Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 28, 19:21)
Jis rase, su mylinciu ja vyru ar gali buti blogai su mylinciu moteri vyru?

kam tada tuoktis, jei paskui be vyro geriau pasidaro?

Aisku, kad gali. Tai kas, kad vyras myli, jei zmona nemyli. Tai ka? Aukotis visa likusi gyvenima.

O tu kai tuokeisi pasakei vyrui, kad su juo nemiegosi, neduosi? biggrin.gif Kodel dabar tau be vyro lovoje geriau? Ar jus visada nuo santuokos pradzios miegat atskirai?
Tame ir esme, kad zmogus keiciasi. Vienoks buna kai tau 20 m. ir kitoks kai 40 ar 50 m. Todel ir skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 28, 18:41)
doh.gif gal geriau tu neskaityk mano postu, nes interpretuoji kazkaip briedovai lotuliukas.gif as apie viska snekejau viska bendrai ir pasuali ir seima ir kaimynus ir bendradarbisu, visur kur tik zmogus buna, kaip jam buti savim visada, jei buvimas savim, pvz reiskia kazka negero?nieko nekonkretinau nei pasualio, nei seimos is vsi ne ten akcentus dedi...

o apie mano gyvenima gal patylek, nes labai jau i cambala panaseji, jauciu ir tave reiks blokuoti, nes jau apgauiletina daraisi.... unsure.gif

Vajaaaazau, prasau uzblokuoti, gal tada baiksi lomentuoti mano postus. As va kaip tik cambala uzblokavau, nes nera reikalo skaitineti alkoholikės nesamoniu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 28, 18:31)
O kas sudaro pati zmogu? Visuma. Pomegiu, skoniu, patirciu, brandesnio mastymo, pasimokymai is klaidu, daug ko supratimas, pergyvenimas, susidurimas su kazkuo ir t.t. Bet tau per sunku ta suvokti, juk tu dar tokia pati kaip pries 30 m. t.y. 11 metes mastymo.  biggrin.gif

Nu ne, zmogus nera jo skoniai, nei pomegiai, butent cia yra ZMOGAUS pomegiai, o ne zmogus= pomegiai mirksiukas.gif zinnios , informacija irgi nera zmogus.

taip as tas pats zmogus, as nesijauciu,kad as is esmes buciau kitokia, kaip ir sakiau kas dasidejo, tu praignoravai dali zinutes kazkodel. bet vidus serdis tas AS YRA TAS PATS ir toks pat.

kartais 11m daug protingesni buna, nei cia kai kurios suauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 28, 17:44)
Vajaaaazau,  prasau uzblokuoti,  gal tada baiksi lomentuoti mano postus. As va kaip tik cambala uzblokavau,  nes  nera reikalo skaitineti alkoholikės nesamoniu.

Kaip ten varnu troboj rasei - sunus su draugais varo i sala, o jus irgi nusipurkot, kad salimais but.
Baisu, neturi nei sau tos romantikos, apie kuria cia bandai svaigt ir vaikui dar gyvenima ir psichika edi.
Atsakyti
Aimeja, davai kviesk kin. As noriu paskaitineti, kai turesiu laiko, jos flirtavimo su IDOMUČIA biggrin.gif
Man daug labiau tai patiktu, nei skaityti rietenas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 28, 18:44)
Vajaaaazau,   prasau uzblokuoti,   gal tada baiksi lomentuoti mano postus. As va kaip tik cambala uzblokavau,   nes  nera reikalo skaitineti alkoholikės nesamoniu.

leidimo tavo tirkai neprasysiu, jei visai atsibosi.

tai ne as , o tu nuolat mane komentuoji, as tau tik atsakiau, sugrisk i sios dienos pradzia ir pasiziurek, jei jau nebeprisimeni biggrin.gif

kad jus kartais abi jauciu isgeriat , kad tokiu briedu prirasot lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 28, 18:47)
Man daug labiau tai patiktu,  nei skaityti rietenas.

pati pradedda , o paskui paciai nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 birželio 2019 - 17:48
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 28, 18:48)
leidimo tavo tirkai neprasysiu, jei visai atsibosi.

tai ne as , o tu nuolat mane komentuoji, as tau tik atsakiau, sugrisk i sios dienos pradzia ir pasiziurek, jei jau nebeprisimeni  biggrin.gif

kad jus kartais abi jauciu isgeriat , kad tokiu briedu prirasot lotuliukas.gif

Tu ikišai savo trigrasi twn, kur nieko nenutuoki. Tu neturi normalios seimos, o kalbi apie sutuoktiniu santykius. Tavo santykiai su vyru issigime. Tu laikykis atokiau nuo twmu apie seimos santykius.

Bet gana.
As noriu isgirsti seksualiosios kin minčių
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 28, 18:51)

Aha, pakalbam apie seksualuma. Tike nee apie putes ar papus.

Man moteryje seksualiausia sugebejimas atsiduot mylimajam.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 28, 18:47)
Aimeja,  davai kviesk kin. As noriu paskaitineti,  kai turesiu laiko,  jos flirtavimo su IDOMUČIA  biggrin.gif
Man daug labiau tai patiktu,  nei skaityti rietenas.

As cia. Paflirtavimas seniai seniai buvo.
Jei nepatinka rietenos, tai nesiriekit. mirksiukas.gif
Va man nepatinka, tai ir nesiveliu biggrin.gif jei kas ko nesupranta, ramiai paaiskinu ir tiek, jei vis tiek nesugeba suprasti, tai ka padarysi, jei is auksciau neduota biggrin.gif
Papildyta:
Man seksualu, kai moteris zino, kas ji yra, ko ji nori ir jai nereikia ardytis, kad tai gautu. Teko dalyvauti viename vakarelyje pries kuri laika. Viena labai jau rode esanti kazkas. Taip, ji grazi, gerai apsirengusi, geros figuros, issilavinusi, turi gera darba. Bet kad ir kiek rode demesi vyrams, nei vieno tai nekabino. Vienas paskui pakomentavo, kad ji nemoteriska. Pernelyg agresyvi. Ramus tikejimas savimi yra dalis moteriskumo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 28, 18:38)
As kaip silta - tai pasiimu laisva diena ir vaziuojam pasiplaukiot po Moletu ezerus. Jau nuo 21 birzelio galima su motoriniais varikliais.
Treciadienio pasiplaukiojimas baigesi nekaip. MB pradejo rekti, kad jai uzpakali atidauze ir visa atkrate  valtis sokinejanti per bangas.

O as norejau gero... Tikekimes, kad gulint po palmee tamstelei koks stambus riesutas nenukris ant makaules

biggrin.gif fainuolė
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 28, 18:47)
Kaip ten varnu troboj rasei - sunus su draugais varo i sala, o jus irgi nusipurkot, kad salimais but.
Baisu, neturi nei sau tos romantikos, apie kuria cia bandai svaigt ir vaikui dar gyvenima ir psichika edi.

šaunuolė, kad pridaboja.
Seniai jau čia Lietuva verkė tos istorijos dėl jurbarkietės ir to boksioro chamo?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 28, 18:56)
Aha, pakalbam apie seksualuma. Tike nee apie putes ar papus.

Man moteryje seksualiausia sugebejimas atsiduot mylimajam.

nea, papai valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 28, 20:33)
nea, papai valdo biggrin.gif

Nieko gero, per juos man gelbejimosi liemene jau neuzsisega. (Reikia devet plaukiant su motorke dabar). Gal susitrauke garaze?
Papildyta:
Va fainaa mergina, nebijo jura plaukti, ne taip kaip MB.

https://www.lrytas.l...buste-10902092/
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 28, 18:51)
Tu ikišai savo trigrasi twn,  kur nieko nenutuoki. Tu neturi normalios seimos,  o kalbi apie sutuoktiniu santykius. Tavo santykiai su vyru issigime. Tu  laikykis atokiau nuo twmu apie seimos santykius.
Bet gana.

rasai apie spastus, skaitai tokius straipsnius, bet nematai, kad pas paci agalvoje tiek spastu biggrin.gif tu matai nuspresi, kokie santykiai su sutuoktiniu normalus ir kokie nenormalus lotuliukas.gif savo ziurekis santykius ir savo vyra, matomai pas pacia ne kazin kas kad bet kokiu atveju kisi nuolat tokius dalykus, siek tiek buvo juokinga, bet jau perpaudei ryskiai, skaau daraisi kaip cambala, kuri zino kas su kuo miega, kas su kuo ka valgo, ka nevalgo, kas ka rengiasi, kieno kokie plaukai lotuliukas.gif , kazkokiem forumo personazam, butu juokinga, jei nebutu graudu biggrin.gif
Atsakyti