ne žentui) balius būtų. biggrin.gif

O ar zinot, kad berods nuo 15 tukst euru pinigus reikia dovanoti per notara? Ir dovanojimo sutartyje labai netgi galima nurodyti tiksline pinigu paskirti? biggrin.gif
O mazesnei sumas (nepamenu nuo kiek, berods 3000 euru) reikia paprastos rasytines sutarties rolleyes.gif kurioje irgi galima irasyti paskirti. Pinigus tik per banka.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 15:25)
nei tu supratai, nei as tau aiskinsiu. Kaip visada.

Kaip sako protingi zmones, akliausi tie kurie tycia nenori matyti.
Jus pasakojate istorijas vertas profesionaliu zhuliku ir kalbate apie branduma.
Brandumas tai ir moket mylet ir netapti kazkieno skuduru.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 29, 14:13)
rene, pasisilink ant suoliuko. Prisėsiu šalia. Kai sužinosiu tinkamą atsakymą - perduosiu vyrui. Gal kas smegenis į vietą atstatys? Abiem.

4u.gif pasėdėkim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 15:39)
Kaip sako protingi zmones, akliausi tie kurie tycia nenori matyti.
Jus pasakojate istorijas vertas profesionaliu zhuliku ir kalbate apie branduma.
Brandumas tai ir moket mylet ir netapti kazkieno skuduru.

Jokie jie ne profesionalai. Tiesiog zulikai.
Is artimo zmogaus nesitiki kazko tokio panasaus. Juk naturalu pasitiketi zmogumi, su kuriuo gyveni.
O nematai, kai nenori matyti. Nenori blogai galvoti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 15:26)
O ar zinot, kad berods nuo 15 tukst euru pinigus reikia dovanoti per notara? Ir dovanojimo sutartyje labai netgi galima nurodyti tiksline pinigu paskirti?  biggrin.gif 
O mazesnei sumas (nepamenu nuo kiek, berods 3000 euru) reikia paprastos rasytines sutarties  rolleyes.gif  kurioje irgi galima irasyti paskirti. Pinigus tik per banka.

teoriškai arklys, praktiškai nepasikelia biggrin.gif
pernai buvusiai žmonai be bažnyčių be altoriaus įteikė grynais keliskart didesnę nei jūsų minėta sumą, toji kokiu ten būdu juos pristatė į banką ir nusinulino paskolą. niekam nė mintis nekilo pasidomėti iš kur pas moteriškę tokie pinigai, kuri tik palūkanas mokėjo, o paskola stovėjo vietoj. biggrin.gif aišku, gavo jis žodinį pažadą, kad tuos pinigus, užuot nešusi į banką, kas mėn atidės dukros butui. spėkit, ar nors euras yra atidėtas, bent jau dukros naujojo buto durų kilimėliui bigsmile.gif biggrin.gif
dėl dukros tai kalbėjom, kad eitų pas notarą, jis ten tikisi, kad užsiskaitys grynais, nebus būtina banko pažyma. nesigilinu. žalias kelintos eilės mano reikalas.
Atsakyti