Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 29, 15:51)
Juk naturalu pasitiketi zmogumi, su kuriuo gyveni.

Visai nenaturalu. Naturalu gyvent tik su tokiais kuriais pasitiki.

O dabar vezimas pastatytas pries arkli, jei jau kartu - tai pasitiki.
Lyg pradejimas gyventi kartu turi kokia reiksme? Tik supratimas, koks tai zmogus, jo teisingas ivertinimas turi. O to ivertinimo neatnes nei santuoka, nei gyvenimas po vienu stogu
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 15:51)
Jokie jie ne profesionalai. Tiesiog zulikai.
Is artimo zmogaus nesitiki kazko tokio panasaus. Juk naturalu pasitiketi zmogumi, su kuriuo gyveni.
O nematai, kai nenori matyti. Nenori blogai galvoti.

ką čia bevyniot į vatą. vištelės mes bobelės. ir kaip mūsų nemaustyt, kaip susilaikyt. kaip tos, kur "karininkams" babkes neša paskolas paėmusios. O mums vat meilė ir pasitikėjimas. o kas tas yr?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 14:30)
Jus neteisi. As sakyciau, klausau toliau, nes matyt neisgirdau pasiulymo iki galo....

Jei sakytu neturiu ka pridet, tai sakyciau, kad turiu kontrapasiulyma:
"Tu padovanoji man nama, o as pasilieku sau buta. Kaip i tai?"

Jei nustebtu, tai paklausciau kuo pastarasis skiriasi nuo jo"padovanoti savo buto lesas jo namui".

Nemegstu debilu, o dar labiau tokiu kurie jais apsimeta. Tai ne finansiniai konfliktai o pasitikejimo zmogaus protingumu ir saziningumu. Kokie zulikai turguje kai bando isdurti, tai cia dar suprantama

jeigu ko nors ir gailiuosi šiame gyvenime, tai tik dėl to, kad prieš 25 metus nepažinojau idomucio. nebuvau gavusi jo pamokų. o tai visi trys mano vyreliai būtų mane palikę finansiškai tvarkingą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 15:39)
Kaip sako protingi zmones, akliausi tie kurie tycia nenori matyti.
Jus pasakojate istorijas vertas profesionaliu zhuliku ir kalbate apie branduma.
Brandumas tai ir moket mylet ir netapti kazkieno skuduru.

4u.gif idomuci, pasikeisk ir tu savo paveiksliuką, juk tu čia viską moki, tau tai nesudarys keblumų ax.gif
tas grizlis neatspindi visiškai tavęs. rolleyes.gif galėtum būti šnypščiantis arbatinukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 29 birželio 2018 - 15:16
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 15:39)
Kaip sako protingi zmones, akliausi tie kurie tycia nenori matyti.
Jus pasakojate istorijas vertas profesionaliu zhuliku ir kalbate apie branduma.
Brandumas tai ir moket mylet ir netapti kazkieno skuduru.

o kur tu cia zulikus matai? Vyras pasiule parduot man mano buta ir pinigu sukist i jo namo remonta ir baldus. As jo palausiau ar uz tai man puse namo aprasys. Tai as cia gal zulike? Turejau taip laisva ranka ir durna galva atiduot jam 75.000 Lt? Nes gi miaile, gi pasitiket reikia. O jei jis mirtu ar zutu,tai jo gimine man net skuduru neleistu susirinkt, tik ismestu mane kaip suni i gatve, nes testamento tai nebuvo, o as tik sugyventine. (priminsiu, kad jei ir yra testamentas, tai ji galima kasdien keist). Ar jis zulikas? Nes paeme ir leptelejo, kad galiu prie namo prisidet. Nemanau, kad tycia sukures toki plana buvo, kaip cia is kokios duros turtus isviliot. Pinigu jis pakankamai turejo ir turi. O ir dabar is manes finansines paramos nepraso. Ir gyvenam kartu jau 15 metu. Tai tikrai ne del pinigu uz buta jis su manim. Ir as su juo ne del to, kad kazka is jo gauciau. Namo nei puses, nei viso man neperrase. Bet argi tau suprast? Gi visos bobos choleros, tik ir isnaudoja biednus vyrus.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 16:35)
o kur tu cia zulikus matai? Vyras pasiule parduot man mano buta ir pinigu sukist i jo namo remonta ir baldus. As jo palausiau ar uz tai man puse namo aprasys. Tai as cia gal zulike?

Jus neteisingai supratot. NET STEBINA!!!

Jis zulikas, o jus per gera.

Nes as juk pasiuliau duoti jam analogiska plesikiska pasiulyma, o ne sazininga.
Sukciai nenusipelno saziningu pasiulymu, jie turi zinot, kad ir su jais galima naglai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 16:41)
Jus neteisingai supratot. NET STEBINA!!!

Jis zulikas, o jus per gera.

Nes as juk pasiuliau duoti jam analogiska plesikiska pasiulyma, o ne sazininga.
Sukciai nenusipelno saziningu pasiulymu, jie turi zinot, kad ir su jais galima naglai

jeigu butu zulikas, kuris siekia is moters pinigus isviliot, tai negi butu su manim sitiek metu be finansines naudos? Ieskotu kitos. Va eme ir leptelejo tokia nesamone nepagalvojes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 29 birželio 2018 - 15:46
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 15:57)
Visai nenaturalu. Naturalu gyvent tik su tokiais kuriais pasitiki.

O dabar vezimas pastatytas pries arkli, jei jau kartu - tai pasitiki.
Lyg pradejimas gyventi kartu turi kokia reiksme? Tik supratimas, koks tai zmogus, jo teisingas ivertinimas turi. O to ivertinimo neatnes nei santuoka, nei gyvenimas po vienu stogu

Ne iki galo aiskiai parasiau matyt ax.gif
Naturalu gyventi tik su tuo, kuriuo pasitiki, o kai jau gyveni, tai ir pasitiki (toliau).
Buna, kad paaiskeja, kad pasitikejimo nepateisino. Tuomet gyveni toliau, tik jau ne su, o viena.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 16:11)
4u.gif idomuci, pasikeisk ir tu savo paveiksliuką, juk tu čia viską moki, tau tai nesudarys keblumų ax.gif
tas grizlis neatspindi visiškai tavęs. rolleyes.gif   galėtum būti šnypščiantis arbatinukas bigsmile.gif

Anksciau mano avataras buvo

vartotojo įkelta nuotrauka

cia tokia agresyvi puma slaistesi, tai gincydavomes, kas kuri nudobtu kartu apsigyvenus ir kaip greitai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 29 birželio 2018 - 15:52
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 16:45)
jeigu butu zulikas, kuris siekia is moters pinigus isviliot, tai negi butu su manim sitiek metu be finansines naudos? Ieskotu kitos. Va eme ir leptelejo tokia nesamone nepagalvojes.

aš irgi idomucį supratau, taip kaip jis sakė, kad jūsų vyras žulikas biggrin.gif
bet buvo taip, kaip jūs sakot, jis tiesiog nepagalvojo kas būtų jeigu būtų, ir kad tai būtų labai nepalanku jums ir labai palanku jam biggrin.gif . jūs protingai jam atsakėt ir nepapuolėt į keblią padėtį. gyventumėt taip pat gerai iki dabar ir daugiau, bet negali žinoti kada kokia valanda ateis, o jau ir namas jo stovi kaip stovėjęs, o jūsų remontai ir baldai po 15 ar 25 metų gal jau nelabai ko verti.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 16:45)

Sieke. Faktas, ar turi tai daryti reguliariai karta i metus?

Juk ir smurtautojas pagal jus tai ne tas kuris lupa bent karta i menesi, bet kas nors karta ta padaro.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 16:11)
ką čia bevyniot į vatą. vištelės mes bobelės. ir kaip mūsų nemaustyt, kaip susilaikyt. kaip tos, kur "karininkams" babkes neša paskolas paėmusios. O mums vat meilė ir pasitikėjimas. o kas tas yr?

tas mane irgi stebina. Kiek gi jau tokiu istoriju girdeta, bet vistiek pasimauna. Ar kur pensininkai "anukeliams" santaupas atiduoda. Gi tikrai girdeje tu istoriju, o paskui patys ta pati daro.
Ar tie "kariskiai". Na, gerai, graziai kalba, ciulba ulba. Bet jei manes net karta gyvai nesutikes, o suzadetuviu zieda perka ar nama LT, tipo gyvens, na, kaip tada moteris nepamasto, kad gal kazkas ne taip? gal per anksti? Na, as tikrai nenoreciau su kazkuo susimest gyvent, su kuo reale nebendravus, o ten jau laksto namus iesko pirkt. Tegul ir super tas internetinis bendravimas sekesi. kazkokios desperates visiskos turi but.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 16:53)
jis tiesiog nepagalvojo kas būtų jeigu būtų, ir kad tai būtų labai nepalanku jums ir labai palanku jam biggrin.gif .

Eikit jus naivuoles. Nepagalvojo. Viska pagalvojo, tiesiog ne ant tokios papuole, tai teko nuleeidus nosi pamirst keslus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 16:55)
Sieke. Faktas, ar turi tai daryti reguliariai karta i metus?

Juk ir smurtautojas pagal jus tai ne tas kuris lupa bent karta i menesi, bet kas nors karta ta padaro.

as smurtautojo netikrinciau ar jis karta per metus, ar pastoviai smurtauja, ar tik karta i 20 metu. Pirmas kartas butu ir paskutinis.
Atsakyti