Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 23, 14:34)
Nusipirkai juodas aptemptas kelnės, 36 dydis, švarką stiliovą,  viską aš randu, tik spalvų trūksta ir kartais pinigų visiems įgeidžiams  biggrin.gif

ką švarką, ką švarką. Nešiosi švarką po žiemine striuke? Nu tai sėkmės tada.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 23, 14:37)
ką švarką, ką švarką. Nešiosi švarką po žiemine striuke? Nu tai sėkmės tada.

Švarkas darbe kabės, kam jį tampytis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 23, 14:26)
aš ir mielai taip daryčiau, bet kad visi tokie baisūs. Bet kurios firmos nepažiūriu - baisuma

O ką tu žiūri, ir kur? Kurie čia tokie baisūs?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 23, 14:26)
aš ir mielai taip daryčiau, bet kad visi tokie baisūs. Bet kurios firmos nepažiūriu - baisuma

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 23, 14:46)
Papildyta:

visur. Atsidarai bet kuri firminę pardę ir visur nesąmoninga baisuma. Tai nenormalios kvarbatkos, tai nenormalūs vaikiški piešiniai, tai forma tokia, kad jis tiktų tik XXXXXXL dydžiui. Tai per trumpi, tai per ilgi, tai nepraktiški.
Atsakyti
Kazkaip nera problemu nusipirkti drabuziu. Matomai neatsidarineju firminiu drabuziu el pardziu, o tiesiog einu ir ziuriu kas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 23, 14:32)
Bet svarbiausia juk yra dabar. Kol tu visą nelaiminga,  ji, labai įtariu,  gyvena ir džiaugiasi?

Kiek zinau - nelabai dziaugiasi, juk ji jau sena boba. O ir pries tai nelabai ten jai dziaugsmo buvo...

O del manes... Kazkoks dualumas visur ir visame. Totalus nelaimingumas su kazkokiu visai neblogos laimes pojuciu. Tai sunku suvokti ir paaiskinti.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 09 23, 13:26)
Ar jums patinka jūsų balsas? Ne tas, kurį patys girdite šnekėdami, o tikrasis, kurį girdi kiti? Nors įrašymo įrenginiai kažkiek iškraipo balsą, bet jis vis tiek gerokai artimesnis tam , kurį girdi kiti. Ir dažniausiai jis žmonėms labai nepatinka, keistas ir visoks ten. Ar esat pastebėję? biggrin.gif

Nei patinka nei nepatinka.
Bet jis visiskai kitoks biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 23, 14:56)
Kiek zinau - nelabai dziaugiasi, juk ji jau sena boba. O ir pries tai nelabai ten jai dziaugsmo buvo...

O del manes... Kazkoks dualumas visur ir visame.  Totalus nelaimingumas su kazkokiu visai neblogos laimes pojuciu. Tai sunku suvokti ir paaiskinti.

Nu matai, yra daug laimingų senų bobų, tai nuo amžiaus nepriklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 23, 14:34)
Nusipirkai juodas aptemptas kelnės, 36 dydis, švarką stiliovą,  viską aš randu, tik spalvų trūksta ir kartais pinigų visiems įgeidžiams  biggrin.gif

Siuvimo mašiną turi? Siūti moki? Audinių parduotuvių adresus žinai?
Nors aš va dieduliui penktadienį nupirkau ryškiai geltonos spalvos džempaką, nes paskutinį kartą ryškiai dantis galando į mano.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 09 23, 15:12)
Siuvimo mašiną turi? Siūti moki? Audinių parduotuvių adresus žinai?
Nors aš va dieduliui penktadienį nupirkau ryškiai geltonos spalvos džempaką, nes paskutinį kartą ryškiai dantis galando į mano.

Tingiu biggrin.gif laiko labai gaila kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 23, 15:14)
Tingiu  biggrin.gif laiko labai gaila kažkaip.

Vadinasi ir nelabai reikia.
Aš va su savimi varžausi: neperku iš drabužių / avalynės sau nieko. Trečias mėnuo. Va tik džempaką nupirkau ir mažiausiam striukę.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 09 23, 15:09)
Nu matai, yra daug laimingų senų bobų, tai nuo amžiaus nepriklauso  rolleyes.gif

Dar ir kaip priklauso.
Atsakyti