Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 11:20)
Labai gerai,

Kazi ar gerai, kai sugyventini debilini biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 12:22)
Kazi ar gerai, kai sugyventini debilini biggrin.gif .

gerai, nes nei karto to neprireikė biggrin.gif 4u.gif
o tu saviškį norėtum, bet bijai, nes iš karto paliks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 02, 10:19)
1. Tai as tau pritariu. Turint du vaikus ir matantis tik savaitgaliais myletis diena yra tiek pat progu kiek nakti miegamajame. Tikrai. Ypac kai atsyla.
2. Mums nesinori atskirai miegoti.
3. Jei kas nors komentuoja tavo zinutes, tai visiskai nereiskia, kad cia uzduodami klausimai tau. Kai tai suprasi, gal nustosi atsimusineti i kiekviena komentara.
</p>

visai nesavarbu konkreti seima ar pora ar vaiku skaicius, As dazniausiai rasau bendrai , o ne apie save ar tave, kai zmones nori, tai ir mylisi, jei nenroi nesimyli, miegas kartu tam itakos nedaro, ar pasimylejus miegamajame ar ne, galima paskui miegoti kartu, galima ir nemiegoti, tai pasimylejimo kokybes ir kiekybes neitakoja. Cia kaip sakyti, jei zmones pusryciu kartu nevalgo - tai vadinais nesimyli, arba jei neturi masinos, jei kartu i darba nevaziuoja, vadinasi nesimyli, vienu zodzui prisidare mergos absurdisku isvadu, gal is savo patirties nezinau, bet man jos absurdiskos.

Jei zmogus raso klausima, tai klausimas, noriu atsakau noriu neatsakau, visgi tai klausimai, visgi tai rasymai apie mane, visgi daznai ir prisifantazavimas apie mane, ir visai nesvarbu ar as ka atrasau ar ne, vis tiek jus domites lotuliukas.gif
kokie tau atsimusinejimai vaidenasi? jei kas atraso jau vaidenasi atsimusinejimai, o siaip bendravimas normalus jums svetimas? kodel tau smurtas nuolat visur vaidenasi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 liepos 2019 - 11:41
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 11:38)

Gal tau ir gerai...
Tavo fb

Agnieszka
Man, labej liūdna, wisiszkej Wisi ant manias Rėkauja, Žmonės kaszkokie debilej ir Dimka irgi.

Laido ritere😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 12:44)
Gal tau ir gerai...
Tavo fb

Agnieszka
Man, labej liūdna, wisiszkej Wisi ant manias Rėkauja, Žmonės kaszkokie debilej ir Dimka irgi.
Laido ritere😂😂😂

Aha, grynai mano braižas, tip top biggrin.gif 4u.gif
O jei tiksliau, tai panašiau į tavąjį, analfabete 4u.gif Tu juk pas mus nieko nebaigusi, fliooooristė biggrin.gif Tiek cirkiniesi, tai nenuostabu, kad labai norėtumei save dar daugiau atskleisti, pareklamuoti savo FB
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 12:46)
Aha, grynai mano braižas, tip top biggrin.gif  4u.gif

O kas tau negerai? Dirbi fb, esi verslinyke, atostogauji ir dziaugiesi atostogom skaiciuodama sm nariu zinutes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 14:39)
O kas tau negerai?  Dirbi fb, esi verslinyke, atostogauji ir dziaugiesi atostogom skaiciuodama sm nariu zinutes biggrin.gif .

Negerai tik tas, kad net durnius jau suprastų, kad nieko skaičiuoti nereikia. Gi rašiau. Paspaudi vieną mygtuką ir išlenda statistika, vualia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 13:40)
Negerai tik tas, kad net durnius jau suprastų, kad nieko skaičiuoti nereikia. Gi rašiau. Paspaudi vieną mygtuką ir išlenda statistika, vualia biggrin.gif  4u.gif

Labai idomios tavo atostogos😂. Bet kai net tavo sugyventinis Dimka debilas pagal tave irgi, tai manau turi daug lausvo laiko mygtukus spaudyt beskaiciuojamt
biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 14:44)
Labai idomios tavo atostogos😂. Bet kai net tavo sugyventinis Dimka debilas pagal tave irgi, tai manau turi daug lausvo laiko mygtukus spaudyt beskaiciuojamt
biggrin.gif .

Dimka? Tai argi manasis ruskis? Juk tavasis pas mus vruskelis biggrin.gif 4u.gif
Tai ką, agniežka? biggrin.gif Blogai su Dimka gyvenasi? 4u.gif Nu nieko, iš tavęs reikia velnius išmušti, perduok jam linkėjimus, kad labiau pasistengtų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 13:59)
Dimka? Tai argi manasis ruskis?

Tu ten fb pas save nenurodei kas jis toks. Tik parasei, kad irgi debilas kaip ir visi zmones, kurie spaudzia ant taves.
Be to fb irgi rasai kad grOAzi esi, isidejus savo fotke. Juk ir sm ta pati per ta pati tvirtini😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 02, 15:06)
Tu ten fb pas save nenurodei kas jis toks. Tik parasei, kad irgi debilas kaip ir visi zmones, kurie spaudzia ant taves.
Be to fb irgi rasai kad grOAzi esi, isidejus savo fotke. Juk ir sm ta pati per ta pati tvirtini😂.

Nebeišsisuksi, ir arkliui aišku, kad ten tu su savo Dimka biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 02, 14:09)
Nebeišsisuksi, ir arkliui aišku, kad ten tu su savo Dimka biggrin.gif  4u.gif

Agnieszka 4u.gif 😂
Atsakyti