aš galvojau, kad tu klausi tik iš šio pusfinalio.
Man iš ano, tai nemažai irgi patiko. Slovėnai faini, nu kabina, nors ir flegmos, kaip beje ir latvė, nu vistiek jinai mane kabina, mistiška tokia

Jo latve graziai padainavo, ko nepasakysi apie esta ka ir sakiau apie anglu kalba, jei jauciasi akcentas tai visai neskamba, geriau sava kalba dainuotu.
As youtube ka radau ta perklausiau, po gabaliuka kai kuriu uzteko kelias s nepatiko visai
o kodel gaila,kad finale?
Gal toms neseniai atejusioms ir atrodo, kad cia niekas skauduliu nelieja. Konti gentas ne tas, jos pacios nieko vertos, jei joms niekas nenori atverti sirdies. Su sena gvardija tiek vienos kitoms atvere esam savo slapciausius uzkaborius, kad dabartinems sielu zinovems tik sleptis po lapais belieka. Nedatempia jos iki senosios gvardijos
Interneto platybėse radau gerą posakį.Draugams nepasakok to, ko nenorėtum, kad sužinotų priešas.
Dabar forumas nebe toks, koks buvo seniau.Kažkoks lėkštas.Nors būtent šio forumo dėka susiradau ne vieną draugę.
Tai kad estai nedalyvauja. Juos atstovauja svedas. Negi svedu kalba atstovaus esitijai
as tiek nesigilinu i Eurovizija pamaciau tik daina, kur buvo parasyta Estija o siaip absurdai man, jei taip atstovauja... kam is vsi tada i slais susiskirstyti, butu kosk jaunuju talentu konkursas ir tiek...
Lekstas, arba gerkliu draskymas.
Anksciua apie viska kalbedavom.
Bet realybej juk su zmonem panasiai, tik ten gali rinktis nebendraut, o jei negali, tai filtruoji ka sakyt.
tai,kad butent jus tai ir sukeliat, nejauciat, tamsta tai is vis saves nematai jusu hobiai kabinetis prie kiekvieno zodzio ... tik prasideda kokia idomesne diskusija nu prasideda