Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 09:32)
<p>Lutuke vakar sake, kad programuoti lengva.
</p><p>Lengva viskas, ka krapstai pavirsiumi ir net nzn pakankamai, kad suprastum kiek dar galima mokytis ir gilintis. smile.gif</p><p>As darbe irgi programuoju beveik kasdien. Man tai lengva, nes uzduotys atitinkamos, neturi buti optimizuota, veikti visais atvejais ir pan. </p><p>O kas is tikruju daug studijavo ir dirba rimtai, tai nei jiems lengva, nei jie ismoko per kelis menesius, nei gali puse dienos sedeti forumuose. </p><p>As mokykloje labai daug dirbau ties viena stitimi ir turbut tai ismoke, kad norint kazka tikrai gerai daryti, reikia daug metu ir daug pastangu. Dargi salia turiu toki programuotoja, kuris computer science magistra baiges, mokosi visa laika, bet del to ir zinios jo gilios. Jei uzstringu darbe, skambinu arba nusiunciu uzduoti.</p><p>Tai skirtumas tarp to kaip jis atlieka uzduotis ir as - diena ir naktis.Todel, kad jis zino daug daugiau. To kaip as darau, mano darbui pakanka.
</p><p>Jei buciau savo pasaulyje gyvenanti, mastyciau, kad as baisiai talentinga programuotoja, dargi savamoksle ir viskas cia taaaaip lengvaaaa. </p>

O dabaaaaaaaaaat pasigirsiuuuuuuuuu biggrin.gif biggrin.gif
Mano bebenciukas is dekanato gavo leidimą daryti advanced course (artificial intelligence). Jam,sake, ner kas veikti pirmame kurse. Tai varys dvieju metu programą. Labai didziujuosi savo vaiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 09:42)
bet tai kokio bjaurumo reikia būti, kad taip kištis į kitos asmens darbą? suprasčiau, kad tai būtų prezidentė ar chirurgė kokia, nu tai gal baisu, kad pridirbs visai šaliai ko ne to ar žmogų užpjaus, o dabar? pasidžiaugtumėt, kad žmogus, praeityje patyręs nemažai sunkumų, dabar gyvena lengviau, sekasi. Tai ne. Nu tikros lietuvės, jei bohu

Kur tavo POZITYVAS siandien??!! biggrin.gif

Se, imk, paniurkyk, nusiraminsi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Burba 4u.gif sveikinimai ir tau, nes cia tavo kurinys 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 spalio 2019 - 09:23
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 10:15)
O dabaaaaaaaaaat pasigirsiuuuuuuuuu  biggrin.gif  biggrin.gif
Mano bebenciukas is dekanato gavo leidimą daryti advanced course  (artificial intelligence). Jam,sake, ner kas veikti pirmame kurse. Tai varys dvieju metu programą. Labai didziujuosi savo vaiku  biggrin.gif

Saunuolis. Kaip man patinka motyvuoti mokytis zmones 4u.gif

Dziaugiuosi, esu laiminga kartu su tavim.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 10:20)
Kur tavo POZITYVAS siandien??!! biggrin.gif

Se, imk, paniurkyk, nusiraminsi biggrin.gif

Susilydziau, koks zavumas.

Merginos, aciu uz pozityvumo dozike oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 24 spalio 2019 - 09:22

O dabaaaaaaaaaat pasigirsiuuuuuuuuu biggrin.gifbiggrin.gif
Mano bebenciukas is dekanato gavo leidimą daryti advanced course (artificial intelligence). Jam,sake, ner kas veikti pirmame kurse. Tai varys dvieju metu programą. Labai didziujuosi savo vaiku biggrin.gif

Sveikinu! Labai faina, sekmes toliau  :bis

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 10:20)

Burba 4u.gif  sveikinimai ir tau, nes cia tavo kurinys  4u.gif  biggrin.gif

Linkejimai jusu namams nuo musu namų biggrin.gif

Aciukas merginikės ax.gif
Vargsti, vargsti,, i vaikus bandai ideti viska ka turi geriausia ir galvoji 'ar uzteks to?'. Ir labai gera ant sielos pasidaro, kai medis pradeda duoti vaisius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2019 - 09:37
Dabar net susimasciau, ar musu biurokratai net leistu toki bajeri kaip perkelimas i kita kursa g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 10:42)
Dabar net susimasciau, ar musu biurokratai net leistu toki bajeri kaip perkelimas i kita kursa g.gif

Mokyklose, girdėjau, būna:)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 24, 10:45)
Mokyklose, girdėjau, būna:)

Mane pradinej norejo perkelt, bet as ir taip nuo 6 pradejau eit, tai kazkodel atsisake sios minties g.gif

Vienok lankstumas yra gerai. Yra pvz tevu kur nuolat keliauja, tai savarankiskas mokymasis jiems tobula. O ka gauna keliaudami, tai isvis neikainojama. Kiek zinau jav sistema yra gera siuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 spalio 2019 - 09:50
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 09:42)

Mano geros pazistamos vaikas mokydamasis 11 klasej gimnazijoj, jau lanke VU.
Atsakyti
Burbanti,koks džiaugsmas,kai bernaičiui taip sekasi.Bet ir tavo nuopelnas didžiulis,gerą vaiką išauginai.
Atsakyti
Burba, o vaikas mokamai studijuoja? Jei taip, tai dvigubai ir reiks moket?
Atsakyti

Burbanti,koks džiaugsmas,kai bernaičiui taip sekasi.Bet ir tavo nuopelnas didžiulis,gerą vaiką išauginai.

Man nepatinka zodis « sekasi ». Sekasi tai nebent loterijoje laimeti. Kai leidzia eiti i sekanciu metu kursa, tai cia darbas, ne sekme. :)

Atsakyti