QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:01)
O tai, kaip dalinates islaidom?
as ir sakau nezinau, nebuvau tokioje situacijoje, man priimtina kai vyras prisiima finansine atsakomybe, bet tai cia kai pirma seima vaikai. O jei jau vyresniam amziuje, kai vaikai uzauginti, kai turtai sukaupti, nezinau, sudetinga vsikas labai...Geriausia butu, kad abu savanoriskai prisideda, kas kiek gali, nu vyras daugiau aisku...
o as tai atvirksciai seniau is vis tyleti nemokejau, dabar mokinuosi
pagal situacija, siaip tokioje tikrai pasakyciau kazka, bet kartais patogiau nutyleti, nematyti, negirdeti
nukenti labai nuo tokiu pasakymu dazniausiai....
as ir sakau nezinau, nebuvau tokioje situacijoje, man priimtina kai vyras prisiima finansine atsakomybe, bet tai cia kai pirma seima vaikai. O jei jau vyresniam amziuje, kai vaikai uzauginti, kai turtai sukaupti, nezinau, sudetinga vsikas labai...Geriausia butu, kad abu savanoriskai prisideda, kas kiek gali, nu vyras daugiau aisku...
o as tai atvirksciai seniau is vis tyleti nemokejau, dabar mokinuosi

musu situacijoj taip ir gaunasi kas kiek gali/nori. Tiksliau tai vyras daugiau, bet jis ir daugiau uzdirba. Bet as gi namie daug daug daugiau darau. Jei man reiketu ir namu ruosa uzsiimt ir dar per puse uz viska sumoket, tai as geriau viena gyvenciau. Ir lengviau butu (darbo maziau) ir finansiskai geriau apsimoketu.