QUOTE(Žu žu @ 2019 10 17, 13:39)
sutinku. bet jei noro ner svest, gi galima nesvest. bet vadinti keistuoliais tuos, kurie svencia, tai ka as zinau, keista
nori sventi, nenori nesventi, jokios prievartos dabar gi nera. nebent nervas ima, kad kiti svencia

Viskas yra negatyvas. Negatyvas zmones vercia buti nepatenkintais.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 17, 13:52)
Kaip smagiai. O ir metu laikas, orai, geltonos pievos labai grazu 
Mes per hellowyna kaukiu baliaus nedarom, gal koki moliuga isskaptuosim, bet visad vaziuojam i kapines, nebutinai savas,, vaizdai su milijonais zvakuciu uzburiantys.
Dar yra turguj braskiu

Mes per hellowyna kaukiu baliaus nedarom, gal koki moliuga isskaptuosim, bet visad vaziuojam i kapines, nebutinai savas,, vaizdai su milijonais zvakuciu uzburiantys.
Dar yra turguj braskiu

Mes ir niekada neruošėm Helloweeno namuose, bet su vaikais visada vaiksciodavom, o ir pati pripirkdavau ir vis pwrku kruva saldainiu ateinankiems 'trick or treat'.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 17, 14:04)
man moliugai irgi patinka ir skanu ir graziia atrodo ta oranzine sviesa, kai taip niuru ypac
smagu
Papildyta:
zinoma, o kaip kitaip.
Papildyta:
Pirma keistuoliais niekas nieko nevadino, skaitykit atidziau,man vieni dalykai keisti, jums kaip matau kiti.
O siaip be nervu, be smerkimu, be etikeciu, neina apmastyti, pafilosofuoti ?
Man pvz gyevnime mano visi veiksmai turi tureti prasme ir tiksla, nu as tokia, todel jei kazko nesuprantu vadinu ta reiskini, veiksma keistu, nes man jis nesuprantamas ir atrodo keistai is sono ziurint, bet ne zmones keistais, kurie tai daro, tikiu jie zino, kodel kaip ir ka daro, bet as gi negaliu visko zinoti. ir laimei laisve svesti ir elgtis, zinoti, suprasti, kaip kas ka nori.

smagu
Papildyta:
zinoma, o kaip kitaip.
Papildyta:
Pirma keistuoliais niekas nieko nevadino, skaitykit atidziau,man vieni dalykai keisti, jums kaip matau kiti.

O siaip be nervu, be smerkimu, be etikeciu, neina apmastyti, pafilosofuoti ?
Man pvz gyevnime mano visi veiksmai turi tureti prasme ir tiksla, nu as tokia, todel jei kazko nesuprantu vadinu ta reiskini, veiksma keistu, nes man jis nesuprantamas ir atrodo keistai is sono ziurint, bet ne zmones keistais, kurie tai daro, tikiu jie zino, kodel kaip ir ka daro, bet as gi negaliu visko zinoti. ir laimei laisve svesti ir elgtis, zinoti, suprasti, kaip kas ka nori.

Ir vel prasideda aiskinimai. Ar tu nemoki bendrauti LENGVAI? Neismoksi - tiesus kelias i fb bus. Tikrai teks atsisveikinti.