Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:01)
O tai, kaip dalinates islaidom?
as ir sakau nezinau, nebuvau tokioje situacijoje, man priimtina kai vyras prisiima finansine atsakomybe, bet tai cia kai pirma seima vaikai. O jei jau vyresniam amziuje, kai vaikai uzauginti, kai turtai sukaupti, nezinau, sudetinga vsikas labai...Geriausia butu, kad abu savanoriskai prisideda, kas kiek gali, nu vyras daugiau aisku...
o as tai atvirksciai seniau is vis tyleti nemokejau, dabar mokinuosi lotuliukas.gif pagal situacija, siaip tokioje tikrai pasakyciau kazka, bet kartais patogiau nutyleti, nematyti, negirdeti lotuliukas.gif nukenti labai nuo tokiu pasakymu dazniausiai....

musu situacijoj taip ir gaunasi kas kiek gali/nori. Tiksliau tai vyras daugiau, bet jis ir daugiau uzdirba. Bet as gi namie daug daug daugiau darau. Jei man reiketu ir namu ruosa uzsiimt ir dar per puse uz viska sumoket, tai as geriau viena gyvenciau. Ir lengviau butu (darbo maziau) ir finansiskai geriau apsimoketu.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:58)
biggrin.gif jeigu manasis man atiduotų VISUS pinigus, tai ateitų ostapas benderis ir pasakytų : rene, kam tau tiek pinigų, jeigu tu neturi fantazijos biggrin.gif

as turiu fantazijos biggrin.gif
bet turiu ir vidini inspektoriu, kuris 6-kart perklausia, ar man to tikrai reikia? rolleyes.gif

QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:03)
ne, tada kasdien jis ateitu ir sakytu:
-Rene, meile mano, gal gali man duot kelis eurus pietums? Pietus 10.50 euro. Ir dar benzinui reiketu. Ar gali dar kokius 30 duot? Buk gera... Tiesa, cigaretes baigesi...
Stai kas butu, jei vyras atiduotu VISUS pinigus moteriai.

nea, butu, nupirk, idek pietus, nupirk cigareciu, pinigai juk pas tave biggrin.gif
o geles skintu pievoje ax.gif man pievu geles labai grazu, as jas megstu, prisiskinu, ale ziema beda jau butu jam biggrin.gif
o dovanu gimtadieniui moteris isvis negautu rolleyes.gif ju pievoje nepriskinsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 20:03)
man irgi atrodo normalu viena saskaita su dviem kortelem - gi patogu, kai pinigai kasdienem reikmem bendroms islaidoms yra pasiekiami be prasymu, pasiskaiciavimu pries vaziuojant i parduotuve. Gi niekas is tos saskaitos pinigu neperka be apsitarimo rankinuko uz 500 euru ar motorines valties  biggrin.gif

Ammmm... Aš Vienos oro uoste nusipirkau kremo už 300€. Kai nufotkinau ir nusiunčiau sąskaitą gavau atsakymą “ Bl, jei tu kiekvieną dieną jais nesitepliosi - aš tau juos su šaukšteliu sumaitinsiu.”
Reikia paminėti, kad kosmetikos jokios ir kremų nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:58)
biggrin.gif jeigu manasis man atiduotų VISUS pinigus, tai ateitų ostapas benderis ir pasakytų : rene, kam tau tiek pinigų, jeigu tu neturi fantazijos biggrin.gif

nieko mes jums padetumem lotuliukas.gif
Saket kaip ismokti svajoti, praktikuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:05)
neduoda pinigu maistui ir nereikia, nera maisto.

kokios problemos? gi mamos maistas skaniausias, o ji su kepsniukais vos ne paskui lakste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 29, 20:08)
Ammmm... Aš Vienos oro uoste nusipirkau kremo už 300€. Kai nufotkinau ir nusiunčiau sąskaitą gavau atsakymą “ Bl, jei tu kiekvieną dieną jais nesitepliosi - aš tau juos su šaukšteliu sumaitinsiu.”

klausimas: ar skanus kremas buvo?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 20:07)
as turiu fantazijos  biggrin.gif
bet turiu ir vidini inspektoriu, kuris 6-kart perklausia, ar man to tikrai reikia?  rolleyes.gif
nea, butu, nupirk, idek pietus, nupirk cigareciu, pinigai juk pas tave  biggrin.gif
o geles skintu pievoje  ax.gif  man pievu geles labai grazu, as jas megstu, prisiskinu, ale ziema beda jau butu jam  biggrin.gif
o dovanu gimtadieniui moteris isvis negautu  rolleyes.gif  ju pievoje nepriskinsi  tongue.gif

Atsirastų neapskaitomos lėšos. Sakytų, kad visus, o kišeniuky užsiliktų alaus bonkelai ir gėlei žmonai per kovo 8
Atsakyti

sumaitino? biggrin.gif
siaip, kremas gi kasdienis reikalas biggrin.gif nebent tik svenciu proga tepat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 20:11)
kokios problemos? gi mamos maistas skaniausias, o ji su kepsniukais vos ne paskui lakste  biggrin.gif

Nu tegul ir laksto tada ir as su juo ten nueiciau pavalgyti lotuliukas.gif
kaip bebutu gerai, kad issiskyret , geriau veliau nei niekada, vaiku tikiuosi bendru neturit?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 20:11)
klausimas: ar skanus kremas buvo?

Mamukui padovanojau. Tyliai.
Atsakyti

cia kokio stebuklingumo kremas turi buti? lotuliukas.gif kaip is tu reklamu, issitepi ir is kart 30m jaunesne pasidarai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 20:13)
Nu tegul ir laksto tada ir as su juo ten nueiciau pavalgyti lotuliukas.gif
kaip bebutu gerai, kad issiskyret , geriau veliau nei niekada, vaiku tikiuosi bendru neturit?

oi, ne, ji man apsvilusius kotletus dedavo biggrin.gif
vaikai gi brangiai kainuoja...
Atsakyti