Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72522157" data-time="1571137847"><div><p>Viskas. Visai prarasta esi. Bulves ji pat temps. Dar pasakyk, kad triusikus jis pats perka?????
Papildyta:
Tai šitie darbai už oralinį. Už analinį reikia daugiau reikalauti.</p></div></blockquote><p>Pats perka ir dargi jo triusiku nelyginu.</p><p>O tai kokia stafke uz analini? As jauna, nezinau  biggrin.gif </p>

Manyčiau, reiktų brangios dovanos. Bent už 500 .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:17)
Man kaip  hmm.gif . Uz oralini tik kokia Bulgarija iseina, ne? 

Nusipigini. Žiedo prašyk, su briliku.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72522166" data-time="1571138106"><div><p>Aš tai prašyčiau kelionės į Mauricijų. All in, 5*</p></div></blockquote><p>Man kaip  hmm.gif . Uz oralini tik kokia Bulgarija iseina, ne? </p>

Čia tik jei labai jam reikia to oralinio. Jei nelabai, tai nebent koks Talinas
Atsakyti

Vis pro sona. Reikia pradet rasytis.

Ziedas su briliku, cakros, tobulejimas is youtube guru, zindymas min 5 metus, saskaitos PIN...kas cia dar?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 14:23)
Čia tik jei labai jam reikia to oralinio. Jei nelabai, tai nebent koks Talinas

Nevesk mergaitės iš kelio.
Vat todėl tu ir aš sėdim per atostogas plastmasiniuose kurortuose, o ne kur bungalė Filipinuose.

Psio, pakreizejau. Einu plaukti, negaliu žiūrėti ir nervai nelaiko, kai kiti plaukia, o aš ant kranto.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 15, 10:53)
Butinai permeiu akimis. Sudomino istorines, ir senosios lietuviskos.

Bet kiek surpatau Ritausma jau ir ten isparduota  smile.gif

http://www.rozudarzs.lv/lt/
Mes cia kelias pirkom. Aukstos kokybes sodinukai.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nakviša" data-cid="72522181" data-time="1571138575"><div><p>Nusipigini. Žiedo prašyk, su briliku.</p></div></blockquote><p>Vis pro sona. Reikia pradet rasytis.</p><p>Ziedas su briliku, cakros, tobulejimas is youtube guru, zindymas min 5 metus, saskaitos PIN...kas cia dar?  hmm.gif </p>

Bulvės.
Atsakyti

Bulvės.

:D Aj jo. Gi visi padorus zmones siais laikais bulves nesioja. Aktualus klausimas poroje, kuris nes.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72522188" data-time="1571138885"><div><p>Bulvės.</p></div></blockquote><p> biggrin.gif Aj jo. Gi visi padorus zmones siais laikais bulves nesioja. Aktualus klausimas poroje, kuris nes.</p>

Va va, smulkmena, atrodo, o išties....

Nakviša, o kaip ten, ramu? Ką tie turkai daro,???
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 14:35)
Nakviša, o kaip ten, ramu? Ką tie turkai daro,???

Personalas? Dirba. Daugiau čia jų nėra labai darbo dienomis. Pagrinde vokiečiai, viena šeima rusų, mūsų 20 galvų.
Čia tik 21 namukas ir visi užimti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 15, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72522148" data-time="1571137609"><div><p>Aha...labai tvirto charakterio vyras vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu cia visisikai pro sona saudai. smile.gif </p><p>Jo alga eina i nauja banko saskaita. Pas mane sukeliavo viskas is senosios.</p><p>O siaip del pinigu kursim turbut bendra saskaita.  smile.gif </p>

Bet savo saskaita patarciau vistiek turėti. Moteris neturi likti basa, jei ką. Gyvenimas toks dalykas, kad nezinai kur nukrisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 spalio 2019 - 13:45
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 14:22)

nebėr prekyboje, cambalinės princas-karalius visus jai išpirko
Atsakyti