Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 01, 15:28)
As pati sau smirdziu, kai ryte atsikeliu, gi nakti zmogus suprakaituoja, o visavalgiu is vis buna prastas kvapas rytais is burnos, as pati jauciu ant saves, jei koki kiausini suvalgai ar varskes, ryte kaip duoda tvaikas, dantys apsinese visi, tikrai toli iki saldziu buciniu butu. Nusirpasuti reikia prima, o tada galima sugriuti kur i lovyte pasidziaugti vienas kitu  tongue.gif

Jus ten sutriai kokie abu. Tu smirdi, vyrui seiles bega miegant. biggrin.gif Tu nesivartyk dabar. Jei patalyne svari. Apatiniai svarus. Naktinukai. Jei is vakaro issiprausi ir ssivalai dantis, jau ryte tikrai nebusi prasmirdusi. Kartais kai karsta gal ir galima. Bet atsidarai langa. Uzsikloji ploniau ir jokiu bedu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 18:58)
Jus ten sutriai kokie abu. Tu smirdi, vyrui seiles bega miegant.  biggrin.gif Tu nesivartyk dabar. Jei patalyne svari. Apatiniai svarus. Naktinukai. Jei is vakaro issiprausi ir ssivalai dantis, jau ryte tikrai nebusi prasmirdusi. Kartais kai karsta gal ir galima. Bet atsidarai langa. Uzsikloji ploniau ir jokiu bedu.

Neisivaizduoju kas ten gali smirdet taip smarkiai. Jau pas mane uosle kaip pas ciucika, bet ryte nuo sveiko zmogaus jokio slykstaus kvapo, kad net reiktu atskirai miegoti. O vyras kuris traukia, net ir kvepia. Bet kai nera aistros, chemijos atitikimo, tai tada gali buti visokie kvapai erzina. Arba ligos koki9s nors (buna kartais labai bjaurus net prakaito kvapas). Bet geeiau gal gydytis nei i kitus kambarius begiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 18:41)
Kaaaa?  biggrin.gif  Balsu kvatoju.  biggrin.gif Tu rasei, kad su kazkuriuo vaiku mano santykiai blogi. Kad neisauklejau, turiu problemu. Prasiau pasakyti su kuriuo. Varteisi, kad giliau neziuresi. Dabar jau rasai, kad geri. Rasei, kad mano santykiai su vyru labai geri, tu tipo matai. Dabar jau blogi pasirodo.  biggrin.gif Kaip diena, taip naujiena. Mano pirmagimis jau seniai turi kas ji ,,suvaldo". Suvaldyti jo man nereikia. Ir vel nepataikei. Tai tavo visi matymai ir yra tokie- nu kazkokie spejimai pro sali. Pati pamirsti ka ,,matai".
Nors tu teisi tame, kad su savo vaikais as sutariu. Su visais sutariu- vyru, gimine, kaimynais. Net su tavim sutariu. Nesakyk, patinku tau.  biggrin.gif  4u.gif

tąąą biggrin.gif
tu net neskyri kada aš rimtai, kada juokais, čia tavo ir cambalinės problema. Tada rašiau tau juokais, ar aišku jau? biggrin.gif Dabar parašiau rimtai. Žiūrint kaip tu supranti tą suvaldo. Akivaizdu, kad ne taip kaip aš. Nepaslaptis gi, kad tu retai mane supranti smile.gif
Nu tai taip, sutari, nesakau, gi kad peiliais svaidaisi. Į mane juk irgi nemėtai, tik šiaip padjobkes bandai, tai va taip ir su vyru panašiai, tik jau labiau išvirkščiai, nuraudi tu, ne jis 4u.gif
Atsakyti

visaip galima, vaikai zinok ir i burelius eina, ir pas draugus ir kieme iseina zaisti su draugais, ypac kai jau atsyla ir mes isvaziuojam, vaikai auga zinok mano, neuzstrik laike kaip cambala biggrin.gif

Bet kas zmoniu per noras lysti i kitu lytinio gyvenimo smulkmenas? Gal sis mano atsakymas pagaliau patenkins duaguma ciekanu zosiu

Aha. Itikinai. Tikrai kartu nemiegant ir turint vaiku pilna progu seksui. Labai daznai. Ypac kai atsyla.

Tu pati cia pasakoji, tai ir komentuojam. Suskaiciuok kiek siandien zinuciu parasei apie miegojima ne/kartu. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 08:01)
Ooooo, debilka prabilo, temą pagražint atėjo biggrin.gif

Aha, jau tiek ėdu, kad visus aplinkui suėdžiau, niekas gyvas neliko, ir tavo eilė žinok ateina biggrin.gif

Jau kalbėt apie šeimą, tai tau tylėt,

Bet tai kaip tu pratruksti, kai teisybe apue tave rasau biggrin.gif .

Buu, jau tris maziausiai metus buuu gasdini, keiki biggrin.gif .

As turiu seima - vyra, sunu, mama, anyta. Tu tik ciuciuka. Juk pati supranti, kad tavo sugyventinis nores savo gimine pratest. Suo tam netinka.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 01, 11:43)

Gyvenimo normalaus, idomaus, matyt, neiznau, bet taip lysti i asmeniskumus su kiekvienu i kitu gyvenimus, reikia savojo netureti.

Kurioj vietoj pas tave " gyvenimo normalus, idomus"?
Butum patenkinta gyvenimu - nevadintum kt vartojancias prostititm, besidazancias kompleksuotais ir seksu uzsiimanciais ne taip kaip tu - piestuko poza- iskrypeliais.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 29, 18:31)

Cha cha cha jau mano sakiniais pradedi kalbet. As taip esu sakiusi. O tu pasigavai.  biggrin.gif

O tu lig siol nepastebejai kad ji bezdzionele?
Ryskus pvz buvo su zoo_taz.gif ir moonte " veidrodziu".
Issekus susiraukus ir nepatenkinta moteriske jau senai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 19:41)
tik šiaip padjobkes bandai, tai va taip ir su vyru panašiai, tik jau labiau išvirkščiai, nuraudi tu, ne jis 4u.gif

Bet tavo suguventinis nerauda, tik gyvena normalu visaverti gyvenima su zanecka, tu puses net nezinai, nes daknisai ji. Bet itari. Net sekimas nepadejo.
Vyrai namuose nori buti savimi, atsipalaiduoti, tureti gimines pratesima. Su tavim tavasis to neturejo. Pati kalta. Ir neinksc cia .
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 01, 14:07)
Nzn. bet as manau, kad geriau, kai santykiai gristi zmogiska meile (potrauki galima sukurti is pareigos), nei santykiai gristi vyro ir moters trauka, kas labai jau nepastovu ir nepatikima.

Kartais buna ir taip
https://m.delfi.lt/u...php?id=81592525
Ne vien tave paliko. Turbut sia moteri daknisi vyro valdzia ir pastovus teroras, kad sugebejo savo vaikus ir save apsaugot.
Juk is gero gyvenimo zmonos nebega.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 01, 17:41)
Kaaaa?  biggrin.gif  Balsu kvatoju.  biggrin.gif Tu rasei, kad su kazkuriuo vaiku mano santykiai blogi. Kad neisauklejau, turiu problemu. Prasiau pasakyti su kuriuo. Varteisi, kad giliau neziuresi. Dabar jau rasai, kad geri. Rasei, kad mano santykiai su vyru labai geri, tu tipo matai. Dabar jau blogi pasirodo.  biggrin.gif Kaip diena, taip naujiena. Mano pirmagimis jau seniai turi kas ji ,,suvaldo". Suvaldyti jo man nereikia. Ir vel nepataikei. Tai tavo visi matymai ir yra tokie- nu kazkokie spejimai pro sali. Pati pamirsti ka ,,matai".

Negi tu i sitos nuopusos " galias" tiki?
Lb gerai atsimenu kai tu ja pajalbinai lengvai, tai ji bego tavo zinuciu istorija knist - ir kad tavo sunus pinigu prase ir kad kieme svetimi vaikai uzkniso. Dar neva zino tavo vyro pareigas... biggrin.gif
Ko tu pries ja tai aiskinies? Ji gi suvargusi ir pagiezinga forumo bobele. Pamastyk kaip jai liudna su ciucium, kaip aplink seimos, vyrai, vaikai...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 01, 21:54)
Buu, jau tris maziausiai metus buuu gasdini, keiki biggrin.gif .

As turiu seima - vyra, sunu, mama, anyta. Tu tik ciuciuka. Juk pati supranti, kad tavo sugyventinis nores savo gimine pratest. Suo tam netinka.

tai nesipildo? Šiandien pilną streso dieną turėjai biggrin.gif Sveikinu biggrin.gif 4u.gif

tai tu su mano vyru miegi, kad žinai ko jis nori? biggrin.gif tokia ideali, ištikima ir laiminga žmonelė esi? čeburaška, kvaišena biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 01, 21:54)
Vyrai namuose nori buti savimi, atsipalaiduoti, tureti gimines pratesima. Su tavim tavasis to neturejo. Pati kalta. Ir neinksc cia .

tu geriau neužsimink mano vyrui apie vaikus, nes išgirsi negražių žodelių, nemyli jis jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 21:31)

tai tu su mano vyru miegi, kad žinai ko jis nori? biggrin.gif tokia ideali, ištikima ir laiminga žmonelė esi? čeburaška, kvaišena biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

tu geriau neužsimink mano vyrui apie vaikus, nes išgirsi negražių žodelių, nemyli jis jų biggrin.gif

Ne as miegu. Manes chliupik - vegan niekada nesuzavetu( nors jis ir yra veganes sugadintas asmuo)
Pati itari kas biggrin.gif .

Neguisj taip saves biggrin.gif 4u.gif . Geriau eik gydykis ir 0radek visavertiskai maitintis.
Burba tau rase - tu labai issiduodi pakibdama biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 01, 13:28)

As pati sau smirdziu, kai ryte atsikeliu, gi nakti zmogus suprakaituoja, o visavalgiu is vis buna prastas kvapas rytais is burnos, as pati jauciu ant saves, jei koki kiausini suvalgai ar varskes, ryte kaip duoda tvaikas, dantys apsinese visi, tikrai toli iki saldziu buciniu butu. Nusirpasuti reikia prima, o tada galima sugriuti kur i lovyte pasidziaugti vienas kitu  tongue.gif

Skaitau atgal, nes idomu. Aa, as dabar supratau, kai tu rasei, kad miegat atakirai ir nenori kad tavo vyras tave pamatytu ryte - tu esi nevala. Fui fui. Eik tarpukoji vakare nusiplauk, dantis issivalyk, po dusu palisk ir i lova kartu su vyru.
Beje, ryte tas pats galioja. Ir vyras pas paukstytes nebegs. Ne visi zinok Napoleonai, kuris pranesdavo Zozefinai kad grizta ir ta nesipraustu...
Tai matomai nesiprausiat, kad atskirai miegat ir slykstinates vieni kitu?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 01, 22:42)
Ne as miegu.  Manes chliupik - vegan niekada nesuzavetu( nors jis ir yra veganes sugadintas asmuo)
Pati itari kas  biggrin.gif .

Neguisj taip saves biggrin.gif  4u.gif . Geriau eik gydykis ir 0radek visavertiskai maitintis.
Burba tau rase - tu labai issiduodi pakibdama biggrin.gif .

kur tu miegi, valkiojiesi valkata stotinė naktimis, pastoviai puse dviejų rašinėji biggrin.gif

kame aš išsiduodu? biggrin.gif aš tiesiog nepraleidžiu progos tavęs durnės paduchint ir tiek. kai tu parašysi kažką naujo ir suveiks smegeninė parašyt kažką įdomiau, aš tau atsakysiu į tai. Paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 01 liepos 2019 - 23:08
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 01, 21:24)
Aha. Itikinai. Tikrai kartu nemiegant ir turint vaiku pilna progu seksui. Labai daznai. Ypac kai atsyla.</p><p>Tu pati cia pasakoji, tai ir komentuojam. Suskaiciuok kiek siandien zinuciu parasei apie miegojima ne/kartu. </p>

Tu man, visai tokiai neisislavinusiai pakankamai, paaiskink kaip tu progu daugiau ar maziau, jei miegamieji skirtingi tik? unsure.gif Progu nei daugiau, nei maziau, bent is gyvenimo patirties. Progu daugiau, jei zmones neapsiriboje tik lova ir naktim, bet net, jei taip, ar miegama bus po pasimylejimo kartu ar atskirai - kiekiui visiskai neturi gi itakos, ar as ko nesuprantu, jus ten kazkaip visi miegodami mylites gal ? lotuliukas.gif
Cia kaip mano mama galvodavo, jei su juo mes susitikinejam diena, o ne nakti tai tikrai nesimylim , nes nu myletis galima tik, jei kur per nakti kartu miegi, nemaniau, kad ir jaunos moterys dar vis taip pat masto biggrin.gif kazkiap jums privaloma po pasimylejimo miegoti kartu, kitaip neisaina ar kaip cia? biggrin.gif

Ar nors viena zinute resiau kazkam nekomentuodama ir neatskinedama i jusu pavadinkim "idomius" ismastymus? Ar as pati pradedu pasakoti ar jus vis klausinejat? man tai kas, man negaila jum papaskaoti, bet kaip jum idomu, savo neturit intymaus gyvenimo? ar as klausiu taves , Aimejos ar dar ko nors cia kiek kaip kur jus su vyru mylites ar miegat kartu ar ka veikiat ir t.t. man visiskai visikai dzin, o kodel jums ne dzin?nors ne viena ir net ne karta rase, kokia as neidomi ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 liepos 2019 - 01:07
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 01, 23:07)

kame aš išsiduodu?

Kad labai narvuojies kai pataikau apie tave ir tavo svajone biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 02, 01:04)
ar as ko nesuprantu, jus ten kazkaip visi miegodami mylites

gal kazkiap jums privaloma po pasimylejimo miegoti kartu, kitaip neisaina ar kaip cia?  biggrin.gif

nors ne viena ir net ne karta rase, kokia as neidomi ir t.t. lotuliukas.gif

Aisku nesupranti. Kartu miegant ir net miegant, jauciant savo partneri salia noras myletis gali atsirasti bet kada.

Labai geras jausmas po pasimylejimo uzmigti apsikabinus ar padejus galva vurui ant krutinrs.

N kartu buvo tau rasyta - neidomi tu, tik pazvengt is taves idomu.
Atsakyti