QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 15, 12:45)
Mano dede uzeme aukstas pareigas sveikatos ministerijoje ir dar turejo valandu universitetinej ligoninej. Tai savo mamai, mano mociutei atvezdavo tauriu gerimu... Airisku Skotisku viskiu konjaku, nes tais laikais daktarams duodavo.
Tai kai pradarydavo, tai isipildavau ir as, kai niekas nemato.
Dar prisimenu, karta pasakojo apie toki idomu atveji, kad kazkur psichuskej guli pacientas vyras, kuris teigia kad jis yra moteris ir nezino, ka daryti su tokiu...
Na pagalvojau, kokiu psichu buna.
geriau nepasakok, taip nebudavo gerose seimuose
Ai ne, gerose siemose vsikas vyksta paslapcia, arba vaikai laizo taures pasislepe ir tevai nemato, nes jau matyt gatavi po stalu arba vyras einabordeli, bet juk savrbu ne mauose, tai yra inteligentiskos seimos pozymis

ir aplamai inteligentiskas zmogus visada turi keikti kitus graziasi issireiksimas, jokui budu nesusikeikti, nors gal but pasakys daug slykstesniu dalyku....

matai, ka reiskia smerkimas , kaip kampu atsisuka i tave :lol;
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 12:48)
ir ačiū dievui

kitu atveju ir mano vyras turbūt trauktų į barus, o vėliau susirastų darbą specialiai toliau nuo namų
dieve dieve su tokiom baimem tau tenka gyventi? ci atavo motyvacija? ir px tie vaikai svarbu,kad vyrelis po sonu buti ???

nu jo paskui ir darotes isvadas, kad ir kitom px tie vaikai, kai vyru ieskosi jau issikyre ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 10 15, 12:51)
Ne į temą, bet apie karą.
Stebiu jau trečią dieną vieną rusų šeimą. Mama, tėvas, mergaitė kokių 6 metų ir berniukas na kokių 1,5 metų. Aš taip ant vaikų staigiančios motinos seniai nemačiau. Jai viskas blogai: ne taip dukra nuo figūrų nuvažiavo, kokio velnio ji ten susikūprinusi raidina, kas ji per išgama ir pan. Ant mažojo klykauja amžinai, kad elgiasi kaip žvėris ir etc. Kažkas baisaus kai paklausai.
o Lietuvoje tokiu nesi maciusi seimu? kam vaizduoti nustebuse, kai kas dien apo kleis tokius pvz gali namie pamatyti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 15, 15:17)
Ai, ne mums gyventi kitu gyvenimus. Gali užsikrušti negyvai, jei nori, niekas negedės vistiek.
kazkaip atrodo iesko cia psiteisiniimu, kad daro ka daro, o visiem rimtai jauciu giliai px
nu isgali vyras ja tik padulkint tik triusikus nupirkti nu ir tas gerai, kaip ten pagal lietuviska mentaliteta, bele nemusa atlyginima parnes ai rgerai, oi ups atlyginimo neparnesa..
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 15, 15:19)

aha
kas aha , kluasiu ka veikiat su vyru, pvz ka vakar nuveiket akrtu abu be sekso?