QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 19:33)
na jau nei velnio nesutikciau uz maista per puse moket. Siandien vakarienei mano vyras gaus sriubos, kepsni, bulviu ir salotu. O as grudetos varskes valgysiu. Tai kas gaunasi? Kad vyras sueda 3 mamutus, as tik 1, bet turiu partempt namo 2 mamutus, kad vyras nebaudautu? Ir dar priedo pati tuos visus 4 mamutus paruosiu ir ant lekstutes pateikiu. Kas cia per vyras, jei moteris ji maistu turi paremt???
o as nebuciau tylejus. Nes ne sveciuose. Nes kavine tai neutrali aplinka. Jei tevai nesugebejo isauklet, tai bent pikta ragana Leksa atskaitytu morala apie kulturinga elgesi kitu atzvilgiu.
Pries keleta metu tylejus buciau, kad ir kas. Tylejus ir kentejus. Tegul ir murkdo kas mane purvu i zeme - ale skundusis nebuciau. Aukleta gi taip buvau, kad negrazu, patylet reikia. Bet su anyta pagyvenus akys prasivere. Nereikia tylet ir kentet, nes tai nieko gero neduoda. Medalio nieks neduos.
O tai, kaip dalinates islaidom?
as ir sakau nezinau, nebuvau tokioje situacijoje, man priimtina kai vyras prisiima finansine atsakomybe, bet tai cia kai pirma seima vaikai. O jei jau vyresniam amziuje, kai vaikai uzauginti, kai turtai sukaupti, nezinau, sudetinga vsikas labai...Geriausia butu, kad abu savanoriskai prisideda, kas kiek gali, nu vyras daugiau aisku...
o as tai atvirksciai seniau is vis tyleti nemokejau, dabar mokinuosi

pagal situacija, siaip tokioje tikrai pasakyciau kazka, bet kartais patogiau nutyleti, nematyti, negirdeti

nukenti labai nuo tokiu pasakymu dazniausiai....