QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 09:32)
<p>Lutuke vakar sake, kad programuoti lengva.
</p><p>Lengva viskas, ka krapstai pavirsiumi ir net nzn pakankamai, kad suprastum kiek dar galima mokytis ir gilintis.
</p><p>As darbe irgi programuoju beveik kasdien. Man tai lengva, nes uzduotys atitinkamos, neturi buti optimizuota, veikti visais atvejais ir pan. </p><p>O kas is tikruju daug studijavo ir dirba rimtai, tai nei jiems lengva, nei jie ismoko per kelis menesius, nei gali puse dienos sedeti forumuose. </p><p>As mokykloje labai daug dirbau ties viena stitimi ir turbut tai ismoke, kad norint kazka tikrai gerai daryti, reikia daug metu ir daug pastangu. Dargi salia turiu toki programuotoja, kuris computer science magistra baiges, mokosi visa laika, bet del to ir zinios jo gilios. Jei uzstringu darbe, skambinu arba nusiunciu uzduoti.</p><p>Tai skirtumas tarp to kaip jis atlieka uzduotis ir as - diena ir naktis.Todel, kad jis zino daug daugiau. To kaip as darau, mano darbui pakanka.
</p><p>Jei buciau savo pasaulyje gyvenanti, mastyciau, kad as baisiai talentinga programuotoja, dargi savamoksle ir viskas cia taaaaip lengvaaaa. </p>
</p><p>Lengva viskas, ka krapstai pavirsiumi ir net nzn pakankamai, kad suprastum kiek dar galima mokytis ir gilintis.

</p><p>Jei buciau savo pasaulyje gyvenanti, mastyciau, kad as baisiai talentinga programuotoja, dargi savamoksle ir viskas cia taaaaip lengvaaaa. </p>
O dabaaaaaaaaaat pasigirsiuuuuuuuuu

Mano bebenciukas is dekanato gavo leidimą daryti advanced course (artificial intelligence). Jam,sake, ner kas veikti pirmame kurse. Tai varys dvieju metu programą. Labai didziujuosi savo vaiku