ne taip baisiai aišku, bet kažkas į tą pusę truputį parodyta labai fainame filme The Village (Kaimas). Tik ten ne šeima kaip glaite suprasti, o visas kaimas tokių įdomių. Rekomenduoju, tikrai labai nieko, spalvos gražios, Phoenix vaidina
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 16, 14:14)
ne taip baisiai aišku, bet kažkas į tą pusę truputį parodyta labai fainame filme The Village (Kaimas). Tik ten ne šeima kaip glaite suprasti, o visas kaimas tokių įdomių. Rekomenduoju, tikrai labai nieko, spalvos gražios, Phoenix vaidina
reiks paziuret, aciu.
Jooo...O kiek tokiu seimu Amazones ir Sibiro miškuose...
QUOTE(cambala @ 2019 10 16, 11:33)
Keista, kad tu nesupranti jog su tavim nei viena nei vieno nario diskusija negalima.
sunku, matai, jus suprasti, kai vis kartojat tai ir vis mane cituojat, minit, gal apsipreskit?

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 16, 14:01)
https://m.delfi.lt/u...php?id=82534435
Kaip is kazkokios komedijos, kur rusy seima gyveno ir bernas pataike i isorini pasauli.
Kaip is kazkokios komedijos, kur rusy seima gyveno ir bernas pataike i isorini pasauli.
man sioje situacijoje keisciauisia,akd nieaks is kaimo to nezinojo?? nejau nematai svao kaimynu? vis tiek matai namas, zinai kokia seima gyvena ar negyvena, kiap taip visiskai buti atitrukus nuo domejimusi artimu? Policijai, medikai, mokykloms, kaimynams niekad niekam nepasirode idomu, kad nemato zmoniu is to namo?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 16, 14:35)
Buvo ir Lietuvoj ar siais ar praeitais metais besislapstanti ku ku seimynele, kuri vaiku i mokykla nenorejo leist.
nu ir kas jiem kuku, visam pasaulyje normali praktika mokyti namie, tai Lietuvos valdziai kuku, kad nesuteikia istatymiskai tokios galimybes ir nori vaikus atimti is tokiu seimu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 16, 14:14)
Grazus avataras

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 16, 16:05)
ačiū, sakau į temą bus. Užklys koks klajoklis pagal temos pvdn ir pagalvos, kad aš labiausiai čia ieškau. Parašys man, o cambala pavydės

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 16, 15:05)
, visam pasaulyje normali praktika mokyti namie, tai Lietuvos valdziai kuku,
Arba jau visai atrofavo saukstas smegenu, arba bet koks noras, parasius bet kokia durnyste gauti demesio.
QUOTE(cambala @ 2019 10 16, 16:14)
Arba jau visai atrofavo saukstas smegenu, arba bet koks noras, parasius bet kokia durnyste gauti demesio.
argumentuok

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 16, 16:12)
ačiū, sakau į temą bus. Užklys koks klajoklis pagal temos pvdn ir pagalvos, kad aš labiausiai čia ieškau. Parašys man, o cambala pavydės 

nu jo ir roze yra

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 16, 16:16)
nu taip, jei jau pagal temą, tai pilnumoj

QUOTE(cambala @ 2019 10 16, 16:26)
Gal lutuke irgi namuose mokino, kad tokie rastingi ir protingi trys aukstieji?
cia tavo argumentas, tikrai neiko nebarksini apie daug pasiekusius mzone,s kurie buvo mokyti namuose?
va su kokia liudna Lt realybe susiduria kai kurios seimos
Į mokyklą neleistas vilkaviškiečių sūnus įspūdingai uždirba tarnybos vis tiek grasina
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...rasina-9227515/
jei nesidomejai, jei nezinai, nu kam demonstruoti nuolat savo neismanyma? Kam visus sukisti pagal viena standarta, viena liniuote, ar ne jus ci ataip didziuojates savo telerencija, modernizmu???Visame vakaru pasaulyje tai visai normali praktika, ne Lietuvai reikia isskskriti, kaip ten sako nemzoniskai bele kitoniskai?
Deja, as buvau mokyta mokykloje , gal jei butu man leide mokytis namuose, gal rasyciau geriau?

Lutuke, klausyk dabar manes. Mes siandien visos labai graziai pradejom bendrauti. Ir štai atejai tu. Baik tu savo pykti lieti mamkose, kabinetis, aißkintis. Ne mano vaikai esam, gi visi suprantame, kad toks tavo elgesys - seimyniniu santykiu padarinys. Nemoki graziai bendrauti - ir tu pyzdink i fb. It taves cia nereikia tokios nestabilios.
Papildyta:
Graži tu, bet kvaila. O su gražiu košės nevirsi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 16, 16:12)

Graži tu, bet kvaila. O su gražiu košės nevirsi.