QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:05)
tu skaitai ir neperskaitai, taigi rasau tai elementaru, pats zemiausias laiptelis, cia kaip marinti zmogu badu ir sakyti buk laimingas, zinai poreikiu piramides pirncipus?
kaip vyras turi buti svarus, tvarkingas, kulturingas, taip turi ir uzdirbti pinigus, islaikyti seima, rupintis zmona ir patiketi jai pinigus, cia jau be to tai kur toliau?
O moterus? It kodėl jai reikia tuos pinigus patikėti? Aš pvz išleisčiau viską
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:11)
tu nelygink savo alkoholiko vyro ir jo seimos su mano seima, pagerintoji tu musu
pati esi asociali butybe ir seima jusu asocilai kaip suprantu alko tebevartoji juk su vsia dabartine ino , tai tik alkoholikai zinok begeria , galvoji ,kad pasislepusi nuo vaiku geri tai jau geriau?

nu ir jums svarbu kad namie nedarytu nuodemiu zmones, o uz sienu tai jau prasiom tai tipine dviveidziu melagiu aferistu seima, manau ir tavo tevai ne ka geresni buvo ar ne? moke taip?

gerai tik alkoholikai, dulkinasi tik kurvinykai ir tt.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:21)
t
Kad su vyru uzsiimI analiniu taves mazesne davatka nepadaro
Tai kad su meilužiu tą darau
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:37)
o tai ko tiek mazai zindei ir kas vaikus augino?
jo salia, abiem po bulviu maisa ir lygeverciai eiti...
kodel tu taip isverti, kur sakiau, kad kancia, kaip tik palaima, maloniausias uzsiemimas, bet tai ,kad tai uztikritnu vyras zmonai ir turi islaikyti seima, o ne, kad numesti vaikus i institucijas ar auklem.
Papildyta:
mano labai grazi , ne lino

gal rimtai egnu turiu kokiu slavisku
Nesistebiu, kad vieną viską tempei tiek metų, tau dabar labai svarbu pabrėžti, kad tai buvo ne veltui... vargšė. Sunkus gyvenimas.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 14, 23:42)
Pirms posts buvo apie išlaikymą, tai aš tik ties tuo ir pasirašau.
Dovanoja gėles, bet tik vazonuose. Tokis mano nurodymas. Ir tik kartą metuose. Nes nereikia man tų šluotų, kur paskui dar savaitę galvoju ar jau padoru išmesti tą vystantį daiktą, ar dar laikyti, nes tipo vienas iš penkių žiedų dar padoriai atrodo. Feee. Dovanas dovanoja. Bet neorginaliai. Pastaruosius metus kelis jau visom progom po naują Pandoros cvambaliuką. Idealus variantas. Daug vietos neužima, gali parinkti su idėja, sugalvoti su kuo sieja ir man tinka. Bet ne tame esmė. Man dovanos nedaro tokio įspūdžio, kokį galbūt galėtų/turėtų daryti. Žinot, kai vaikams padovanoji kokį žaislą - jie taip apsidžiaugia pirmas kelias minutes. Tada dar dieną ar dvi pažaidžia. O tada ta dovana nugula į kampą. Vat taip ir man. Aš prisimenu iki detalių akimirkas, kai jis man padėjo, kai jis manim pasirūpino, kai jis tyliai buvo šalia. Bet nepamenu dovanų. Todėl būkit gera, Jūs man neaiškinkit, ką man galima ir negalima daryti. Ką aš turiu ar neturiu ginti. Gyvensiu aš taip, kaip man gera. Ir su tais, su kuriais MAN gera. Jūs mėgaukitės tuo, kas Jums svarbu. O aš mėgausiuosi tuo, kas man. Ok? Bet jei pradės mane išlaikyti, tai būtinai kreipsiuos patarimo - kaip čia su tuo man gyventi

Patinka man tavo minčių dėstymas
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:49)
keista, kai moteriai pagimdzius vaika labiau teikia malonuma eiti i darba ir apmoketi saksaitas...
Papildyta:
aluje moteriski hormonai, kai ju truksta, tai ir norisi bent is kazkur gauti , bet anot Moontes jus asociali
O kas atsitinka, kai pagimdai? Smegenys suskystėja minimum penkeriems metams?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 01:15)
debile, palik mano seima ir mano mirusi teva ramybei, slysktyne .
Šviesioji tu mūsų