Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Burbanti, nuo kada nemegsti Mylimukes?

ir Cambalos? juk jūsu stilius panašus....

dar.
kartais puoli ant moteru varanciu ant L, o kartais puoli ir pacia L.
tai priklauso nuo muziejaus lankytoju skaiciaus ar kavos, kurią geri?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 15:00)
monogamija siaip neegzistuoja, yra daug knygu apie tai. paskaityk "Sekso aušra". (rimta studija.)

Padstylkės kalbos.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 15:02)
Burbanti, nuo kada nemegsti Mylimukes?

ir Cambalos? juk jūsu stilius panašus....
dar.
kartais puoli ant moteru varanciu ant L, o kartais puoli ir pacia L.
tai priklauso nuo muziejaus lankytoju skaiciaus ar kavos, kurią geri?

Nesirupink kitais, tu geriau rupinkis kodel tave cia visos laiko durne, kuri vaiksto aplink vienišų vyrų namus ir skrebenasi jiems i langus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 14:09
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 11, 07:55)
Ne man buvo skirta, bet labai maga sužinoti: koks yra amžiaus cenzas forumams?

kontekstas buvo ne tas.
Aimja islenda is krūmu (jau net Moonte tiek nebelenda) ir teisuoles tonu ima aiskinti.
(palyginimui: Burba neaiskina, Burba siaip dergiasi ir linksminasi, ir aktyvi cia nuolat (nes vienisa Airijos muziejuje taip pat.)
o Aimeja reiskiasi ne kasdien, - nes suprask, nepadoru cia jai kasdien reikstis.
taigi, išlenda Aimeja iš krūmo ir porina.

ji aiskina, kad as vienisa.
ji zino uz mane geriau, kodel mano drauges vyras duru man neatidaro.
(suprantat, man net nebereikia pasakotis toliau.)
ji zino mano geru darbu ketinimus.
visus iki vieno.
ji zino, kad L total total total vienisa. (ir total total nenormali). ji gali net ranką del to prie širdies prideti.
todel CIA, vargse, SEDI.

o ko kitos cia sedi?
ko jus dar plius Plepesiuose sedit?
as niekad cia perdaug nesedziu, Aimeja yr pasakius, kad net neperskaitau siu triedalu, esu neatidi, nes nu vel isnyskiu, ir vel bus pavaryta 200psl.
vadinas Aimeja tai nevienisa, per dvi temas sokcioja, anuku jau turi, o gal tures.(?) taigi, kiek jai meteliu?
solidi moteris.
o elgias kaip pati? darplius i fb landzioja, zio ne tik Luutke bet ir mane.
koks tai zmgus? senele, kuri krumuose tykojo gyvu zmoniu profilius?
cia tokio amziaus būnant taip elgtis (patartina)?
turbūt.
laisve papūgoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:11
moterys, tiek leidamos cia enegijĄ, realiai i real life galetu kalnus nuversti, univerus pasatyti. ligonines.

tai kad cambsė nesigydys vistiek, ji net pas psichiatrus neina, bijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 11, 08:02)
P.S. man 39

tokia pat senemerge, pasakys C. tik geresne uz mane. biggrin.gif zymiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:13
labai smaiai diskutavome temoje "Kai gyvenimas nevercia taupyti", kuri persikele i bendramincius. buvo didelis moteru ratas, paskui as/tame tarpe ir kitos/, tiesiog nespejom su tempu, nespejom atsiskaitineti gyvenimais. kodel cia negali ūti tokia atmosfer?
atrodo, kad sioje temoje belike keliu nelaimingu zmogysta burys.
vienos darkosi, kitos - irgi graudu - vos ibega, pamoralizuoja, islekia.
o kur positive jausmai, eiliniai pasidziaugimai kadienybe.
toje temoje moterys rasydavo apie viska, including gerus darbus, vaikus, problemas, sunis, vyrus. jokio shame'ingu, jokiu piz.davojimu.

nes čia priešų irštva biggrin.gif kai tą parašau, mane puola, kad forume priešų negali būti, čia tik nariai, nu bet nesakyk, elgiasi tai kaip su priešais ar ne? porą kartų siūliau taikytis, niekam to nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 15:10)
kontekstas buvo ne tas.
Aimja islenda is krūmu (jau net Moonte tiek nebelenda) ir teisuoles tonu ima aiskinti.
(palyginimui: Burba neaiskina, Burba siaip dergiasi ir linksminasi, ir aktyvi cia nuolat (nes vienisa Airijos muziejuje taip pat.)
o Aimeja reiskiasi ne kasdien, - nes suprask, nepadoru cia jai kasdien reikstis.
taigi, išlenda Aimeja iš krūmo ir porina.

ji aiskina, kad as vienisa.
ji zino uz mane geriau, kodel mano drauges vyras duru man neatidaro.
(suprantat, man net nebereikia pasakotis toliau.)
ji zino mano geru darbu ketinimus.
visus iki vieno.
ji zino, kad L total total total vienisa. (ir total total nenormali). ji gali net ranką del to prie širdies prideti.
todel CIA, vargse,  SEDI.

o ko kitos cia sedi?
ko jus dar plius Plepesiuose sedit?
as niekad cia perdaug nesedziu, Aimeja yr pasakius, kad net neperskaitau siu triedalu, esu neatidi, nes nu vel isnyskiu, ir vel bus pavaryta 200psl.
vadinas Aimeja tai nevienisa, per dvi temas sokcioja, anuku jau turi, o gal tures.(?) taigi, kiek jai meteliu?
solidi moteris.
o elgias kaip pati? darplius i fb landzioja, zio ne tik Luutke bet ir mane.
koks tai zmgus? senele, kuri krumuose tykojo gyvu zmoniu profilius?
cia tokio amziaus būnant taip elgtis (patartina)?
turbūt.
laisve papūgoms.

O taip taip, cia visos tokios nelaimingos, o tu pati nelaimingiausia, nes visiems aiskini kaip ir ka rasyti. biggrin.gif
Atsistojus ir rodo rodomuoju pirstu - burbanti turi rasyti ta ir ta, LMKCTG ir t.t turi rasyti ta ka as joms pasakysiu

At tu pablūdai, moteris? biggrin.gif Esi totalus nulis čia gi. Kas tavęs cia gali klausyti? Nu kuri, pasakyk?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 15:14)
nes čia priešų irštva biggrin.gif kai tą parašau, mane puola, kad forume priešų negali būti, čia tik nariai, nu bet nesakyk, elgiasi tai kaip su priešais ar ne? porą kartų siūliau taikytis, niekam to nereikėjo biggrin.gif

Taigi sakei kazkada, kad kokie priesai ar draugai, cia gi forumas
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 spalio 2019 - 14:17
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 11, 08:35)
Gal esi labai sunki, kad reikia stipriu ranku?

judu abu su Burba tiktumet wub.gif brunette.gif jos platus mesingas glebis, tavo monstriškas ūgis....ir aš prie jūsu mesedžiu, nekibsiu, būkit ramūs.

Idomucia, kiek tau metu? 59?

nu gerai,
Aimejai tada 44metu, bet kad as tokio amžiaus FB nagrineciau kitu profilius?
kokios menkos dušios reikia būti...
jūs man savofb nuorodą imestumet, nelipciau ant jos, jei 50/50 neketinciau pati jums atsiskleisti ar fotkę atsiusti.
tai laikau garbingu zaidimu, open cards.
o Aimeja karksejo dar ilgai apie blanku Lutukes veidą, jos baisius pilkus rūbus ir tympas.
cia taip elgesi 44 metu moteris?
sovietmetis ir šnipai matyt daro savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:20
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 11, 15:18)
Taigi sakei kazkada,  kad kokie priesai ar draugai,  cia gi forumas
biggrin.gif

ne aįš taip sakiau, o cambsė. Priešų jai nėra, bet vis į atlapus kimba. Koks paradoksas biggrin.gif
Atsakyti
Given truksta sluotos. Stis stis is cia, visos vyresnes nei 40 ir visos zenotos!!!
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 10 11, 14:13)
tokia pat senemerge, pasakys C. tik geresne uz mane.  biggrin.gif zymiai.

Jinai nors raso, kad su neissiskyrusiais neprasidetu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 11, 13:14)
nu bet nesakyk, elgiasi tai kaip su priešais ar ne? porą kartų siūliau taikytis, niekam to nereikėjo biggrin.gif

žinok, imu tuo tiketi.

vos kelis postus parašai, širdi atveri, dūšią atveri, patampi priešu.
betgi cia visos modernios moterys? ne davatkos. ech, whataver.

fainiausia tai idiopatine neapykanta. tai reiskia, kad jei narys syki neitiko savo nuomone (tam tikra tema), kad ir ką neutralaus ar gero rašytu kitomis temomis, jooponenetas reaguos per ad hominen.
tobuli lietuviai. biggrin.gif
parasiau , kad grazus ruduo. ok, whatever. niekam neidomu. Mylimukei tik.
parasiau, kad eiu pas mergaitę. pasipyle: baik tuskrebentis po langais?

mergos, sakykit,ką sioje temoje galima rasyti? uogienes, recepta, tympos, kas dar?ir kas cia temas nustatineja ir intonacijas?
ar tiesiog rodotes tuom, kuo paciu esat pertekusios.

kad ir Monteverte.
aiskiausiais pavyzdys. ji taip slepia savo privat gyvenimą, bet net ir ji sugebejo tapti Dimkos zmona bigsmile.gif
kitoje temoje kalbejo apie gyvunus, tai dabar tampoma esti nuolat uz savo ciuciką.
apie mylimuke išvis kur tokios zinios?
kad ji duodasi su vyrais?????
cia is kur? is miegamojo temu? is treciuju temu?
idomu. tai su kurios vyru davesi, kad taip arsiai reaguojama.
matot - kiek daug nezinau - tai argi galima sakyti, kad gyvenu forume....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 spalio 2019 - 14:29
QUOTE(cambala @ 2019 10 11, 14:05)
Ne. Tu nerasei, kad badavai. Tu rasei, kad jam reikia daugiau, kad jis nori intymume pikantiskesniu dalykeliu, tu to nedarai. Rasei kad tau uztenka 5 kart per menesi.
Akcentavai kad tau ne sekso truksta, o truksta pokalbiu, bendravimo, indu ir grindu plovimo ( nors pati rasei, kad jis dirba sunku darba, valgyt padaro, kartais grindis prasiurbliuoja). Tau vyras sake, kad jei gautu tiek kiek nori( nes anot jo seksas nuo visu problemu) tai tau padetu buityje dar daugiau.
Kitoj temoj dar daugiau skundies savo vyru.
Taip, tu, butent tu esi kalta vyro neturejime( ka tu cia bandai irodyti, tai nera turejimas ir pati yai zinai). Kaip cia visiems keli sleikstuli, tai ir savo vyrui atsalusi esi.
Ir taip, as atjauciu tavo vyra. Nes zmogus tiek Lietuvoj tiek Airijoj renkasi darba kitame mieste, kad nors 5 ar kiek dienu nieks smegenu nelestu.

rasiau,kad ir man truksta, matai,kaip nesugebi perskaityti visko ir pamatyti viso vaizdo, uzsikabini uz visai nezymiu ir nesvarbiu detaliu ir akcentus uzsidedi labai klaidgose vietose mirksiukas.gif

Tu uzsiciklinai 6 m senumo ivykiuose, ar del to kad pati ten uztrigusi su svao bedom??
sunku pirsipazinti sau,kad visgi priezastis porblemu tavo pateis gerimai mirksiukas.gif Tu del savo gerimo vyra kaltini?

Jis niekad nedirbo kitam mieste, kad nebuvo namie nereiskia, kad gyveno kitam mieste lotuliukas.gif o darba renkasi toki, kur galetu su savo gabumais, uzdirbti daugiau, jei ne finansines bedos, butu dirbes kitur, kaip dabar ir daro, kai jau palengvejo mums gyvenimas , kaip ir dare pries krize. mirksiukas.gif

O kaip tu isvartai visu zmoniu istorijas, tiek mano, tiek Kin, tike Given, tiek Montevertes tai tik parodo tavo susirgimo laispni, ligos, kurios negydai mirksiukas.gif
Atsakyti