Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 13:19)

ne, as perklausiau per kelis kartus, ka jauciat, kad neduodat ...

Jau aiskinomes, ka jus jauciat kai neduodat.
Paaiskinot - NPERIKLAUSO
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 14:19)

ne, as perklausiau per kelis kartus, ka jauciat, kad neduodat maisto is savo lekstes, iskeliau minti, kad gal tai pavydas, bet nenurodet kito, vadinasi pavydas . biggrin.gif
as visada rami  mirksiukas.gif

As tau kelis kartus atsakiau. Nepatinka. Nekulturinga. As taip aukleta. Taip uzaugus. Kuri vieta neaiski?
As iskeliu minti, kad tu biski kvaila, tai ka? Vadinasi kvaila. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 13:22)
Jau aiskinomes, ka jus jauciat kai neduodat.
Paaiskinot - NPERIKLAUSO

nepriklauso? jus taip supratat doh.gif

lotuliukas.gif o ka jus jauciat , kai neduodat?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 14:03)
nepriklauso? jus taip supratat doh.gif

lotuliukas.gif o ka jus jauciat , kai neduodat?

As viska duodu
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 07 16, 13:49)
As tau kelis kartus atsakiau. Nepatinka. Nekulturinga. As taip aukleta. Taip uzaugus. Kuri vieta neaiski?
As iskeliu minti, kad tu biski kvaila, tai ka? Vadinasi kvaila.  biggrin.gif

nepatika , nes aukleta, kad turi nepatikti, aisku dabar, o giliau savo elgesio nemastot? pasake, kad nekulturinga ir viskas sventa, visose sferose taip tevu klausot?

jums cia adekvatus palyginimas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 14:05)
As viska duodu

netikiu biggrin.gif jus paklauskit zmonos ar bus toks pat atsakymas mirksiukas.gif
Papildyta:
viskas reikai Rene i tema, nes tema nusivaziuoja i lankas unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 07 16, 13:11)
Merginos kažkaip suplaka viešą ir privačią erdvę į vieną. Tai, kad aš namuose vaikštau su nutysusia medvilnine pižama nereiškia, kad ir gala dinner’y taip pat apsirėdžiusi pasirodysiu.
Namie aš noriu nusiimti kaukę ir būti savimi. Užtenka man tų rėmų kasdienybėje. Namie esu aš, nesu nei vadovas, nei inžinierius, nei pardavėjas. Esu draugė, meilužė, žmona ir mama. Ir, tai, kad jūs sriubos nevalgote iš vieno dubens, nereiškia, kad kitiems irgi tai nepriimtina. Tiesiog jie gyvena savo rutina. Bet taip, sriubą iš vieno dubens sriubčioti labai nepatogu.

vat būtent. Ir tokią turi mylėti, nes jei mylės tik su kauke, nu tai kam toks vyras iš viso? unsure.gif
aptogu, tik reikia susiderinti biggrin.gif kai vienas pasilenkia virš bliūdo, kitas turi nesilenkti tuo metu. Labai paprasta, tik ritmą atgaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 16 liepos 2018 - 13:13
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 14:07)
netikiu  biggrin.gif jus paklauskit zmonos ar bus toks pat atsakymas mirksiukas.gif

Ji man irgi viska duoda. Ir is lekstes, ir ...

Idomiausia cia buvo klausimai KODEL?. Pasirodo, kad viskas remiasi kazkokiais ikaltais stereotipais. Kultura, garbe - gal vadinkim, kaip kalejime - ponjatijom. Na ir aisku tada jau ryztamasi vyra paauklet: "neduot", "duot per nagus" ir taip vyra "kulturinti" bei "dvasinti".

Prisiminiau kokia gavau exe... Ji man pasake, kad vyras ir zmona negali apie seksa kalbeti... Tai NEKULTURINGA. (va del ko prisiminiau).
Visas reikalas turi vykti taip:
Vyras jei nori pasimylet tai vakare zmonai meta pagalve. Jei ta padeda ja - taii sutinka, o jei meta atgal - reiskia "NE".
Na pasijuokiau ir paaiskinau savo kultura. Na jus ja zinote... jei nori, tai zmonos net klausti nereikia. Tame tarpe jei is lekstes ka nori.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 14:10)
vat būtent. Ir tokią turi mylėti, nes jei mylės tik su kauke, nu tai kam toks vyras iš viso? unsure.gif
aptogu, tik reikia susiderinti biggrin.gif kai vienas pasilenkia virš bliūdo, kitas turi nesilenkti tuo metu. Labai paprasta, tik ritmą atgaudyt biggrin.gif

butent

statistikos, kurias cia taip megsta merginos, rodo, kad skandindavai visgi jauciasi labai vienisi, nepriklausomai nuo auksto pragyvenimo lygio i rvisu kitu geru dalyku ju salyse...

Gal jie taip ismoksta nuo mazens, kad reikia rupintis tik savim, kad gyventi atsiskyrus nuo tevu ir vyrui nuo zmonos, bet klausimas ka jaucia giliai viduje...

ir tie visi nauji istatymai suvienodinantys lytis, neleidziantys vyrui asistuoti moteriai, veda zmones i pasimetima, jei nebemoka uzmegsti ir palaikyti santykiu...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 14:10)

Aš šiomis dienomis esu okupavusi virtuvinį stalą savo hobio įranga. Net katinai savo subinės ant jos padėti neturi galimybes. Tai maitinimosi procesas vyksta didžiajame kambary prie žurnalinio staliuko. Ne koks vaizdelis būtų.
Reikės šiandiena nusirinkti, nes mūza ėmė ir išskrido. Karvė.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 14:19)
Ji man irgi viska duoda. Ir is lekstes, ir ...

Idomiausia cia buvo klausimai KODEL?. Pasirodo, kad viskas remiasi kazkokiais ikaltais stereotipais. Kultura, garbe - gal vadinkim, kaip kalejime - ponjatijom. Na ir aisku tada jau ryztamasi vyra paauklet: "neduot", "duot per nagus" ir taip vyra "kulturinti" bei "dvasinti".

Prisiminiau kokia gavau exe... Ji man pasake, kad vyras ir zmona negali apie seksa kalbeti... Tai NEKULTURINGA. (va del ko prisiminiau).
Visas reikalas turi vykti taip:
Vyras jei nori pasimylet tai vakare zmonai meta pagalve. Jei ta padeda ja - taii sutinka, o jei meta atgal - reiskia "NE".
Na pasijuokiau ir paaiskinau savo kultura. Na jus ja zinote... jei nori, tai zmonos net klausti nereikia. Tame tarpe jei is lekstes ka nori.

ne klausiams buvo, ar jai rigi atrodo, kad jus viska duodat. biggrin.gif

norejau rasyt, bet jei jau ne karta rasem ta pati, jums kaip kuola tasyt ant galvos, net negirdit ir nesuprantat, kas rasoma ta tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 07 16, 14:26)
Aš šiomis dienomis esu okupavusi virtuvinį stalą savo hobio įranga. Net katinai savo subinės ant jos padėti neturi galimybes. Tai maitinimosi procesas vyksta didžiajame kambary prie žurnalinio staliuko. Ne koks vaizdelis būtų.

as kai ziurejau turkiska ta kina apie sultana , suzinojau, kad ten nebuvo stalu, visi valge ant sofuciu is padekliuku ar ant grindu ant pagalviu susede, ir paskui ten vienai porai, europieciai padovanoja stala ir jie bande isivesti ta tradicija...

tada pagalvojau, mazu mano genai ten is kazur rytu, nes pas mus prie stalo beveik nevalgoma, visi valgo kur jiem patogiau , dazniausiai ant sofuciu, lovose is padekliuku lotuliukas.gif mane nuo vaikystes mama bardavo, bet vis tiek neperlauze, as i lova temdavausi maistus ir skaitydavau knygas valgydama...man taip skaniau biggrin.gif
Atsakyti

O koks jusu hobis? 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 16, 14:32)
O koks jusu hobis? 

Siūnu.
Atsakyti