Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 11:22)

Supratau  biggrin.gif  Aimeja pasirodo mano vyro meiluze, ten kur mano vyras vis laksto, anot cambalos, ir ji zinoma viska zino lotuliukas.gif del to mane snekencia, nes kazkodel vis vyras manes nepalieka, kad ir kiek ji uodega vizgina ir lovoje analiniu ir oraliniu budu ji tenkina lotuliukas.gif

Kazkur skaiciau kad meiluzes yra seimos gelbetojos. Nors man taip neatrodo, bet galvoju kad tavo atveju meiluze issaugojo seima. Tavo vyras net gert pradejo, noredamas pikantisku dalykeliu miegamajam, nu nedarai tu to, nepriimtina tau, tai atrado kas daro.
Ir "seima" yra ir tevas vaiku nepaliko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 12:47)
jo scrolinu postus ir ta pati pamasciau lotuliukas.gif

Bet vistiek - nenuvesti drauges kavos i kavinuke...gėda džiunglėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 12:48)
Tu jei galetum tai isvis nedirbtum. Bet priversta dirbti,  nes diedą nevykeli turi. O as dirbu ką noriu ir kada noriu. Čia mano pasirinkimas nebuti visiška islaikytine. Tu net pagalvoti negaletum apie tai,  kad va imti ir iseiti is darbo...nes striuka pasidarys finansiškai,  kadangi taviskis moka tik kruštis kaip triušis  biggrin.gif

Ne, man patinka mano darbas smile.gif ir net papildomo imuosi, nes patinka smile.gif plius nereikia iš vyro tamponams pinigų imti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 11, 12:52)
Ne, man patinka mano darbas smile.gif ir net papildomo imuosi, nes patinka smile.gif plius nereikia iš vyro tamponams pinigų imti

Bet del tavo noru tavo diedas nepasidarys protingesnis ir nesugebes uzdirbti daugiau pinigu. Nelemta jam. Jam reikia jegas taupyti nimfomanes barškinimui biggrin.gif

Tai sakai pati dirbsi po 12 valandu, kad tik diedas nenuvargtu per daug darbe ir butu visada su stovinciu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 11:57
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 12:39)
O kas blogai su analiniu ir oraliniu?

vskas super geria,man neriekia, mane pavaduoja, tik va jai bolgai , krusti tai krusa, o va vesti nenori, tai cia draskosi, tiek nuoskaudu, pykcio pas moteriske ant manes. O ko pykti nesuprantu, jos pasirinkimas toks lotuliukas.gif

o del vaiku as suprantu, as sakiau vaikam, kad neisleisiu niekur biggrin.gif pas mus yra aukstoji ,aisku juokauju, nores nesulaikysi, bet tikrai nenoreciau, kad vaikai kur uz juru mariu isvyktu. tai dar buvo veinas argumentas negristi i Lt, nes kas is to tevai gyvena ten, o vaikai paskui emigruoja. Didzioji dalis giminaiciu, jaunimas isemigruoja.
Dar man paitnka, kad Airijoje, gal ir Uk yra transition year mkloje, po pirmuju egzaminu, galima metus pasiimti tokius kaip laisvesnius, iv buna jiem keliones praktikos, susipazinimas su darbo rinka, tada likusius 2 m gali lengviau pasirinkti dalykus, kurie reiklingi porfesijai ir ne tokie jaunuciai baige buna.

As pamenu tokia suaugusi jauciausi 19, zenyjausi 20, o dabar pasiziuriu nu vaikai visai dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 12:50)
Kazkur skaiciau kad meiluzes yra seimos gelbetojos. Nors man taip neatrodo, bet galvoju kad tavo atveju meiluze issaugojo seima. Tavo vyras net gert pradejo, noredamas pikantisku dalykeliu miegamajam, nu nedarai tu to, nepriimtina tau, tai atrado kas daro.
Ir "seima" yra ir tevas vaiku nepaliko.

lotuliukas.gif o cia geras, nauja alkoholizmo priezastis , rasyk darba mazu Nobelio premija gausi lotuliukas.gif

va va ir as taip sakau turiu dekoti Aimejai biggrin.gif Aciu tau Aimeja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 12:50)
Bet vistiek -  nenuvesti drauges kavos i kavinuke...gėda džiunglėms  biggrin.gif

tave zinok tikrai nusivesciau ir 100 gr nupirkciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 12:56)

o del vaiku as suprantu,  as sakiau vaikam, kad neisleisiu niekur  biggrin.gif  pas mus yra aukstoji ,aisku juokauju, nores nesulaikysi, bet tikrai nenoreciau, kad vaikai kur uz juru mariu isvyktu. tai dar buvo veinas argumentas negristi i Lt, n...

Tokiu dalyku nesuprasti gali tik moterys neturincios motinisko instinkto
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 11, 12:36)
Savo vyro paklausk,  ar jam tai būtų tragedija  biggrin.gif

man vienas vyras, ne mano sake, turejai pana 3 k per diena norejo, sako eina ji nh, o ka darys kaip manes nebus , su kitais duosis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 12:59)

tave zinok tikrai nusivesciau ir 100 gr nupirkciau  bigsmile.gif

100 gramu cia ko? biggrin.gif
Konjakas tokiais kiekiais negeriamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 13:01)
100 gramu cia ko?  biggrin.gif 
Konjakas tokiais kiekiais negeriamas  biggrin.gif

siaip prie draugystes, sakei, kad pleskute veziuojiesi, tai paskui sauksi,kad nei 100 gr nenupirkau.
o galiausiai butu gerai,kad ir nesusitikom lotuliukas.gif

geriamas, nepamirsk, kur dirbau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 13:00)
man vienas vyras, ne mano sake, turejai pana 3 k per diena norejo, sako eina ji nh, o ka darys kaip manes nebus , su kitais duosis  mirksiukas.gif

Mano giminaitis issiskyre su tokia. Sake - Nu ir nx, užpis. ištisai barškinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 13:02)
siaip prie draugystes, sakei, kad pleskute veziuojiesi, tai paskui sauksi,kad nei 100 gr nenupirkau.
o galiausiai butu gerai,kad ir nesusitikom lotuliukas.gif

geriamas, nepamirsk, kur dirbau  biggrin.gif

Tai cia puntantys taip geria pigu atskiesta pabų puskonjakį biggrin.gif
Pleckute pas mane šimtgramine - 50 gr tau, 50 man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 08:30)

Gal todel tau nepasiseka su vyrais, kad jie tavyje guodeja, gelbetoja, "motina" mato, o ne lygiaverte, ir net ne tokia, uz kuria galetu pastovet ir pasaugot.?

maniškiai du (vaiku teciai) nebuvo tie, kuriuos pakiši po padu. nervu kamuoliai, bet su savo teisybe. och, kokie. tik kad ne pinigu kapšai.
uzdirbo tik maziau uz mane.
bet juk kompensuojama kitais dalykais buity.
vienas - kompu meistras, kitas - prie medžio, ir tt.

zdz...dabar jau du paskutinieji nebe tokie. jauciauis su jais moterimi, o ne babb dyzel.
ir drauges pastebejo: "given , tu su XXX bendraudama, sumoteriskejai, suvelnejai. tave teigiamai meile veikia."
vadinasi paaugau.
o su sexu viskas vietoj.

Cambala, issilaiziau zaizdas ir po 10men atsirado sis "pensininkas", pajegiausias uz visus. biggrin.gif (mes pazistami is anksciau.) jis - buves mano gerbejas.
jokio pavydo sukelimo nera.
dabar mano meile del manęs džiūsta, žmona vel jam neduoda, bet mano akys ir širdis jau kitokia - nebenoriu aš to draugo kaip vyro. geras jiskaip draugas, kaip zmogus, kazkokie sentimentai likę, jokios pagiežos, mano vaiką pažiūri, aciujam, bet kaip "savo gyvenimo vyro" neisivaizduoju.
isvis retas kas man tiktu, tad esu labai rami.

isvis, pabuna jis mano namie ilgiau (kai ateina vaiko pasiimt, ar as pabunu su saviškiu ilgiau - jau ir trūksta man erdves.)
turbūt cia ne tie vyrai?
tiek to, galvos nesuku. dabar toks etapas.
visada gi galima rinktis vienatvę ir dušą. rolleyes.gif
dušas niekad neapvilia, bet aišku, šilumos, glebio norisi.

ką dievas, atsius, kad ir ant pensijos. rolleyes.gif bile dar stovetu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 13:02)
Mano giminaitis issiskyre su tokia. Sake -  Nu ir nx,  užpis. ištisai barškinti  biggrin.gif

dauguma vyru nori daugiau zodziais nei realybeje, ir , aisku, nedurni supranta, kad ka tokia darys, jei reiks kazkuri laika atskirai buti, nu negyvena visi gi sulipa 24 val per para, ypac verslinikai, buna gi komandiruotes ir t.t. ir galugale mazeja gi ta potencija su mazium pamazu...Kaip ir uzdibranti daugiau, taip ir norinti daugiau moteris vyrus gasdina dazniausiai, jie pasijaucia matyt nepilnaverciais biggrin.gif
tokiai reikia ir vyro su padidejusiu poreikiu. kaip drauge pasakojo, pas ja kaimynas sake visa nakti duodasi vis , siaip vienisas, negyvena su jokia, keiciasi ten panos, blokiniai butai viskas gridisi, o vyras susinepatogines toks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 13:04)
Tai cia puntantys taip geria pigu atskiesta pabų puskonjakį  biggrin.gif
Pleckute pas mane šimtgramine -  50 gr tau,  50 man  biggrin.gif

ne pub'e nedirbau tik resotranuose Airijoje, normalus tas konjekas, nors taip cia populeresnis viskis, o siaip vynas iznoma dazniausiai pire maisto, kelis toksiu tik turejom klientus, kur ka stipriau isgerdavo desertui biggrin.gif Konjeka ir as gerdavau dar senais laikais , su citrina biggrin.gif
nunu paskui verksi,kad drauges nepavaisinau kavineje biggrin.gif
Atsakyti