Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 09:09)
Kad labai narvuojies kai pataikau apie tave ir tavo svajone biggrin.gif .
Papildyta:

Aisku nesupranti. Kartu miegant ir net miegant, jauciant savo partneri salia noras myletis gali atsirasti bet kada.

Labai geras jausmas po pasimylejimo uzmigti apsikabinus ar padejus galva vurui ant krutinrs.

N kartu buvo tau rasyta - neidomi tu, tik pazvengt is taves idomu.

eik jau biggrin.gif būtų svajonė, tai tikrai vis nejučia išsiduočiau, nuorodų dėčiau į aktualijas ar čia netyčiom parašyčiau ką. Bet ne. Aš tik nebent atsakau apie tavo briedus ir tiek.
Tu gi tipo gudra save laikai? biggrin.gif Ne? biggrin.gif Tai padaryk eksperimentą kokių metų laiko ar dviejų. Nerašyk man nieko ta tema ir pažiūrėk ar aš pati rašysiu biggrin.gif
Bet tu per durna, nepadarysi to smile.gif

Taip tik filmuose miega, o realybėje, tai miegoti ant vyro krūtinės tikrai nepatogu. Nu nebent ant tavo tešlūno ten viskas liula biggrin.gif 4u.gif Nu bet juk tu absoliučiai išsiduodi, kad šneki pagal filmus, o realybės tu neturi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

1. Tu man, visai tokiai neisislavinusiai pakankamai, paaiskink kaip tu progu daugiau ar maziau, jei miegamieji skirtingi tik? unsure.gifProgu nei daugiau, nei maziau, bent is gyvenimo patirties. Progu daugiau, jei zmones neapsiriboje tik lova ir naktim, bet net, jei taip, ar miegama bus po pasimylejimo kartu ar atskirai - kiekiui visiskai neturi gi itakos, ar as ko nesuprantu, jus ten kazkaip visi miegodami mylites gal ? lotuliukas.gif
Cia kaip mano mama galvodavo, jei su juo mes susitikinejam diena, o ne nakti tai tikrai nesimylim , nes nu myletis galima tik, jei kur per nakti kartu miegi, nemaniau, kad ir jaunos moterys dar vis taip pat masto biggrin.gif

2. kazkiap jums privaloma po pasimylejimo miegoti kartu, kitaip neisaina ar kaip cia? biggrin.gif

3. Ar nors viena zinute resiau kazkam nekomentuodama ir neatskinedama i jusu pavadinkim "idomius" ismastymus? Ar as pati pradedu pasakoti ar jus vis klausinejat? man tai kas, man negaila jum papaskaoti, bet kaip jum idomu, savo neturit intymaus gyvenimo? ar as klausiu taves , Aimejos ar dar ko nors cia kiek kaip kur jus su vyru mylites ar miegat kartu ar ka veikiat ir t.t. man visiskai visikai dzin, o kodel jums ne dzin?nors ne viena ir net ne karta rase, kokia as neidomi ir t.t. lotuliukas.gif

1. Tai as tau pritariu. Turint du vaikus ir matantis tik savaitgaliais myletis diena yra tiek pat progu kiek nakti miegamajame. Tikrai. Ypac kai atsyla.

2. Mums nesinori atskirai miegoti.

3. Jei kas nors komentuoja tavo zinutes, tai visiskai nereiskia, kad cia uzduodami klausimai tau. Kai tai suprasi, gal nustosi atsimusineti i kiekviena komentara.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 08:53)
eik jau biggrin.gif būtų svajonė, tai tikrai vis nejučia išsiduočiau, nuorodų dėčiau į aktualijas ar čia netyčiom parašyčiau ką. Bet ne. Aš tik nebent atsakau apie tavo briedus ir tiek.
Tu gi tipo gudra save laikai? biggrin.gif Ne? biggrin.gif Tai padaryk eksperimentą kokių metų laiko ar dviejų. Nerašyk man nieko ta tema ir pažiūrėk ar aš pati rašysiu biggrin.gif

Aisku, kad svajone. Cia ir eksperimentu jokiu daryt nereikia. Tu pati dave guodi( nors gal jei nebutum pitkdziugiska sociopate ir valgytum visaverti maista - ciuciuotum gal jau senai 4u.gif ) - pries kelis metus aiskinai kad turi, net savo profily uzsidejus savo svajone.
Na jo jo, o dabar pradek vartytis, kad ****** metai, kad taves nikekas nesusektu biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 08:53)

Taip tik filmuose miega, o realybėje, tai miegoti ant vyro krūtinės tikrai nepatogu.

Na taip, tau gal ir nelabai patogu miegoti ant ciuciko lastos.
Kieta turbut ir galvos nelabai padesi ant guciuko. Ir jam turbut nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 10:59)
Aisku, kad svajone. Cia ir eksperimentu jokiu daryt nereikia. Tu pati dave guodi( nors gal  jei nebutum pitkdziugiska sociopate ir valgytum visaverti maista - ciuciuotum gal jau senai 4u.gif ) - pries kelis metus aiskinai kad turi, net savo profily uzsidejus savo svajone.
Na jo jo, o dabar pradek vartytis, kad ****** metai, kad taves nikekas nesusektu biggrin.gif .

Papildyta:

Na taip, tau gal ir nelabai patogu miegoti ant ciuciko lastos.
Kieta turbut ir galvos nelabai padesi ant guciuko. Ir jam turbut nepatinka...

tai žinoma, durne tu biggrin.gif prieš kelis metus forumas pilnas narių buvo, buvo kam susekti. O dabar jau nėra dėl ko ir meluoti, kai temos tik dvi galima sakyti smile.gif

tai žie, gal dėl to tu tokia daužta? galvą sau nusispaudi kas naktį ant krūtinkaulio miegodama. Va ir išsiaiškinau tokio debiliškumo priežastį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 10:04)
tai žinoma, durne tu biggrin.gif prieš kelis metus forumas pilnas narių buvo, buvo kam susekti. O dabar jau nėra dėl ko ir meluoti, kai temos tik dvi galima sakyti smile.gif

Tu ir vel apie save perdaug gerai galvoji - niekas taves neseka, nes tu idomi tiek pat kiek ubunte.
O tavo svajone juk akivaizdi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 11:09)
Tu ir vel apie save perdaug gerai galvoji - niekas taves neseka, nes tu idomi tiek pat kiek ubunte.
O tavo svajone juk akivaizdi.

Aha, neseka, tu durnė, net parke sėdėdama daireisi ar kažkur ne aš šalia biggrin.gif Pati išsidavei. Faktus dėliojai: šuo, dviračiai ir pan. Kai tokių debilų kaip žinia tikrai yra ne vienas, tai normalus žmogus ir mąsto ar gali viską rašyti.
Akivaizdu čia tik viena - nu tapai debile, kai ant manęs užsišokai ir apvarei Dievus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 10:25)
kai ant manęs užsišokai ir apvarei Dievus 4u.gif

zoo_taz.gif . Buuuuuuu😂.
elfai ne Dievas biggrin.gif . Neuzsisokau ant taves, tik parasiau tau tealybe, kad haliucinacijos pas tave ir patariau eit pas psichiatra 4u.gif 😘.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 10:25)
net parke sėdėdama daireisi ar kažkur ne aš šalia biggrin.gif

Ten ir dairytis nereikejo - tu cia sm vis rasei, kad teikia tikrint vyru telefonus ir pasta ir tada suzinosi ar jis tau neistikimas.
Tai Bernandinu sode ir buvai tu, kuri griebe is vyriskio telefona tikrint. Rasiau gi jau. Tu tikrai ten, pasisiausele agniezka 4u.gif .
Matai, erzina vyrus( o ir moteris tokie dalykai erzintu) sekimas. Likai viena su ciuciku pries naujus ir sm forumas vietoj sedejimo mylimuju zmoniu rate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 liepos 2019 - 10:40
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 11:31)
zoo_taz.gif elfai ne Dievas biggrin.gif . Neuzsisokau ant taves, tik parasiau tau tealybe, kad haliucinacijos pas tave ir patariau eit pas psichiatra 4u.gif 😘.

debila, mano Dievus net krikščionys ir tie pripažįsta, savo raštuose mini. Jei tu glušė neapsišvietusi, tai niekas nekaltas. Užsidaryk į baltą kambarį ir gydykis biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 11:39)
Ten ir dairytis nereikejo - tu  cia sm vis rasei, kad teikia tikrint vyru telefonus ir pasta ir tada suzinosi ar jis tau neistikimas.
Tai Bernandinu sode ir buvai tu, kuri griebe is vyriskio telefona tikrint. Rasiau gi jau. Tu tikrai ten, pasisiausele agniezka 4u.gif .
Matai, erzina vyrus( o ir moteris tokie dalykai erzintu) sekimas. Likai viena su ciuciku pries naujus ir sm forumas vietoj sedejimo mylimuju zmoniu rate.

aišku reikia, matai kiek skyrybų aplinkui? Moterytės vaikšto po to su makaronais ant ausų. Vyrams šiais laikais irgi tas pats galioja smile.gif Tai va, patikrink cambaline saviškį, kol nevėlu biggrin.gif 4u.gif
Debila, pasikartosiu - man ta šventė nulis sveikų. Švenčiu kitas datas. Netgi būna čia forume parašau ką švenčiu, bet tu gi glušė tada nesusipranti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 10:42)
debila, mano Dievus net krikščionys ir tie pripažįsta, savo raštuose mini. Jei tu glušė neapsišvietusi, tai niekas nekaltas. Užsidaryk į baltą kambarį ir gydykis biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

aišku reikia, matai kiek skyrybų aplinkui? Moterytės vaikšto po to su makaronais ant ausų. Vyrams šiais laikais irgi tas pats galioja smile.gif Tai va, patikrink cambaline saviškį, kol nevėlu biggrin.gif  4u.gif
Debila, pasikartosiu - man ta šventė nulis sveikų. Švenčiu kitas datas. Netgi būna čia forume parašau ką švenčiu, bet tu gi glušė tada nesusipranti biggrin.gif  4u.gif

Elfus mini krikscionys? blink.gif

Tai matai, kad nuo tavo isteriju ir tikrinimu pabego.
Gal pora kartu anksciau buvau paemus vyro telefona. Slykstis jausmas po to, kad nk jame nerandi. Kas nores apgaut - apgaus. As tau n kartu rasiau, kad tures antra telefona, pasta, ir tu nezinosi.
Kelis metus atgal organizavau vyrui dovana/ pramoga Dubajuj, susikuriau kita el pasto adresa, nusipirkau kita nr. Cia todel, kad mes abu vienas kito prisijungimus zinom ir kad butu staigmena
Tai va, nesuzinojo, buvo maloniai nustebintas.
O tu tikrink, tikrink, kas is to? Kada ramiai jau gyvensi?

Tau gal ir taip. O tavo sugyventiniui ne. Svente ne su tavim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 12:00)
Elfus mini krikscionys? blink.gif

Tai matai, kad nuo tavo isteriju ir tikrinimu pabego.
Gal pora kartu anksciau buvau paemus vyro telefona. Slykstis jausmas po to, kad nk jame nerandi. Kas nores apgaut - apgaus. As tau n kartu rasiau, kad tures antra telefona, pasta, ir tu nezinosi.
Kelis metus atgal organizavau vyrui dovana/ pramoga Dubajuj, susikuriau kita el pasto adresa, nusipirkau kita nr. Cia todel, kad mes abu vienas kito prisijungimus zinom ir kad butu staigmena
Tai va, nesuzinojo, buvo maloniai nustebintas.
O tu tikrink, tikrink, kas is to? Kada ramiai jau gyvensi?

Tau gal ir taip. O tavo sugyventiniui ne. Svente ne su tavim. 4u.gif

elfai čia prie ko? Dūra tu, elfus paminėjo vaižgantė, aš tik patvirtinau, kad irgi žinau, jog tokie egzistuoja ir viskas. O tu dūra prisikūrei įviauriausių scenarijų, gydykis, nors tau jau nebepadės biggrin.gif 4u.gif

o kas sako, kad reikia tikrinti kas dieną? biggrin.gif vėl dibilė prisikūrei pati sau scenarijų? vat būtent, kad jei moteris kažką pajunta, tai ir patikrina. Pasirodo pati taip darei, o ant kitų pirštais rodai. Tu dar gali į veidrodį į save žiūrėti? Nematai ten dar beždžionės vietoje žmogaus?

aha, šventė ne su manim, bet sėdi šalia manęs 4u.gif matomai vėl pagal save sprendi, vyro naktimis nėra, nėra tos "krūtinės", tai 1-2 val. forume pastoviai braidai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 11:10)
vėl dibilė

Tu fb esi Agnieszka. Pilka, susiraukus moteryte, kuri visus aplink debilais vadina. Sugyventini irgi.
Nu jo, nesitveri kailyje, bujoji biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 12:17)
Tu fb esi Agnieszka. Pilka, susiraukus moteryte, kuri visus aplink debilais vadina. Sugyventini irgi.
Nu jo, nesitveri kailyje, bujoji biggrin.gif .

Labai gerai, kad aš Agnieška. Vadinasi, manęs niekada ir nerasi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti