Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 23, 22:45)
Net nesupranti apie ka as... Kalbi kazkokiais lozungais. Juolab zinau kompaniju, kur kazka panasiai daro. Bet jie NESIORIENTUOJA NORMALIAI ka ten sutvere. Ten kiekvienas kazk daro, lyg veikia, bet galinis produktas yra labai prastas, nes nera zmoniu, kas suvoktu ka sutvere ir kaip tai valdyti.

Viskas kaip kirviu daryta, ypac interfeiso logika. O jei kas neveikia, tai jie net nesupranta kas ten blogai, nes ju nuomone jukk galima viska isardyti ir pataisyti.

Taip SSSR kure technika, lyg veike, bet neveike, namuose zmones turedavo dasidaryt

Man zinok panasiau , kad tu nelabai orientuojiesi tuose darbuose, nezinau ka tu dirbi, bet panasu ne software development ir bandai savo zinais uztempti i mano darba, bet nelabai gaunasi...

Kazkokius vejus dabar rasai, kaip imanoma nezinoti produkto, kuri sukurei? lotuliukas.gif
Kazkokie marazmai cia pas tave prasidejo jauciu, kazka vaizduoji, bet nelabai surpanti apie ka sneki jauciu. Tu sneki apie kazkokius devices'us, juk ne apie platformas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 spalio 2019 - 21:56
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 23, 22:54)
Man zinok panasiau , kad tu nelabai orientuojiesi tuose darbuose, nezinau ka tu dirbi, bet panasu ne software development ir bandai savo zinais uztempti i mano darba, bet nelabai gaunasi...

Kazkokius vejus dabar rasai, kaip imanoma nezinoti produkto, kuri sukurei? lotuliukas.gif
Kazkokie marazmai cia pas tave prasidejo jauciu, kazka vaizduoji, bet nelabai surpanti apie ka sneki jauciu. Tu sneki apie kazkokius devices'us, juk ne apie platformas?

Snekam apie tavo darbeli.
Jei butu software architect, tai dar imanoma, kad turetum laisvo laiko. Bet esi eilinis koderis, nes net nesupranti bet kokio darbo principu. Darbus daro ne teamai, o projektu vadovai, kurie turi suvokti viska, nes jie turi pasiekti, kad gautusi ne kazkokiu atskiru darbeliu kratinys o bendra visuma.

O jei esi koderis, tai jie zinok dirba kaip bitutes, o ne browsina net, arba ten pas jus kazkokia sharaskino kontora daranti kazkokias nesamones, kurioms negalioja konkurencijos desniai. na kaip buvo SSSR. Darydavo produktus, po to jie budavo nenaudojami, nes slamstas, o pinigai nusirasydavo.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif koks grazus dangus siryt, rausvas wub.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gifkoks grazus dangus siryt, rausvas wub.gif

Labas,labas.Nesidžiaug rausvu dangumi,pranašauja vėjuotas dienas.Nemyliu vėjų,nuo jų galva skauda

.Laiką šį savaitgalį suksim.O aš taip turėjau viltį,kad laiką paliks ramybėje.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 08:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72527780" data-time="1571894631"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotraukakoks grazus dangus siryt, rausvas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Labas,labas.Nesidžiaug rausvu dangumi,pranašauja vėjuotas dienas.Nemyliu vėjų,nuo jų galva skauda
</p><p>.Laiką šį savaitgalį suksim.O aš taip turėjau viltį,kad laiką paliks ramybėje.</p>

Gerai tas, kad ryte bus lengviau prabust ax.gif
Atsakyti

Pasakykit koki skanu ir greita recepta is vistos krutineles. MB nuejo i turgu ir nupirko 1 kg mums abiems  :D 

Trecia diena is eiles valgysim, nebezinau ka daryt  :D 

Atsakyti

Man tiesiog smalsu. O tu ieskai naujo darbo? Jei taip, tai susijusio su tuo ka anksciau darei ar kazko naujo? 

Atsakyti

Lutuke vakar sake, kad programuoti lengva.

Lengva viskas, ka krapstai pavirsiumi ir net nzn pakankamai, kad suprastum kiek dar galima mokytis ir gilintis. :)

As darbe irgi programuoju beveik kasdien. Man tai lengva, nes uzduotys atitinkamos, neturi buti optimizuota, veikti visais atvejais ir pan. 

O kas is tikruju daug studijavo ir dirba rimtai, tai nei jiems lengva, nei jie ismoko per kelis menesius, nei gali puse dienos sedeti forumuose. 

As mokykloje labai daug dirbau ties viena stitimi ir turbut tai ismoke, kad norint kazka tikrai gerai daryti, reikia daug metu ir daug pastangu. Dargi salia turiu toki programuotoja, kuris computer science magistra baiges, mokosi visa laika, bet del to ir zinios jo gilios. Jei uzstringu darbe, skambinu arba nusiunciu uzduoti.

Tai skirtumas tarp to kaip jis atlieka uzduotis ir as - diena ir naktis.Todel, kad jis zino daug daugiau. To kaip as darau, mano darbui pakanka.

Jei buciau savo pasaulyje gyvenanti, mastyciau, kad as baisiai talentinga programuotoja, dargi savamoksle ir viskas cia taaaaip lengvaaaa. 

Atsakyti
bet tai kokio bjaurumo reikia būti, kad taip kištis į kitos asmens darbą? suprasčiau, kad tai būtų prezidentė ar chirurgė kokia, nu tai gal baisu, kad pridirbs visai šaliai ko ne to ar žmogų užpjaus, o dabar? pasidžiaugtumėt, kad žmogus, praeityje patyręs nemažai sunkumų, dabar gyvena lengviau, sekasi. Tai ne. Nu tikros lietuvės, jei bohu
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 09:21)
<p>Pasakykit koki skanu ir greita recepta is vistos krutineles. MB nuejo i turgu ir nupirko 1 kg mums abiems  biggrin.gif </p><p>Trecia diena is eiles valgysim, nebezinau ka daryt  biggrin.gif </p>

SVeikos is ryto 4u.gif

Skaiciau lryta ir matau tinkanti recepta, gal patiks.

REceptas is vistienos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 08:42)
bet tai kokio bjaurumo reikia būti, kad taip kištis į kitos asmens darbą? suprasčiau, kad tai būtų prezidentė ar chirurgė kokia, nu tai gal baisu, kad pridirbs visai šaliai ko ne to ar žmogų užpjaus, o dabar? pasidžiaugtumėt, kad žmogus, praeityje patyręs nemažai sunkumų, dabar gyvena lengviau, sekasi. Tai ne. Nu tikros lietuvės, jei bohu

Tiesiog zmones mato, kad jinai nusisneka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 08:00)

Ryte bet kokiu atveju reikia keltis. O dabar lai laika suksim, tai 16 val greit temt prades. Man tai ilgesnes dienos norisi.
Papildyta:
Vistos receptas sitas neblogas
https://www.15min.lt...uoju-kariu-4953

Bent jau man krutinele pati sausoka mesa. Tai as arba kotletus kepu arba pyraga viduj su raugintais troskintais kopustais, grybais ir apkeptos krutineles gabaliukais.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 09:21)
<p>Pasakykit koki skanu ir greita recepta is vistos krutineles. MB nuejo i turgu ir nupirko 1 kg mums abiems  biggrin.gif </p><p>Trecia diena is eiles valgysim, nebezinau ka daryt  biggrin.gif </p>

Sitas gana greitas, galima ir kitokiu darzoviu deti
https://www.sauletav...u-kokosu-pienu/
Arba
https://www.lamaista...orkaiteje-62222

Darbo dar neieskojau, bet turiu minciu, siek tiek i sona nuo profesijos smile.gif

Cambala,
Krutinele reikia pamirkyti vandenyje su siek tiek druskos, prisigeria ir buna ne tokia sausa. Orkaitej jei kepu,tai dar vynioju i folija ir gabaliuka sviesto idedu. Ant galo galima atidengt ir paskrudint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 spalio 2019 - 09:13