Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 18:54)
nu puikybe jis jusu gyde tikriausiai doh.gif

kokia?
Atsakyti
*ir nei vienas suauges vyresnis asmuo negalejo jam kazka pasakyti?  jau ne kas tikrai vaizdelis, ne be reikalo tetis rupinasi matyt....
Papildyta:

**Nezinau, meile nebutinai proto klauso lotuliukas.gif ir ne tokius myli lotuliukas.gif sake, juk jis jumis pasirupins.  mirksiukas.gif
Papildyta:

***pas mane tai taip ir bus lotuliukas.gif

***pas tave tikrai taip ir bus
**tik ne mūsų metuose. Protas meilei į snukį duotų, jei ta pradėtų čia romantizuotis. Be to ankstesnės patirtys ir pamokos. Manau, žmogų turi būti už ką mylėti, vzaimno, tarkim, jei matytum, kaip jis dėl tavęs kažką daro, o ne tave gręžia savo labui.
*galėjo. Bet negi aš, atėjusi į pilną šeimą, pradėsiu ką sakyti. Kaip atrodys. Draugė jo, uošviai abu tylėjo, tai ir aš, kaip mano baba būtų sakius, "kaip subinė svečiuose" patylėjau, jau čia iš mano pusės būtų netaktas, jei visiems gerai, tik man mat be. Be abejo, po viskam tėvas dukrai griaudėjo ne sykį, bet tiesiai bernui į akis, kad gal tu nerūkyk, arba paeik į šoną, neišspaudė. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 19:07)

Įsivaizduojamą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 29 birželio 2018 - 18:17
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 19:07)

tokia, kad jus isivaizdavot, as juk viska galiu pati ir be jo ir be jo pinigu neduoda ir nereikia , as isdidi, nereikalausiu, as gi su juo ne del pinigu ir pan biggrin.gif ar ne taip mastet?
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:10)
"kaip subinė svečiuose"

lotuliukas.gif nu taip jusu situacija suprantu, bet nezinau ar buciau susivaldziusi, as tokia bjauri tokiais atvejais, man reikai sau liezuvi prikandus realiai laikyt, kad neissiziociau kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 19:15)
tokia, kad jus isivaizdavot, as juk viska galiu pati ir be jo  ir be jo pinigu neduoda ir nereikia , as isdidi, nereikalausiu, as gi su juo ne del pinigu ir pan  biggrin.gif ar ne taip mastet?

tai su vyru reikia buti del pinigu? blink.gif ir jei neduoda, tai atimt? blink.gif
matyt, mane neteisingai visgi auklejo, nes auklejo taip, kad uzaugciau savarankisku zmogumi, kuris neziuri i svetima kisene. Visada zinojau, kad ka uzsidirbsiu, ta ir turesiu - butent tai man yra norma.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 18:17)
tau dar ir agresija visur vaidenasi?  biggrin.gif

Drąsių morkų prilesęs.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 29, 19:15)
*tokia, kad jus isivaizdavot, as juk viska galiu pati ir be jo  ir be jo pinigu neduoda ir nereikia , as isdidi, nereikalausiu, as gi su juo ne del pinigu ir pan  biggrin.gif ar ne taip mastet?
Papildyta:

**lotuliukas.gif nu taip jusu situacija suprantu, bet nezinau ar buciau susivaldziusi, as tokia bjauri tokiais atvejais, man reikai sau liezuvi prikandus realiai laikyt, kad neissiziociau kartais doh.gif

*O tai bebe puikybė būtų krist ant kelių ir maldauti, jei jau gražiai paprašiusi bendroms reikmėms negavo?
**sakiau aš mandagiai gražiai, kad nėra pelininės, tai nerūkoma. Paprašė jis tos peleninės, gavo ir buvo rūkoma
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 29, 19:29)
Drąsių morkų prilesęs.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O bendros kasdienines islaidos kazkaip jau gal sudetingiau butu dalintis. gal keikvienas uz savas, kas asmeniska, o uz maista , busta per puse mazdaug?

na jau nei velnio nesutikciau uz maista per puse moket. Siandien vakarienei mano vyras gaus sriubos, kepsni, bulviu ir salotu. O as grudetos varskes valgysiu. Tai kas gaunasi? Kad vyras sueda 3 mamutus, as tik 1, bet turiu partempt namo 2 mamutus, kad vyras nebaudautu? Ir dar priedo pati tuos visus 4 mamutus paruosiu ir ant lekstutes pateikiu. Kas cia per vyras, jei moteris ji maistu turi paremt??? mad.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 29, 19:10)

*galėjo. Bet negi aš, atėjusi į pilną šeimą, pradėsiu ką sakyti. Kaip atrodys. Draugė jo, uošviai abu tylėjo, tai ir aš, kaip mano baba būtų sakius, "kaip subinė svečiuose" patylėjau, jau čia iš mano pusės būtų netaktas, jei visiems gerai, tik man mat be. Be abejo, po viskam tėvas dukrai griaudėjo ne sykį, bet tiesiai bernui į akis, kad gal tu nerūkyk, arba paeik į šoną, neišspaudė. unsure.gif

o as nebuciau tylejus. Nes ne sveciuose. Nes kavine tai neutrali aplinka. Jei tevai nesugebejo isauklet, tai bent pikta ragana Leksa atskaitytu morala apie kulturinga elgesi kitu atzvilgiu.
Pries keleta metu tylejus buciau, kad ir kas. Tylejus ir kentejus. Tegul ir murkdo kas mane purvu i zeme - ale skundusis nebuciau. Aukleta gi taip buvau, kad negrazu, patylet reikia. Bet su anyta pagyvenus akys prasivere. Nereikia tylet ir kentet, nes tai nieko gero neduoda. Medalio nieks neduos.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 29, 19:23)
tai su vyru reikia buti del pinigu?  blink.gif  ir jei neduoda, tai atimt?  blink.gif
matyt, mane neteisingai visgi auklejo, nes auklejo taip, kad uzaugciau savarankisku zmogumi, kuris neziuri i svetima kisene. Visada zinojau, kad ka uzsidirbsiu, ta ir turesiu - butent tai man yra norma.

Taviškį auklėjo kitaip, kad tu užsidirbsi tiek, kad jir jam užteks
Atsakyti
tai su vyru reikia buti del pinigu?  blink.gif  ir jei neduoda, tai atimt?  blink.gif

atimt nereikia, bet jei vyras neduoda pinigu bendrom islaidom, tai tada gal islaidas jam sumazinti? Pvz. vakarienei vien sriubos bliudeli paduot - pinigu nera sotesniam maistui.
Auklejo teisingai. Net labai. Visi zmones turi but savarankiski. Bet moteris neprivalo sveiko, uzdirbancio pinigus vyro islaikyti.
Atsakyti
matyt, mane neteisingai visgi auklejo, nes auklejo taip, kad uzaugciau savarankisku zmogumi, kuris neziuri i svetima kisene.

Sutuoktinio kisene yra Sava ir pats sutuoktinis priklauso.
Sakysim cia Ubuntiene isivaizduoja, kad ji gali SAVO neduot, o va KITO, tai jau jos.
Nei velnio - VISKAS BENDRA
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 29, 19:29)
Drąsių morkų prilesęs.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 29, 19:37)
bet jei vyras neduoda pinigu bendrom islaidom,

Jei vyras neduoda VISU pinigu, tai kam jis reikalingas
Atsakyti