QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 02, 10:19)
1. Tai as tau pritariu. Turint du vaikus ir matantis tik savaitgaliais myletis diena yra tiek pat progu kiek nakti miegamajame. Tikrai. Ypac kai atsyla.
2. Mums nesinori atskirai miegoti.
3. Jei kas nors komentuoja tavo zinutes, tai visiskai nereiskia, kad cia uzduodami klausimai tau. Kai tai suprasi, gal nustosi atsimusineti i kiekviena komentara.
</p>
visai nesavarbu konkreti seima ar pora ar vaiku skaicius, As dazniausiai rasau bendrai , o ne apie save ar tave, kai zmones nori, tai ir mylisi, jei nenroi nesimyli, miegas kartu tam itakos nedaro, ar pasimylejus miegamajame ar ne, galima paskui miegoti kartu, galima ir nemiegoti, tai pasimylejimo kokybes ir kiekybes neitakoja. Cia kaip sakyti, jei zmones pusryciu kartu nevalgo - tai vadinais nesimyli, arba jei neturi masinos, jei kartu i darba nevaziuoja, vadinasi nesimyli, vienu zodzui prisidare mergos absurdisku isvadu, gal is savo patirties nezinau, bet man jos absurdiskos.
Jei zmogus raso klausima, tai klausimas, noriu atsakau noriu neatsakau, visgi tai klausimai, visgi tai rasymai apie mane, visgi daznai ir prisifantazavimas apie mane, ir visai nesvarbu ar as ka atrasau ar ne, vis tiek jus domites

kokie tau atsimusinejimai vaidenasi? jei kas atraso jau vaidenasi atsimusinejimai, o siaip bendravimas normalus jums svetimas? kodel tau smurtas nuolat visur vaidenasi?