Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 13:55)
As gal? Mane bent psichuskeje tikrino

nu jau. Tu gi psichiškai nestabilus, mušiesi.
Papirkai psichiatrą, gi turtingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 spalio 2019 - 12:57
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 13:56)
nu jau. Tu gi psichiškai nestabilus, mušiesi.
Papirkai psichiatrą, gi turtingas

Isterikems rekomenduojama trenkti per ausi, tai gydymo procedura
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 11, 12:55)

tu irgi nedaskaitei,kad ir as badavau?  bigsmile.gif kodel jus tik vyrus atjauciat, o moteru ne, tik vyrus del vsiko pateisinat ir nuolat kaltinat moetris, jus taip isauklejo prastai? bigsmile.gif
Papildyta:

Ne. Tu nerasei, kad badavai. Tu rasei, kad jam reikia daugiau, kad jis nori intymume pikantiskesniu dalykeliu, tu to nedarai. Rasei kad tau uztenka 5 kart per menesi.
Akcentavai kad tau ne sekso truksta, o truksta pokalbiu, bendravimo, indu ir grindu plovimo ( nors pati rasei, kad jis dirba sunku darba, valgyt padaro, kartais grindis prasiurbliuoja). Tau vyras sake, kad jei gautu tiek kiek nori( nes anot jo seksas nuo visu problemu) tai tau padetu buityje dar daugiau.
Kitoj temoj dar daugiau skundies savo vyru.

Taip, tu, butent tu esi kalta vyro neturejime( ka tu cia bandai irodyti, tai nera turejimas ir pati yai zinai). Kaip cia visiems keli sleikstuli, tai ir savo vyrui atsalusi esi.
Ir taip, as atjauciu tavo vyra. Nes zmogus tiek Lietuvoj tiek Airijoj renkasi darba kitame mieste, kad nors 5 ar kiek dienu nieks smegenu nelestu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 14:02)
Isterikems rekomenduojama trenkti per ausi, tai gydymo procedura

biggrin.gif

Eik ru nx
Atsakyti

Dabar mes mokinames gyventi be vaiko. Galvojom tai bus lafa , duosimes kaip triusiai, visur lakstysim....O Abu verkiam karts nuo karto, skauda, liudna, sunku. Nakum tas davimasis net nerupi kol kas man. Man širdis kraujais apsipylus dabar ir tokia baimė- o jei temperatura, o jei jis nepaziures, o jei jis vel mirs ir manes nebus salia- niekas jo neisgelbes. Baimė, savo replemis ji mus sukauscius dabar. NepaleidIa.
Bet visa laime, kad tai laikina. Visi mylintys tevai per tai praeina, as manau.

Bet ka cia norejau pasakyti...a...
Taup, baisi nykuma mano gyvenime dabar. Kaip kiti tevai tik rankomis trina, Kai vaikai palieka namus - nesuprantu

:console: Mokykis paleisti, paukščiukas turi skristi, o ne tupėti už tėvų nugarų.Nebijok, dar nei vienas nenumirė atitrūkęs nuo tėvų namų.Nenumirs ir taviškis, juk tarp žmonių gyvena, telefonai yra, internetas.Dabar nyku, paskui labai džiaugsitės kai atvažiuos į svečius, o jei dar panelę atsiveš. :ax:

Žinau,ką kalbu, pati per tą praėjau, pati verkiau žiūrėdama kaip sūnaus mašiniukas važiavo iš kiemo.

Atsakyti
Isvaziavau is tevu namu, kai man buvo 18. Isleido ramiai, zinojo, kad savarankiska, kad neprapulsiu. Broli isleido su asaromis.
Zinau, kad kai man ateis laikas isleisti, tai tikrai bus sunku. Dabar auklei kelioms valandoms palikti sunku, kojos link duru nenesa.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 11, 14:31)
pati verkiau žiūrėdama kaip sūnaus mašiniukas važiavo iš kiemo.

biggrin.gif nzn, mano dabar paaugliniai, tai kartais atrodo, kad pati lagaminus susikraut padesiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir štai Burbanti visas paragino biggrin.gif :
"ei, moterys....užteks (apie uogienes)...pakalbam apie vyrus..."

ir kai tik aš ar Mylimuke parašem, tai kad vainoja, vainoja....

Maniau, kad Burbanti skiriasi nuo C.
C gyvneimas niūrus, pareigos sunkios, Lietuva visgi,
o Burbati sedi elfu žemej, Airijoje... wub.gif
maniau Burbanti ryžesne ir gaivesne, jos pagieža ištirpusi, bet deja. Net jaunesnis vyras Burbai juoduliu nesugebejo išsemti iš širdies. unsure.gif

p.s. Mylimuke, ar tu ant pirmo Burbos vyro apsižergei, kad ji tave taip?
Atsakyti
Perskaiciau anekdota, bet neturiu laiko perrasyt. Veliau parasysiu. Zvengiu iki negaliu.

Burba, kiekviena diena skambyjates?
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2019 10 11, 13:48)
biggrin.gif  nzn, mano dabar paaugliniai, tai kartais atrodo, kad pati lagaminus susikraut padesiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Padesi. O paskui zliumbsi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 14:52)
ir štai Burbanti visas paragino  biggrin.gif :
"ei, moterys....užteks (apie uogienes)...pakalbam apie vyrus..."
ir kai tik aš ar Mylimuke parašem, tai kad vainoja, vainoja....
Maniau, kad Burbanti skiriasi nuo C.
C gyvneimas niūrus, pareigos sunkios, Lietuva visgi,
o Burbati sedi elfu žemej, Airijoje... wub.gif
maniau Burbanti ryžesne ir gaivesne, jos pagieža ištirpusi, bet deja. Net jaunesnis vyras Burbai juoduliu nesugebejo išsemti iš širdies.  unsure.gif
p.s. Mylimuke, ar tu ant pirmo Burbos vyro apsižergei, kad ji tave taip?

Jo, kadangi gyvenu Airijoje, tai su visam esu pajuodau biggrin.gif
Nu bet tu ir duračiokė biggrin.gif sena, bet durnaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 11, 07:49)
Abejoju, salyginai psichiskai stabilus, normalus, SUAGE, zmones nesivels taip inirtingai ir neatrasines i KIEKVIENA cambalos joms mesta spilka

as sakius esu ne kartą L. neatrašinek. nereaguok. NEREAGUOOOOK.
sakius esu ir Mont.
na ir ką?
ju teise rinktis.
man irgi nesuprantamas toks energijos liejimas cia.
moterys, tiek leidamos cia enegijĄ, realiai i real life galetu kalnus nuversti, univerus pasatyti. ligonines.

labai smaiai diskutavome temoje "Kai gyvenimas nevercia taupyti", kuri persikele i bendramincius. buvo didelis moteru ratas, paskui as/tame tarpe ir kitos/, tiesiog nespejom su tempu, nespejom atsiskaitineti gyvenimais. kodel cia negali ūti tokia atmosfer?
atrodo, kad sioje temoje belike keliu nelaimingu zmogysta burys.
vienos darkosi, kitos - irgi graudu - vos ibega, pamoralizuoja, islekia.
o kur positive jausmai, eiliniai pasidziaugimai kadienybe.
toje temoje moterys rasydavo apie viska, including gerus darbus, vaikus, problemas, sunis, vyrus. jokio shame'ingu, jokiu piz.davojimu.

geri laikai buvo.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 11, 06:32)
O dalintis bendruomenes moterims tuo  paciu vyru lovoj cia irgi prie zmogiskumo ir siltumo skaitosi? smile.gif

pas musulmonus taip. nesu dalinusis, nezinau.

monogamija siaip neegzistuoja, yra daug knygu apie tai. paskaityk "Sekso aušra". (rimta studija.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:01
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 14:53)
Perskaiciau anekdota, bet neturiu laiko perrasyt. Veliau parasysiu. Zvengiu iki negaliu.
Burba, kiekviena diena skambyjates?
Papildyta:

Padesi. O paskui zliumbsi.

Oi ne ne. Iki tiek dar mes nenupušom su vyru, kad kiekviena diena kla usti kaip jam sekas. Šį savaitgali padare siurprizą - netiketao atvėrė vakare namu duris ir - 'Surpriiiiise!' biggrin.gif
Tiek laimes visiems buvo biggrin.gif
Atsakyti