Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 15:35)
Tu bais susiklaidinusi.

Asocialai ir kepa dešimtimis. Normaliu šeimų viena kita tik buna daugiavaikes.

aš apie tas nevaisingas šeimas šiaip jau. Vien šioje temoje 2 su endometrioze, o temutė tai su mažai narių. Nevaisingumo problema gana didelė ir didėja pasaulyje, ir pažiūrėk kiek tokių tarp atrodo tvarkingų šeimų, normalių, miestiečių, kur visi patogumai, švara, higiena ir t.t.
Atsakyti
Bet tai kokia monteverte atsilikus ir neisprusus mediciniskai. Man tai kai diagnozavo endometrioze gydytojai liepe gimdyt dar. Nes viskas pasisalina, gleivine po gimdymo susitvarko, hormonai susinormalizuoja.

O cia viena zvaira akim kazka kazkur nuskaite ir svaigsta apie nevaisinguma😂.
Atsakyti
Siaip pazengusi endometrioze gali buti nevaisingumo priezastimi, nes saaugos tam tikrose vieyose gali pazeisti kiausintakius. Bet cia pazengusiai.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 10 24, 15:58)
Siaip pazengusi endometrioze gali buti nevaisingumo priezastimi, nes saaugos tam tikrose vieyose gali pazeisti kiausintakius. Bet cia pazengusiai.

taip.
Nu bet temos prapiesorka prie butelio cambalinė apie tai aiškku neišmano ir plyšauja biggrin.gif
Atsakyti

Bet tai kokia monteverte atsilikus ir neisprusus mediciniskai. Man tai kai diagnozavo endometrioze gydytojai liepe gimdyt dar. Nes viskas pasisalina, gleivine po gimdymo susitvarko, hormonai susinormalizuoja.

O cia viena zvaira akim kazka kazkur nuskaite ir svaigsta apie nevaisinguma😂.

Na,taip.Man viena ginė,kai rado žaizdelę ant gimdos kaklelio,primygtinai liepė gimdyti.Kažkaip nekillo mintis pasinaudoti tokiu patarimu.Tiesa,tai vyko gūdžiais 1995 metais.

Atsakyti
Burba, dziaugiuosi uz tavo sunu. Ir tave zinoma 4u.gif

Is Sviesos, skaitant tavo postus tikrai neatrodo, kad tu prie egzoterikos, gal daugiau prie elektros biggrin.gif bigsmile.gif o nickas grazus, sviesus toks. man su protu asocijuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 14:40)
aš apie tas nevaisingas šeimas šiaip jau. Vien šioje temoje 2 su endometrioze, o temutė tai su mažai narių. Nevaisingumo problema gana didelė ir didėja pasaulyje, ir pažiūrėk kiek tokių tarp atrodo tvarkingų šeimų, normalių, miestiečių, kur visi patogumai, švara, higiena ir t.t.

Ir kas cia inkscia? Ar ne monteverte, turinti problemu su vaisingumu, bet isstudijavusi pas kurias nares endometrioze biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 15:03)
Na,taip.Man viena ginė,kai rado žaizdelę ant gimdos kaklelio,primygtinai liepė gimdyti.Kažkaip nekillo mintis pasinaudoti tokiu patarimu.Tiesa,tai vyko gūdžiais 1995 metais.</p>

Del zaizdos tai absurdiskai skamba.
Endometriozes gydymas buna iv, atsizvelgiant i ligos stadija, amziu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 16:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72528141" data-time="1571921496"><div><p>Bet tai kokia monteverte atsilikus ir neisprusus mediciniskai. Man tai kai diagnozavo endometrioze gydytojai liepe gimdyt dar. Nes viskas pasisalina, gleivine po gimdymo susitvarko, hormonai susinormalizuoja.

O cia viena zvaira akim kazka kazkur nuskaite ir svaigsta apie nevaisinguma😂.</p></div></blockquote><p>Na,taip.Man viena ginė,kai rado žaizdelę ant gimdos kaklelio,primygtinai liepė gimdyti.Kažkaip nekillo mintis pasinaudoti tokiu patarimu.Tiesa,tai vyko gūdžiais 1995 metais.</p>

Gimdymas isgydo viska. Toks ispudis susidaro. Man kaskart apsilankius uzsimena. Nes nu gi laikas tiksi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 16:10)
Ir kas cia inkscia? Ar ne monteverte, turinti problemu su vaisingumu, bet isstudijavusi pas kurias nares endometrioze biggrin.gif .

Papildyta:

Del zaizdos tai absurdiskai skamba.
Endometriozes gydymas buna iv, atsizvelgiant i ligos stadija, amziu.

aš sveika, nevykėle tongue.gif

o čia jau taisaisi nia, kai susivarei? biggrin.gif liauliauliau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 15:12)
aš sveika, nevykėle tongue.gif

o čia jau taisaisi nia, kai susivarei? biggrin.gif liauliauliau

Nelabai tu sveika. Antraip nebutum melavus pries kelis metus, kad turi vaiku.
Daveisi su bernais nuo 13 - va ir pasekmes turi. Ir pati tai zinai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 24, 14:27)
Kaip tu bendrauji,  taip as ir atsakineju.
As jai sakau, jog galvoje biski košės reikia tureti,  kad kazka pasiekti. Tai ji -  neeeee,  svarbiausia save myleeeeeeeti.
Mat radnaja...

Tai tu manai , kad visi kas nesutinka su tavim yra asilai? Taip, mano nuomone, svarbiausia meile sau aplinkiniam, tu turi teise galvoti kitaip, as del to is taves nesiruosiu tyciotis. Be to as ir isssakiau argumentus, o jei neturi ka atsakyti ir temoki tyciotis, gal nei nepradek klausti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 16:14)
Nelabai tu sveika. Antraip nebutum melavus pries kelis metus, kad turi vaiku.
Daveisi su bernais nuo 13 - va ir pasekmes turi. Ir pati tai zinai.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nelygink dabartinio forumo su buvusiu. Anksčiau buvo dėl ko meluot ir pėdas mėtyt, daug temų buvo, bet kur susekti galėjo. Dabar keli likę žmogeliai tie patys ir matosi, kad nepažįstami tongue.gif
Atsakyti