Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 08:08)
Nuosirdziai esu nustebus. Tikrai negalvojau, kad dar taip gali but siais laikais. Is vieno indo sriuba valgo, kaulus apgrauzia kito paliktus. O ka dar? Ir lyg nu i gyvenima placiai ziurintys zmones. Tai ir dantu sepetelis vienas gal?  blink.gif Na bet vistiek kazkokia kultura turi but, kad ir namuose, kad ir prie labai artimo zmogaus. Ar ne?

o kaip jus "kulturingai" buciuojates i mylites? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
siaip tokie dalykai atskiriami ne del kulturos, bet higienos su vaikais pvz niekad neduodu to pacio sauksto ar dantu sepetuko, bet galiu leisti valgyti is tos pacios lekstes, nu siurba gal nepatogu, bet kieta maista be problemu, jokio pavojaus del bakteriju. Nors ju ir taip manau gyvenant seimoje vienas nuo kitos susigriebi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 13:15)

as klausiau jei vyras jums duotu per nagus, jums viskas

Tai eitume mustis. Aisku? Ar ne? biggrin.gif

O jei rimtai nei tu klausk, nei as tau atsakinesiu. Is vis stebiuosi kaip moterys turi noro su tavim diskutuoti ir tavo nesamones skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 16, 12:16)
50% poru Lietuvoje issiskiria, vaikai dazniausiai lieka su mama. Vienisos moterys su vaikais yra viena skurdziausiu socialiniu grupiu Lietuvoje. 84 tukst. tevu vaikams nemokam alimentu. Cia oficiali statistika.
</p><p> Pinigais tikrai ne viskas matuojama, labai gerai yra buti su vaikais, ramiai uzsiimti namu ruosa, bet kai reikes apmoketi savo saskaitas, vaikams zieminius batus nupirkti ir i mokykla isleisti, tai tada jau bus visa tai matuojama pinigais, o ne namu jaukumu ir ne moteriskumu. Tada jau reikes ir su vyrais varzytis, ir su moterimis, kad sau normalu gyvenima uzsitikrinti. Ir uzsienyje issiskyrusios moterys prabangoje irgi neskesta.
</p>

tai reikia nesiskirti ir vyra i tevus savo vaiku issirikti toki, kuris dalinsis maistu ir mokes prisiimti atsakomybe uz zmona, vaikus mirksiukas.gif biggrin.gif O jei biologinis tevas ne toks, susirasti kita normalu zmogu mirksiukas.gif

Gal moterim reikia siek tiek keistis, kad buti moterim, mamom, o ne darbinem kumelem? Butent viskas matuojama moteriskumu, darbine kumele viska tems ant saves ir dirbs iki nukritimo, kad vaikams nuprikti kazka, o moteris tures vyra salia, kuris bus pasiruoses ja pasirupinti ir jos vaikais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 12:21)
Nesutikciau, kad visai nera normos.

Pav. kad ir i tema. Na susitinkat su kokiu vyru pasimatyme. Kavine. Jis pradeda imti maista is jusu lekstes, atsigeria is jusu stiklines. Patiktu? Taip saziningai ka pagalvotum? Atmetus visus bjauru, vertinant tik elgesi? As tai, kad be kulturos, valgyt nemoka, kur jis auges, net geda uz ji butu. Kazin ar butu antras pasimatymas.  biggrin.gif Tai kodel apsivedus nelieka jokiu normu?

Arba kiek teko matyti kai zmones kokioje sventeje ima maista tiesiai is bendro indo. Maciau kaip silke is silkines valge. Kaip balta misraine taip valgo. Viena karta net arciau pasidejo.  biggrin.gif Arba bendradarbe pasidaro arbata, pamaiso ir aplaiziusi sauksteli deda i bendra indu stalciu. Kaip nustebo gavus pastaba. Tipo gi svarus. Tam tikras iprastas elgesys iseina ir is namu ribu.

Kam tu lygini svetimą su savo? "su kokiu vyru pasimatyme" Tau pačiai normaliai toks lyginimas atrodo? unsure.gif
Nu vat ateina ir bando tave "paimti" per pirmą pasimatymą, kaip reaguosi? Turbūt irgi ne iš karto duosies? O vat vyras tavo prieina ir irgi bando "paimti", rėksi, kad gelbėkit, prievartauja? biggrin.gif

Negi tu ir po n metų su savo vyru gyveni kaip su svetimu? Tik tokios "svetimiškos ribos" nubrėžtos ir nekinta per amžių?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 12:28)
Tai eitume mustis. Aisku? Ar ne?  biggrin.gif

O jei rimtai nei tu klausk, nei as tau atsakinesiu.

Is vis stebiuosi kaip moterys turi noro su tavim diskutuoti ir tavo nesamones skaityti.

aisku vadinasi visgi pavydyt maisto, tik pati to net neisisamoninot. biggrin.gif jei pavydyt artimam zmogui, tai kokia ten meile?

Aimeja, jusu nieka snevercia sioje temoje diskutuoti ir i mano iskelta minti rasineti apie bendra valgyma mirksiukas.gif

cia kol kas buvo gana rami , draugiska tema.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 liepos 2018 - 11:33
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 12:21)

Pav. kad ir i tema. Na susitinkat su kokiu vyru pasimatyme. Kavine. Jis pradeda imti maista is jusu lekstes, atsigeria is jusu stiklines. Patiktu? Taip saziningai ka pagalvotum? Atmetus visus bjauru, vertinant tik elgesi? As tai, kad be kulturos, valgyt nemoka, kur jis auges, net geda uz ji butu. Kazin ar butu antras pasimatymas.  biggrin.gif Tai kodel apsivedus nelieka jokiu normu?
<...>

Mes kalbame apie pirminį susitikimą ar bendrą gyvenimą po n+1 metų?
Mane vyras matęs visokią, iki WC ligoninėje su drenažu ant rankų nešė. Ar svetimas, pirmą kartą matomas vyras tai darytų? Nebent jam butų mokama.
Jeigu jums tinka ir patinka, kad jūs laikotės savo ritualų, bet man netinka ir nepatinka, kodel bandote tai įkišti man? Mes gyvename savo gyvenimą, savo ritmu ir savo ritualais.

Aš gi jums neliepiu gyventi pagal mano namų taisykles.
Atsakyti

Pav. kad ir i tema. Na susitinkat su kokiu vyru pasimatyme. Kavine. Jis pradeda imti maista is jusu lekstes, atsigeria is jusu stiklines. Patiktu? Taip saziningai ka pagalvotum? Atmetus visus bjauru, vertinant tik elgesi? As tai, kad be kulturos, valgyt nemoka, kur jis auges, net geda uz ji butu. Kazin ar butu antras pasimatymas. biggrin.gifTai kodel apsivedus nelieka jokiu normu?

Arba kiek teko matyti kai zmones kokioje sventeje ima maista tiesiai is bendro indo. Maciau kaip silke is silkines valge. Kaip balta misraine taip valgo. Viena karta net arciau pasidejo. biggrin.gifArba bendradarbe pasidaro arbata, pamaiso ir aplaiziusi sauksteli deda i bendra indu stalciu. Kaip nustebo gavus pastaba. Tipo gi svarus. Tam tikras iprastas elgesys iseina ir is namu ribu.

Man atrodo yra normos, kurios galioja su mazai artimais, arba visai svetimais asmenimis. Ir yra normos namuose, kurios priklauso nuo kiekvienos poros. Tik mazi vaikai nesugeba atskirti situ dvieju erdviu, suauge jau zino, kad namuose vaikscioti su apatiniais ir darbe yra ne tas pats.

Atsakyti
Kokia laki fantazija pas moteris gali buti ir IDOMUCIA blink.gif mirksiukas.gif tongue.gif

Nei bakteriju bijau, nei su vyru per merliuka buciuojuos. Kalba buvo ar grazu ar patinka, kai vyras/zmona lenda i tavo lekste, kai tu valgai pyraga kavineje ar restorane. Man nepatinka. Galiu duoti vyrui paragauti is savo sakutes, sauksto, saukstelio, jei jis uzsisake kitoki maista, nei as. Bet, kad va taip sedint, tiestu ranka per visa stala, ir valgytu mano maista, tai tikrai gautu per nagus(perkeltineprasme).

O kad ir namie? Ar patogu, per visa stala siurbcioti sriuba is vyro lekstes(as toki pav. buvau pateikusi), kai ta sriuba ipylei vyrui ir jis ja valgo? Ar sunku paimti dar viena bliudeli? blink.gif

Nakvisa jusu savaitgalinius pasilepinimus suprantu. Lova, tai ne stalas ir neprisinesi viso servizo i ja. Taip, kaip pav. kaime irgi budavo padetas vienas bliudas rugpienio, ir visi is jo valgydavo. Nes, daug zmoniu seimose budavo ir jokiu patogumu plauti indus. O, jei mes dviese su vyru siurbciotume is vienos lekstes, tai mes indaploves neuzpildytume per menesi laiko. lotuliukas.gif Nematau tame logikos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 13:30)

Nu vat ateina ir bando tave "paimti" per pirmą pasimatymą, kaip reaguosi? Turbūt irgi ne iš karto duosies?

Jei grazus ir kulturingas tai is karto. O ka? biggrin.gif

Tiesiog supratau, kad daugumai apsivedus yra norma apsileisti. Man tai ne.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 13:30)
aisku vadinasi visgi pavydyt maisto, tik pati to net neisisamoninot.  biggrin.gif jei pavydyt artimam zmogui, tai kokia ten meile?

Pasakei, kad pavydziu, tai ir gerai, ka as daugiau tau galiu pasakyt. Pavydziu, nemyliu. Ar dabar jau gerai? Jau rami? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 07 16, 13:32)

Aš gi jums neliepiu gyventi pagal mano namų taisykles.

O as jums liepiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 13:03)
Jei grazus ir kulturingas tai is karto. O ka?  biggrin.gif

Pasakei, kad pavydziu, tai ir gerai, ka as daugiau tau galiu pasakyt. Pavydziu, nemyliu. Ar dabar jau gerai? Jau rami?  biggrin.gif

na, jei tai tau apsileidimas
https://st2.depositp...g-couple-is.jpg
https://previews.123...eet-concept.jpg
http://tummytuckhipo...74-1150x767.jpg
tai tada aš labai noriu būti tokia apsileidėle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 16, 12:57)
Nakvisa jusu savaitgalinius pasilepinimus suprantu. Lova, tai ne stalas ir neprisinesi viso servizo i ja. Taip, kaip pav. kaime irgi budavo padetas vienas bliudas rugpienio, ir visi is jo valgydavo. Nes, daug zmoniu seimose budavo ir jokiu patogumu plauti indus. O, jei mes dviese su vyru siurbciotume is vienos lekstes, tai mes indaploves neuzpildytume per menesi laiko.  lotuliukas.gif Nematau tame logikos.

Merginos kažkaip suplaka viešą ir privačią erdvę į vieną. Tai, kad aš namuose vaikštau su nutysusia medvilnine pižama nereiškia, kad ir gala dinner’y taip pat apsirėdžiusi pasirodysiu.
Namie aš noriu nusiimti kaukę ir būti savimi. Užtenka man tų rėmų kasdienybėje. Namie esu aš, nesu nei vadovas, nei inžinierius, nei pardavėjas. Esu draugė, meilužė, žmona ir mama. Ir, tai, kad jūs sriubos nevalgote iš vieno dubens, nereiškia, kad kitiems irgi tai nepriimtina. Tiesiog jie gyvena savo rutina. Bet taip, sriubą iš vieno dubens sriubčioti labai nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 16, 12:57)
Kokia laki fantazija pas moteris gali buti ir IDOMUCIA blink.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

Nei bakteriju bijau, nei su vyru per merliuka buciuojuos. Kalba buvo ar grazu ar patinka, kai vyras/zmona lenda i tavo lekste, kai tu valgai pyraga kavineje ar restorane. Man nepatinka.....
O kad ir namie? Ar patogu, per visa stala siurbcioti sriuba is vyro lekstes(as toki pav. buvau pateikusi), kai ta sriuba ipylei vyrui ir jis ja valgo? Ar sunku paimti dar viena bliudeli?  blink.gif
Nematau tame logikos.

o jei dar su rankom abu valgo, kaip ta pora? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif

Manau ne logikos tame reiktu ieskoti, o jausmu. Jau kai pagyvene zmones yra vienaip, daznai buna ir miega atskruose lovose, nes taip patogiau, bet kai jauni, kai tik kuria seima, kai baisiausiai isimyleje, kai vienas kito paleisti negali, tai gal ir valgyti norisi is vienos lekstes, gal su rankom, viens kita maitinti ar net maistu vienas kita isterlioti, o paskui nulaizyti , nei logikos , nei kulturos, nei higienos lotuliukas.gif galima pavyzdziui atskasti kokio pyragelio ar sokolado ir kitam i burna su burna perduoti... visa tai tik meiles zaidimai mirksiukas.gif

o valgymas seimai kartu , daliniantis irgi tik draugiskumo israiska, bendrumo, galima dalintis is vienos lekstes, galima prie vieno stalo, bet buti kartu, bendrauti, valgyti kartu....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 13:08)

va ta ir turejau omenyje 4u.gif
Papildyta:
Bet seima tai viena, as dar kita minti iskeliau, kad merginai pameginti kazka is vaikino lekstes paimti, ne, ne per pirma pasimatyma, bet jau kazkiek susipazinus, padraugavus ir stebeti vyro reakcija, jai jis pasisiausia ir lieka nepatenkintas vargu bau ar bus geras , dosnus vyras...
jei zmones draugaudami negali sitaip ,kaip ikeltose Monteverdes nuotrakose, bendrauti laisvai, be kompleksu, be tu kulturos panciu kai kuriu, vargu ar seimoje bus artimi santykiai... nu nebent abiem patinka salti tolimi santykiai...
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 13:04)
Pasakei, kad pavydziu, tai ir gerai, ka as daugiau tau galiu pasakyt. Pavydziu, nemyliu. Ar dabar jau gerai? Jau rami?  biggrin.gif

ne, as perklausiau per kelis kartus, ka jauciat, kad neduodat maisto is savo lekstes, iskeliau minti, kad gal tai pavydas, bet nenurodet kito, vadinasi pavydas . biggrin.gif
as visada rami mirksiukas.gif
Atsakyti