Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 13:39)
Prie ko cia 'myleti save''?
Reikia kazka baraškinti,   kad pasiekti tiksla.

Nu nesneku apie protiskai neigalius zmones, visi kazka mokam, suprantam, kazkur gabus esam, jei mylesi save tai ir atrasi savyje stipresnes puses, nesitaikstysi su isnaudojimu, mazu atlyginimu ir t.t. Gali buti bele koks gabus zmogus, bet nepasitikintis savim ir sedes kur isnaudojamas kamputyje, o kiti skins laurus uz ji, uz jo darba. O kartais buna atvirksciai zmogus ne toks protingas ir gal nelabai talentingas, bet moka save pateikti, moka sukurti gera ivaizdi ir uzdirba gal 10 k daugiau uz ta portingesni uz save biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 13:40)
Labai mylejau ir stengiausi duoti tai,   ko pati negavau (ne materialine prasme)

nu va o klausi prie ko cia meile. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 spalio 2019 - 12:59
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 13:58)

nu va o klausi  prie ko cia meile.  biggrin.gif

Tu kalbėjai apie meilę sau. Asile.
Atsakyti
Is sviesos,
Planuoji vaikus? smile.gif kokio dydzio/ilgio pertrauka darysi darbe?

P.. S. Dabar rasydama susimasciau, kodel toks nikas tavo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 14:02)
Tu kalbėjai apie meilę sau. Asile.

Tu cia save taip pristatai esi Asile? biggrin.gif Tau gyvenimo tikslas man papriestarauti, nesvarbu, kad ir sau priestarauji tuo paciu ar pasirodai,kad nelabai supranti apie ka sneki, lotuliukas.gif

Tai meile sau is kur isauga? ar ne is tevu meiles, mylimoj aplinkoj uzauges vaikas ir myles save, bus pasitikintis, nesuzeistas, nesuluosintas, nepilnas kompleksu. Pirma tevai prisotina vaika meile, demesiu, tada vaikas ismoksta tai daryti ir taip ziureti i save, i kitus. Jei negauna vaikas is tevu meiles, ji uzauges gal but susigydys zaizdas, ir ismoks save myleti, bet tas kelias danziausiai buna skaudus ir ilgas.
Atsakyti

Labai mylejau ir stengiausi duoti tai, ko pati negavau (ne materialine prasme)

:wub:

Atsakyti

Is sviesos,
Planuoji vaikus? smile.gifkokio dydzio/ilgio pertrauka darysi darbe?

P.. S. Dabar rasydama susimasciau, kodel toks nikas tavo?

Mano nikas toks, nes man patiko « Is stiklo »,  bet pasirinkau Sviesos, nes tai susije su viena detale is gyvenimo. :D Siaip feilas su tuo niku, bet dabar SM nebekeicia. Buciau seniai paprasius. 

Dalis nariu galvoja, kad as pasinesus ant ezoterikos ar pan :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 24, 14:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72528053" data-time="1571915249"><div><p>Is sviesos,
Planuoji vaikus? vartotojo įkelta nuotraukakokio dydzio/ilgio pertrauka darysi darbe?

P.. S. Dabar rasydama susimasciau, kodel toks nikas tavo?</p></div></blockquote><p>Mano nikas toks, nes man patiko « Is stiklo »,  bet pasirinkau Sviesos, nes tai susije su viena detale is gyvenimo. biggrin.gif Siaip feilas su tuo niku, bet dabar SM nebekeicia. Buciau seniai paprasius. </p><p>Dalis nariu galvoja, kad as pasinesus ant ezoterikos ar pan biggrin.gif</p>

Nebuciau pagalvojus apie ezoterika, jau is keliu postu iskart matosi, kad i ta puse ne nesviecia biggrin.gif

Burbe,
O is kur pati gavai tai, ko tevai nedave, bet tu davei savo vaikui?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 14:08)
Tu cia save taip pristatai esi Asile?  biggrin.gif Tau gyvenimo tikslas man papriestarauti, nesvarbu, kad ir sau priestarauji

Kaip tu bendrauji, taip as ir atsakineju.

As jai sakau, jog galvoje biski košės reikia tureti, kad kazka pasiekti. Tai ji - neeeee, svarbiausia save myleeeeeeeti.

Mat radnaja...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 14:20)
O is kur pati gavai tai, ko tevai nedave, bet tu davei savo vaikui?

Kodel is karto 'tėvai? Dabar nwpasakosiu savo gyvenimo.
Ilga, niekam neidomi istorija. Tik zinau viena - Netikiu, kad seimojes gali buti ABU tevai šalti, kaip unguriai.
Vistiek mes visi turim ir gero ir blogo, uzsilikusio is savo šeimų klausimas kaip nori kad tavo vaikai augtu - geriau nei tu ar 'kaip išeis'. Va taip va kazkaip manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 spalio 2019 - 13:29

Kaip tu bendrauji, taip as ir atsakineju.

As jai sakau, jog galvoje biski košės reikia tureti, kad kazka pasiekti. Tai ji - neeeee, svarbiausia save myleeeeeeeti.

Mat radnaja...
Papildyta:
Kodel is karto 'tėvai? Dabar nwpasakosiu savo gyvenimo.
Ilga, niekam neidomi istorija. Tik zinau viena - Netikiu, kad seimojes gali buti ABU tevai šalti, kaip unguriai.
Vistiek mes visi turim ir gero ir blogo, uzsilikusio is savo šeimų klausimas kaip nori kad tavo vaikai augtu - geriau nei tu ar 'kaip išeis'. Va taip va kazkaip manau.

zinok yra tokiu seimu kur abu ne kaip unguriai, o kaip ledkalniai prazude titanika. Vienos pazistamis tokie tevai, kad jai apie vaikyste ir dabarti pasakojant siurpas eina. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 13:07)
Is sviesos,
Planuoji vaikus? smile.gif  kokio dydzio/ilgio pertrauka darysi darbe?

Nu bet ir klausimus tu uzdavineji biggrin.gif . As visai nenoreciau zinoti jos atsakymo, nes tuoj viena visazine prades aiskint apie meile, motinyste ir zindyma iki gyvos galvos...
Atsakyti

Nebuciau pagalvojus apie ezoterika, jau is keliu postu iskart matosi, kad i ta puse ne nesviecia biggrin.gif

Kitiems kazkaip uznesa i dvasinguma, ezoterikas ir pan.

O tu gali pasakyti cia kokiu ideju del darbo turi? Aplink mane dabar drauges pradeda keisti veiklas. Toks amzius matyt. :)

Atsakyti

Nu bet ir klausimus tu uzdavineji biggrin.gif. As visai nenoreciau zinoti jos atsakymo, nes tuoj viena visazine prades aiskint apie meile, motinyste ir zindyma iki gyvos galvos...

:D tai jau prognozavo man, kad neperejus i doros t.y. veganizmo kelia, vedu ir t.t. kelia sirgsiu labiau. Tureciau nustot gydytoju klausyt del endometriozes klausyt ir kliautis youtube vlogeriais pagal SM rekomendacijas. Nebus vaiku kitaip.  :unsure: 

Man visada patinka nusvitusiuju geri linkejimai. :) 

Atsakyti