Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 15:19)

Montekrista, Montekrista, ziauru, man tik dabar akys atsivere...

Tu pagalvok, ka SM TIKRI zmones apie tave pasakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 15:36)

As, Moonte ir as kulturinga inteligente, kuri svarbu i savo namu lova meiluzio neparsives, svarbu zmogui i akis nepaskays keiksmazodzio, bet uz akiu isdergs per visus galus ir kuri ignoruos savaji ir kitu realu blogi biggrin.gif
Atsakyti

biggrin.gif nėr net ką pasakot biggrin.gif kol aš buvau poliklinikoje, tada su šuniu pas vetą, vyras su sūnumi... namų darbus ruošė biggrin.gif mažoji kaip pelenė mandalas spalvino, o tada dar vyras turėjo atnešti man grynųjų, nes pas vetą paaiškėjo, kad kortelės pinigai tiu tiu biggrin.gif atnešė žmogus tada namo, vakarienė, tarpuose pokalbiai ir ...jokio sexo unsure.gif bet pažadam pasitaisyti!!!!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 15, 15:44)
As, Moonte ir as kulturinga inteligente, kuri svarbu i savo namu lova meiluzio neparsives, svarbu zmogui i akis nepaskays keiksmazodzio, bet uz akiu isdergs per visus galus  ir kuri ignoruos savaji ir kitu realu blogi  biggrin.gif

Amen biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 15:45)
biggrin.gif nėr net ką pasakot biggrin.gif kol aš buvau poliklinikoje, tada su šuniu pas vetą, vyras su sūnumi... namų darbus ruošė biggrin.gif mažoji kaip pelenė mandalas spalvino, o tada dar vyras turėjo atnešti man grynųjų,  nes pas vetą paaiškėjo,  kad kortelės pinigai tiu tiu  biggrin.gif atnešė žmogus tada namo, vakarienė,  tarpuose pokalbiai ir ...jokio sexo unsure.gif  bet pažadam pasitaisyti!!!!

rolleyes.gif

O as jau taip tikejausi kazko pikantisko, tiek teisyyyybes apie tave prisiskacius, o cia gyvenimo proza. Tikras ablomas.
Atsakyti
biggrin.gif nėr net ką pasakot biggrin.gif kol aš buvau poliklinikoje, tada su šuniu pas vetą, vyras su sūnumi... namų darbus ruošė biggrin.gif

Tai sakai, visur trankaisi (tikriausiai ten ir svetimu diedu buvo biggrin.gif ), o vyras namie uzdarytas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 15:51)
rolleyes.gif

O  as jau taip tikejausi kazko pikantisko, tiek teisyyyybes apie tave prisiskacius, o cia gyvenimo proza. Tikras ablomas.

Bais užimta dieną buvo biggrin.gif a, bet rytą pradėjom nuo pasiglamžymo lovoje rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 10 15, 15:53)
Tai sakai, visur trankaisi (tikriausiai ten ir svetimu diedu buvo  biggrin.gif ), o vyras namie uzdarytas.

Akurat . Kai sportuoju irgi taip. Vargas.
Atsakyti

Nesupratau? Tu skaitai save tikresne uz mane?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 15:54)
Akurat . Kai sportuoju irgi taip. Vargas.

Va ko taip i ta sporta panese bigsmile.gif
Atsakyti
biggrin.gif nėr net ką pasakot biggrin.gif kol aš buvau poliklinikoje, tada su šuniu pas vetą, vyras su sūnumi... namų darbus ruošė biggrin.gif mažoji kaip pelenė mandalas spalvino, o tada dar vyras turėjo atnešti man grynųjų,  nes pas vetą paaiškėjo,  kad kortelės pinigai tiu tiu  biggrin.gif atnešė žmogus tada namo, vakarienė,  tarpuose pokalbiai ir ...jokio sexo unsure.gif  bet pažadam pasitaisyti!!!!

Tau vis pritruksta ir pritruksta pinigu ant tavo korteles. Tai trusikams, tai veterinarui, tai dar kam.
Sakau, Kai susigundysi hand made daiktui- paskambink, sušelpsiu.
.ale eiti pas veterinara su keliomis kapeikomis kišeneje. Bet protelis tai jeibogu biggrin.gif
Atsakyti

cia man atsakinejai?
o tai kur tas laikas tavo taip vertinamas praleistas su vyru, nu jei vakar neisejo, tai kada paskutini karta ir ka veiket? bigsmile.gif
Atsakyti

Perklausiu kelis kartus kol neatsakysi.

Tai tu save laikai tikresne uz mane?
Atsakyti