QUOTE(virga @ 2018 07 16, 12:57)
Kokia laki fantazija pas moteris gali buti ir
IDOMUCIA
Nei bakteriju bijau, nei su vyru per merliuka buciuojuos. Kalba buvo ar grazu ar patinka, kai vyras/zmona lenda i tavo lekste, kai tu valgai pyraga kavineje ar restorane. Man nepatinka.....
O kad ir namie? Ar patogu, per visa stala siurbcioti sriuba is vyro lekstes(as toki pav. buvau pateikusi), kai ta sriuba ipylei vyrui ir jis ja valgo? Ar sunku paimti dar viena bliudeli?
Nematau tame logikos.
o jei dar su rankom abu valgo, kaip ta pora?
Manau ne logikos tame reiktu ieskoti, o jausmu. Jau kai pagyvene zmones yra vienaip, daznai buna ir miega atskruose lovose, nes taip patogiau, bet kai jauni, kai tik kuria seima, kai baisiausiai isimyleje, kai vienas kito paleisti negali, tai gal ir valgyti norisi is vienos lekstes, gal su rankom, viens kita maitinti ar net maistu vienas kita isterlioti, o paskui nulaizyti , nei logikos , nei kulturos, nei higienos

galima pavyzdziui atskasti kokio pyragelio ar sokolado ir kitam i burna su burna perduoti... visa tai tik meiles zaidimai
o valgymas seimai kartu , daliniantis irgi tik draugiskumo israiska, bendrumo, galima dalintis is vienos lekstes, galima prie vieno stalo, bet buti kartu, bendrauti, valgyti kartu....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 13:08)
va ta ir turejau omenyje
Papildyta:
Bet seima tai viena, as dar kita minti iskeliau, kad merginai pameginti kazka is vaikino lekstes paimti, ne, ne per pirma pasimatyma, bet jau kazkiek susipazinus, padraugavus ir stebeti vyro reakcija, jai jis pasisiausia ir lieka nepatenkintas vargu bau ar bus geras , dosnus vyras...
jei zmones draugaudami negali sitaip ,kaip ikeltose Monteverdes nuotrakose, bendrauti laisvai, be kompleksu, be tu kulturos panciu kai kuriu, vargu ar seimoje bus artimi santykiai... nu nebent abiem patinka salti tolimi santykiai...
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 13:04)
Tiesiog supratau, kad daugumai apsivedus yra norma apsileisti. Man tai ne.
Pasakei, kad pavydziu, tai ir gerai, ka as daugiau tau galiu pasakyt. Pavydziu, nemyliu. Ar dabar jau gerai? Jau rami?
ne, as perklausiau per kelis kartus, ka jauciat, kad neduodat maisto is savo lekstes, iskeliau minti, kad gal tai pavydas, bet nenurodet kito, vadinasi pavydas .
as visada rami