Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip gerai baseine vienai pliuskentis, niekas i akis netasko biggrin.gif ale visad po baseino ir pirties labai ciki piki uzsimanau, dar reiks gerokai palaukt svajones igyvendinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 15:31)
rasiau,kad ir man truksta, matai,kaip nesugebi perskaityti visko ir pamatyti viso vaizdo,

patvirtinu. Tikrai rašei smile.gif
Atsakyti

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 08:30)
Given
Sakei visiems padedi.

padedavau. db jau nebe.
gyvenu kuo egositiškesni gyvenimą.
padedu kada NORIU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:34
QUOTE(kin @ 2019 10 11, 14:47)
Isvaziavau is tevu namu, kai man buvo 18. Isleido ramiai, zinojo, kad savarankiska, kad neprapulsiu. Broli isleido su asaromis.
Zinau, kad kai man ateis laikas isleisti, tai tikrai bus sunku. Dabar auklei kelioms valandoms palikti sunku, kojos link duru nenesa.

as manau lengviau kai kai dar buna koks vaikas namie likes smile.gif gal del to ,kas anksti pasigimdo, paskui dar pagrandukas atsiranda biggrin.gif
cia tau Kin

https://www.facebook...NzI1NTc4NjA1Mg/

tikiu,kad ir tau tavo vaikelis kazkada panasiai pasakys 4u.gif darai tikrai saunu darba...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 15:34)
padedavau. db jau nebe.
padedu kada NORIU.

šaunuolė 4u.gif aš savo mamai tą irgi nuolat primenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 08:31)
Matomai ir atsakineja del to, kad meluoja.

tau negerai, kai neatsako, tau blogai, kai atsakineja kaip L i kiekvieną postą.

man tai visada spaudimą darai: laukiam laukiam...laukiam vis dar laukiam atsakymo....kazi ko given neatsako....skaito viską, bet neatsako....
del bobules....del veganizmo...del vaiku. sirdeliu...

isvis ko tu lauki C? išvis, tau gi po.fig ji kur cia rasanciu imtu ir numirtu. tu gi cia linksmini savo vienisą dūšią ir tiek....
tu sakai niekam nepadedi, netgi savo kaimynei...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 14:52)
o Burbati sedi elfu žemej, Airijoje... wub.gif

Burba Uk, kitoj saloj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 09:04)
Ana diena sako -   ačiū kad man davet daug erdves, 

ką tai reiškia? ar kad irgi numetusi buvai?
negražu pulti M, kai pati panaši....

QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 09:05)
Tu iki siol dvesi del to kuris i seima grizo.

as jau nebe. smile.gif
bet jis - taip. ir dar kaip.

karma is the bitch, kaip sakoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:40
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 15:34)
padedavau. db jau nebe.
padedu kada NORIU.

jo ir as per ta praejau biggrin.gif dabar beveik niekam nebepadedu, isskritinais atvejais ir tik geriem zmonem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 09:13)
As renkuosi kitokio tipo vyrus...ne ten kandi.

o kodel aršiai tykojai moteru "treciuju temose"?
kas su pirmu vyru buvo?

ir beje, mergos, ką manot apie B avatarą? kodel jai toks reikalingas....

Lutuke, padedu visiems. tik Dievui spręsti, kas yra geras.
bet padedu niekieno neverciama, sąmoningiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:43
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 14:31)
rasiau,kad ir man truksta, matai,kaip nesugebi perskaityti visko ir pamatyti viso vaizdo, uzsikabini uz visai nezymiu ir nesvarbiu detaliu ir akcentus uzsidedi labai klaidgose vietose mirksiukas.gif

Tu uzsiciklinai 6 m senumo ivykiuose, ar del to kad pati ten uztrigusi su svao bedom??
sunku pirsipazinti sau,kad visgi priezastis porblemu tavo pateis gerimai mirksiukas.gif Tu del savo gerimo vyra kaltini?

Jis niekad nedirbo kitam mieste, kad nebuvo namie nereiskia, kad gyveno kitam mieste lotuliukas.gif o darba renkasi toki, kur galetu su savo gabumais, uzdirbti daugiau, jei ne finansines bedos, butu dirbes kitur, kaip dabar ir daro, kai jau palengvejo mums gyvenimas , kaip ir dare pries krize. mirksiukas.gif

O kaip tu isvartai visu zmoniu istorijas, tiek mano, tiek Kin, tike Given, tiek Montevertes tai tik parodo tavo susirgimo laispni, ligos, kurios negydai  mirksiukas.gif

Ar ikelt tavo temos ta pati pirmaji posta ar pabaigsi cia meluot ir vartytis?
Nors kruopele sazines turek sitiek meluot.
Negrazu kilnot senas temas, bet as rasau tiesa apie tai ka tu rasei apie save.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 15:42)
Lutuke, padedu visiems. tik Dievui spręsti, kas yra geras.
bet padedu niekieno neverciama, sąmoningiau.  ax.gif

o as ne , as atsirenku , uzteko patirties karciso padedant visiem biggrin.gif o kas geras, ir kur geram reikale padeti matosi is veiklos, is paskemiu is zmoguas, nejaugi ne? nes, jei padedi blogiem darbam ar zmonem su piktais keslais, juk gerio ir blogo balansas nesikeicia. Juk neitum apdeti kazkam banka apiplesti ar ne arba zudyti? bigsmile.gif vis tiek atsirenki kazkiek.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 15:46)
Ar ikelt tavo temos ta pati pirmaji posta ar pabaigsi cia meluot ir vartytis?
Nors kruopele sazines turek sitiek meluot.
Negrazu kilnot senas temas, bet as rasau tiesa apie tai ka tu rasei apie save.

Nu ikelk, jei tavo dusei taip norisi, tik nelabai suprantu, kaip tai paneigs, tai ka parasiau? blink.gif ar ten tu tik ta pirma posta ir perskaitei ir daugiau neskaitei? ir kad praejo 6 m irgi pamirstam? biggrin.gif

gerai Given sako, tu nejauti,kad tu rasai ci atik kad prie kakzo prisip***, nesvarbu tau prie ko ir kodel. kai norisi visada atsiras biggrin.gif
Atsakyti