Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 19:40)
Jei vyras neduoda VISU pinigu, tai kam jis reikalingas

apkabinti, kojas pasildyti, stiklainius atidaryti, paveiksla pakabinti biggrin.gif su stiklainiais ir paveikslais as dar kazkaip... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:35)
Taviškį auklėjo kitaip, kad tu užsidirbsi tiek, kad jir jam užteks

tai jau taip biggrin.gif "anyta" burbejo, kad galeciau jam naujesni auto nupirkti, ka cia su sena jos aukselis vazineja, kol as troleibusu biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 19:38)
Sutuoktinio kisene yra Sava ir pats sutuoktinis priklauso.
Sakysim cia Ubuntiene isivaizduoja, kad ji gali SAVO neduot, o va KITO, tai jau jos.
Nei velnio - VISKAS BENDRA

mes nebuvom susituoke.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 19:45)
apkabinti,

Turetu buti labai nemalonus jausmas, kai apkabina vyras kuris neatiduoda visu pinigu.
Nes jis SVETIMAS.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 19:45)
mes nebuvom susituoke.

Na ir kas?
As paraginau tuoktis tik del to, kad nebutu kokiu problemu, jei man kas nutiktu.
Na ir kitus dokumentus sutvarkiau.
Esam mirtingi.
Be tai tik buvo del KITU.

As priklausiau jai.
Atsakyti

neisivaizduoju kaip vyras gali duot visus pinigus zmonai. O sau islaidoms pinigu nereikia? Benzinui pvz? Ar pietums? Ar darbe kokia rinkliava? Nemanau, kad tokiu yra, kur visa alga zmonai atiduoda, o ta tipo viska superka. Nerealu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 19:23)
tai su vyru reikia buti del pinigu?  blink.gif  ir jei neduoda, tai atimt?  blink.gif
matyt, mane neteisingai visgi auklejo, nes auklejo taip, kad uzaugciau savarankisku zmogumi, kuris neziuri i svetima kisene. Visada zinojau, kad ka uzsidirbsiu, ta ir turesiu - butent tai man yra norma.

su vyru reiktu but is meiles, bet jei vyras nesugeba islaikyt moters, net jei nesugeba bendrai prisidet prie ukio tai gal geriau is toli ji myleti. biggrin.gif
Cia ir yra puikybe moteriai, vyras taip turi galvoti. Moteris ramiai gali gyventi is to, ka uzdirba vyras, jei jie seima. O jei vyras gyvena is moters, nu tai koks jis vyras?
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 19:51)
neisivaizduoju kaip vyras gali duot visus pinigus zmonai. O sau islaidoms pinigu nereikia? Benzinui pvz? Ar pietums? Ar darbe kokia rinkliava? Nemanau, kad tokiu yra, kur visa alga zmonai atiduoda, o ta tipo viska superka. Nerealu.

nu musu algos eina i viena saskaita, ir leidziam kam ko reikia. dar turiu saskaita savo vardu taupymui , bet negalvoju, kad tie pinigai mano, jei vis tiek bendri, musu siemai, vaikams primiausia.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 19:51)

Vel jus mane stebinat. Duoti tai nereiskia - imk ir istaskyk. Duoti tai tiesiog duoti kontrole lesoms i kurias abu turi teises. Aisku yra ir visokiu savu interesu tai PASITARI jei didesni kokie
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:33)
*O tai bebe puikybė būtų krist ant kelių ir maldauti, jei jau gražiai paprašiusi bendroms reikmėms negavo?
**sakiau aš mandagiai gražiai, kad nėra pelininės, tai nerūkoma. Paprašė jis tos peleninės, gavo ir buvo rūkoma
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Maldauti tai jau ne puikybe aisku, tai nusizeminimas, bet irgi negerai, atvirkscia puikybei yda, kylanti is nemeiles sau, todel neadekvatus vertinimas saves arba pasipuciu arba nusizeminu. Nei maldaut, nei reikalaut nereikia, tai turi vyrui buti savaime suprantamas dalykas. Jei vyra sis pat pradziu neapsiima atsakomybes uz seimos finansus pagrindines, reiktu labai atsargiai ziuret i toki vyra, mano tokia nuomone.

va man tos diplomatijos labai truksta gyvenime. Pa sman tiketinai btu toks pasakymas, nerukyk prasau salia, smirdi, zmones valgo cia. Bet ir jusu vyras tirkiausiai tokiso kaip as nebutu emes i pora lotuliukas.gif nu per gyvenima siek tiek ismokau nutyleti, bet jei zmogus elgesi nachaliskai tai labai jau sunku butu jam kazka graziai aiskinti, tokie vargiai ar supranta ta subtiluma....
Atsakyti

biggrin.gif jeigu manasis man atiduotų VISUS pinigus, tai ateitų ostapas benderis ir pasakytų : rene, kam tau tiek pinigų, jeigu tu neturi fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 29, 19:55)
Vel jus mane stebinat. Duoti tai nereiskia - imk ir istaskyk. Duoti tai tiesiog duoti kontrole lesoms i kurias abu turi teises. Aisku yra ir visokiu savu interesu tai PASITARI jei didesni kokie

tai yra truputi skirtumas. Jei duodi kortele i saskaita, is kurios ir pats gali pasiimt pinigu, tai yra viena. Tuomet jis neatiduoda VISU pinigu moteriai. O visai kas kita, jei uzdirbi ir grynaisiais atiduodi visus pinigus zmonai. Va apie ka as kalbejau. O taip tikriausiai nieks nedaro. O tas, kuris duoda kortele i bendra saskaita, nieko cia ypatingo nedaro, tai norma, mano poziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 29 birželio 2018 - 19:00
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 19:33)
na jau nei velnio nesutikciau uz maista per puse moket. Siandien vakarienei mano vyras gaus sriubos, kepsni, bulviu ir salotu. O as grudetos varskes valgysiu. Tai kas gaunasi? Kad vyras sueda 3 mamutus, as tik 1, bet turiu partempt namo 2 mamutus, kad vyras nebaudautu? Ir dar priedo pati tuos visus 4 mamutus paruosiu ir ant lekstutes pateikiu. Kas cia per vyras, jei moteris ji maistu turi paremt???  mad.gif
o as nebuciau tylejus. Nes ne sveciuose. Nes kavine tai neutrali aplinka. Jei tevai nesugebejo isauklet, tai bent pikta ragana Leksa atskaitytu morala apie kulturinga elgesi kitu atzvilgiu.
Pries keleta metu tylejus buciau, kad ir kas. Tylejus ir kentejus. Tegul ir murkdo kas mane purvu i zeme - ale skundusis nebuciau. Aukleta gi taip buvau, kad negrazu, patylet reikia. Bet su anyta pagyvenus akys prasivere. Nereikia tylet ir kentet, nes tai nieko gero neduoda. Medalio nieks neduos.

O tai, kaip dalinates islaidom?
as ir sakau nezinau, nebuvau tokioje situacijoje, man priimtina kai vyras prisiima finansine atsakomybe, bet tai cia kai pirma seima vaikai. O jei jau vyresniam amziuje, kai vaikai uzauginti, kai turtai sukaupti, nezinau, sudetinga vsikas labai...Geriausia butu, kad abu savanoriskai prisideda, kas kiek gali, nu vyras daugiau aisku...
o as tai atvirksciai seniau is vis tyleti nemokejau, dabar mokinuosi lotuliukas.gif pagal situacija, siaip tokioje tikrai pasakyciau kazka, bet kartais patogiau nutyleti, nematyti, negirdeti lotuliukas.gif nukenti labai nuo tokiu pasakymu dazniausiai....
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:58)
biggrin.gif jeigu manasis man atiduotų VISUS pinigus,

ne, tada kasdien jis ateitu ir sakytu:
-Rene, meile mano, gal gali man duot kelis eurus pietums? Pietus 10.50 euro. Ir dar benzinui reiketu. Ar gali dar kokius 30 duot? Buk gera... Tiesa, cigaretes baigesi...
Stai kas butu, jei vyras atiduotu VISUS pinigus moteriai.
Atsakyti
man irgi atrodo normalu viena saskaita su dviem kortelem - gi patogu, kai pinigai kasdienem reikmem bendroms islaidoms yra pasiekiami be prasymu, pasiskaiciavimu pries vaziuojant i parduotuve. Gi niekas is tos saskaitos pinigu neperka be apsitarimo rankinuko uz 500 euru ar motorines valties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 19:37)
atimt nereikia, bet jei vyras neduoda pinigu bendrom islaidom, tai tada gal islaidas jam sumazinti? Pvz. vakarienei vien sriubos bliudeli paduot - pinigu nera sotesniam maistui.
Auklejo teisingai. Net labai. Visi zmones turi but savarankiski. Bet moteris neprivalo sveiko, uzdirbancio pinigus vyro islaikyti.

o kodel is vis ka tokiam paduoti? Nepirkciau is vis nieko namam, nei jam, jei kazkokie jausmai butu ir butu gaila skirtis, tai bent neislaikyciau tokio, neduoda pinigu maistui ir nereikia, nera maisto.
Tai jau tikrai neprivalo.... vyras gal but irgi neprivalo islaikyti, kol vaiku nera, bet siaip turetu buti pasiruoses ta padaryti bet kada ir neturetu buti skrega eina sau kaip su skregom sunku ir savanaudziais, bet visiems savos pamokos ir keliai...
Atsakyti