Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2019 09 23, 17:57)
Knygynams alternatyva nebloga - kindle. Virš 900 knygų. Kelionėse labai praverčiantis dalykas.

Kažkada galvojau, bet nu man reikia popieriaus wub.gif to knygų kvapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 23, 17:58)
Kažkada galvojau, bet nu man reikia popieriaus wub.gif to knygų kvapo wub.gif

Aš irgi taip galvojau, kol bandžiau į lagaminą sudėti visas Silva Rerum tomus.
Atsakyti
Nemanau kad yra vienas TIKRASIS balsas. Zmogus turi jo platų diapazoną. Vienoki naudoja namie, kitoki datbe,, trecioki su vaikais, ketvirtoki su simpatijomis ir t.t. ir pan.

Is profesones puses kalbant, balso tembras 'atidirbamas'. Man kazkada reikejo ramaus, vientiso, svelnaus, raminancio balso skambinti klientams, kurie paskende problemose. Daznai vyrisko kontingento reakcija budavo 'wow', po organizacijos pristatymo ir reikalo esmes. Bet taip nebuvo is karto. As savo tembra išdirbau.
Dabar visai kitoks tembras, kuris tinka istoriju perpasakojimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 rugsėjo 2019 - 17:21
Skaitau is mobilaus dabar knyga, imqnoma, bet ne TAS, man irgi reikia kvapo ju, paciupineti.

Butu idomu jusu balsus isgirst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 23 rugsėjo 2019 - 17:29
Man tai idomiau akis pamatyti. Zmogaus sielos veidrodzius
Atsakyti
Zmogus savo balsa girdi kitaip del kazkokiu ten fiziologiniu parametru, kazkur skaiciau. Visiems, kiek zinau, ju paciu balsas atrodo keistas
Man norimu daiktu pasirinkimo pakanka, kad tik pinigu butu: turiu ir butiku megstamu tiek Vln, tiek artimuju miestuose, ten uz padoria kaina galima sukneliu rasti, kur Vln negautum, apsilankau ir tu miesteliu turguose-ten nauju ir padevetu sau randu tiek as, tiek mano drauges, kurios ziauuuriai isrankios, patinka Beneton, anksciau buvo promod. Ir LT kureju darbai kai kurie-suknele su pauksciu, beje, Monteverte, turiu, tikrai smagi
As dzemperiu eiciau I HAPPEAK, bet cia skonio reikalas.
Turiu kelias COS sukneles, is tu paciu butiku mazesniuose miesteliuose, kur kainos irgi mazesnes, nauji rubai. Dar neaplankiau Gedimino 9 jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 23 rugsėjo 2019 - 17:59
QUOTE(-burbanti- @ 2019 09 23, 18:09)
Nemanau kad yra vienas TIKRASIS balsas. Zmogus turi jo platų diapazoną. Vienoki naudoja namie,  kitoki datbe,,  trecioki su vaikais,  ketvirtoki su simpatijomis ir t.t. ir pan.

Is profesones puses kalbant,  balso tembras 'atidirbamas'. Man kazkada reikejo ramaus,  vientiso, svelnaus,  raminancio balso skambinti klientams,  kurie paskende problemose. Daznai vyrisko kontingento reakcija budavo 'wow', po organizacijos pristatymo ir reikalo esmes. Bet taip nebuvo is karto. As savo tembra išdirbau.
Dabar visai kitoks tembras,  kuris tinka istoriju perpasakojimams.

Taip.
As jau girdziu savo tikraji balsa, na ta, kuri girdi kiti, nes daznai tenka klausyti savo irasu. Bet is pradziu klausytis buvo kraupu 😆😆 dabar pripratau, o ir su laiku “atidirbau” reikiama tembra.

Del knygu. As einu i biblioteka. Neperku knygu, nebent istorine ar biografine, mokomaja, kurios reiks ilgai. Jei bibliotekoje norimos knygos nerandu - perku elektronine. Naudojuosi milzinas platforma. 5e menesiui, o knygu galybe
Atsakyti

biggrin.gifkaip aš knygynus biggrin.gif
Turiu kelias atraižas medžiagų, kažkada nusipirkau ir guli biggrin.gif

Geriausios knygos kurias skaitei. Top 5 pradau :)

Atsakyti
As skaitau daug knygu, anksciau pirkdavau, dabar is bibliotekos imu, bet ne is Vilniaus, o is to miesto kur sodyboje daznai bunu, ten super biblioteka, gauna tikrai daug nauju knygu.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 23, 17:28)
Skaitau is mobilaus dabar knyga, imqnoma, bet ne TAS, man irgi reikia kvapo ju, paciupineti.

Butu idomu jusu balsus isgirst biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 09 23, 18:58)
Zmogus savo balsa girdi kitaip del kazkokiu ten fiziologiniu parametru, kazkur skaiciau. Visiems, kiek zinau, ju paciu balsas atrodo keistas
Man norimu daiktu pasirinkimo pakanka, kad tik pinigu butu: turiu ir butiku megstamu tiek Vln, tiek artimuju miestuose, ten uz padoria kaina galima sukneliu rasti, kur Vln negautum, apsilankau ir tu miesteliu turguose-ten nauju ir padevetu sau randu tiek as, tiek mano drauges, kurios ziauuuriai isrankios, patinka Beneton, anksciau buvo promod. Ir LT kureju darbai kai kurie-suknele su pauksciu, beje, Monteverte, turiu, tikrai smagi
As dzemperiu eiciau I HAPPEAK, bet cia skonio reikalas.
Turiu kelias COS sukneles, is tu paciu butiku mazesniuose miesteliuose, kur kainos irgi mazesnes, nauji rubai. Dar neaplankiau Gedimino 9 jos.

problema dar ir audiniuose. Ėmė dominuotis akrilas, pliesteris, poliamidas ir pan. š Būtų gražus, imtum išsižiojęs, bet pamatai sudėtį ir fantazija atšoksta.
Atsakyti
Galiu pavardinti kelis romanus is paskutiniu metu man labiausiai patikusius ar tai palikusius neisdildoma ispudi (kai kurie is ju):

Tokarczuk "Begunai"
Foer "As cia"
Amos Oz "Pasakojimas apie meile ir tamsa"
Ove Knausgard - abi kurios isleistos
Nora Ikstena "Motinos pienas"

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 09 23, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72506072" data-time="1569250441"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukakaip aš knygynus vartotojo įkelta nuotrauka
Turiu kelias atraižas medžiagų, kažkada nusipirkau ir guli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Geriausios knygos kurias skaitei. Top 5 pradau smile.gif</p>

Atsakyti

Aš irgi taip galvojau, kol bandžiau į lagaminą sudėti visas Silva Rerum tomus.

Kindle yra absoliuciai tobulas daiktas

Atsakyti