QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 14:19)
Ji man irgi viska duoda. Ir is lekstes, ir ...
Idomiausia cia buvo klausimai KODEL?. Pasirodo, kad viskas remiasi kazkokiais ikaltais stereotipais. Kultura, garbe - gal vadinkim, kaip kalejime - ponjatijom. Na ir aisku tada jau ryztamasi vyra paauklet: "neduot", "duot per nagus" ir taip vyra "kulturinti" bei "dvasinti".
Prisiminiau kokia gavau exe... Ji man pasake, kad vyras ir zmona negali apie seksa kalbeti... Tai NEKULTURINGA. (va del ko prisiminiau).
Visas reikalas turi vykti taip:
Vyras jei nori pasimylet tai vakare zmonai meta pagalve. Jei ta padeda ja - taii sutinka, o jei meta atgal - reiskia "NE".
Na pasijuokiau ir paaiskinau savo kultura. Na jus ja zinote... jei nori, tai zmonos net klausti nereikia. Tame tarpe jei is lekstes ka nori.
ne klausiams buvo, ar jai rigi atrodo, kad jus viska duodat.
norejau rasyt, bet jei jau ne karta rasem ta pati, jums kaip kuola tasyt ant galvos, net negirdit ir nesuprantat, kas rasoma ta tema
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 07 16, 14:26)
Aš šiomis dienomis esu okupavusi virtuvinį stalą savo hobio įranga. Net katinai savo subinės ant jos padėti neturi galimybes. Tai maitinimosi procesas vyksta didžiajame kambary prie žurnalinio staliuko. Ne koks vaizdelis būtų.
Reikės šiandiena nusirinkti, nes mūza ėmė ir išskrido. Karvė.
as kai ziurejau turkiska ta kina apie sultana , suzinojau, kad ten nebuvo stalu, visi valge ant sofuciu is padekliuku ar ant grindu ant pagalviu susede, ir paskui ten vienai porai, europieciai padovanoja stala ir jie bande isivesti ta tradicija...
tada pagalvojau, mazu mano genai ten is kazur rytu, nes pas mus prie stalo beveik nevalgoma, visi valgo kur jiem patogiau , dazniausiai ant sofuciu, lovose is padekliuku

mane nuo vaikystes mama bardavo, bet vis tiek neperlauze, as i lova temdavausi maistus ir skaitydavau knygas valgydama...man taip skaniau