Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 15:40)
aš apie tas nevaisingas šeimas šiaip jau. Vien šioje temoje 2 su endometrioze, o temutė tai su mažai narių. Nevaisingumo problema gana didelė ir didėja pasaulyje, ir pažiūrėk kiek tokių tarp atrodo tvarkingų šeimų, normalių, miestiečių, kur visi patogumai, švara, higiena ir t.t.

tiksliai, kazkaip jos "juokauja", bet atrodo tik kvailai su savo juokais, kas 4-5 pora dabar laikoma nevaisinga. Dar Lietuvoje ne taip blogai vis tiek suaugusi akrta dar mate to naturalumo daugiau, o kas bus is nauju kartu neiasku, nu oplastikinui sauskelniu iki kompiuteriu ir sedejimu per dienas , negyvas maistas, uzterstas oras, vanduo.... unsure.gif
Ir net ne del vaisingumo, siaip del sveikatos tiek fizines, tiek dvasines, jau net mokslinikai raso straipsnius apie tai, kaip svarbu pvz vaiskcioti basom, buti gamtoje, miske.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 15:24)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
nelygink dabartinio forumo su buvusiu. Anksčiau buvo dėl ko meluot ir pėdas mėtyt, daug temų buvo, bet kur susekti galėjo. Dabar keli likę žmogeliai tie patys ir matosi, kad nepažįstami tongue.gif

Nu teip teip biggrin.gif .
Niekam tu neidomi, nieks taves neseka. Perdaug susireiksmini.
O kad vaiku tu nori - tas akivaizdu ( jau esu tau rasius is ko matisi). Bet nei tu prisipazinsi nei idomus tavo vartymaisi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 24, 16:24)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
nelygink dabartinio forumo su buvusiu. Anksčiau buvo dėl ko meluot ir pėdas mėtyt, daug temų buvo, bet kur susekti galėjo. Dabar keli likę žmogeliai tie patys ir matosi, kad nepažįstami tongue.gif

Anksciau forumas buvo daug nuosirdesnis, zmogiskesnis, dabar turi kur kas daugiau priezasciu meluoti. Juolab, prisipazinai, kad esi linkusi tai daryti smile.gif ypac, kai pati visas is eiles ciokini rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 15:28)
tiksliai, kazkaip jos "juokauja", bet atrodo tik kvailai su savo juokais, kas 4-5 pora dabar laikoma nevaisinga. Dar Lietuvoje ne taip blogai  vis tiek suaugusi akrta dar mate to naturalumo daugiau, o kas bus is nauju kartu neiasku, nu oplastikinui sauskelniu iki kompiuteriu ir sedejimu per dienas , negyvas maistas, uzterstas oras, vanduo.... unsure.gif
Ir net ne del vaisingumo, siaip del sveikatos tiek fizines, tiek dvasines, jau net mokslinikai raso straipsnius apie tai, kaip svarbu pvz vaiskcioti basom, buti gamtoje, miske.

Dar viena VAISINGA islindo. Bobai 40 su virs, 20 metu santykiauja be apsaugu ir nesisaugilodama, o tik 2 isperejus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 24, 16:03)
Na,taip.Man viena ginė,kai rado žaizdelę ant gimdos kaklelio,primygtinai liepė gimdyti.Kažkaip nekillo mintis pasinaudoti tokiu patarimu.Tiesa,tai vyko gūdžiais 1995 metais.</p>

gal neliepe, o pasiule? kaip ir su endometriozem, siulo gimdyti ne del gydymo, kiek del to,kad paskui si vis vaiku gali netureti, normalus gydytojai vaidnasi..
bet kas idomiausia mano 3 drauges su iv probelmom, negalincios pastoti Lietuvoje su prognozem, kad gal is vis netures vaiku, atvykusios i Airija 2 ir 1 i UK, labai greit ir lengvai pastojo biggrin.gif
cia aplamai seimos dideles 4-5 vaikai nieko nestebina, gal ta atmosfera uzkrecia nezinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 16:32)
Dar viena VAISINGA islindo. Bobai 40 su virs, 20 metu santykiauja be apsaugu ir nesisaugilodama, o tik 2 isperejus.

tai matai as visa gyvenime mieste ir augau ant asfalto unsure.gif o tu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 15:34)
kaip ir su endometriozem, siulo gimdyti ne  del gydymo, kiek del to,kad paskui si vis vaiku gali netureti, normalus gydytojai vaidnasi..

Kokia tu vis tik glusa beprote - juk ginekologas zino, ar moteris gimdziusi ar ne. Tai kam siulo gimdyti gimdziusei?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 16:32)
Anksciau forumas buvo daug nuosirdesnis, zmogiskesnis, dabar turi kur kas daugiau priezasciu meluoti. Juolab, prisipazinai, kad esi linkusi tai daryti smile.gif  ypac, kai pati visas is eiles ciokini  rolleyes.gif

forumas nera nei draugiskas, nei nedraugiskas, jame bendrauja zmoens, kaip bendrauja tap ir yra, nereikai kaltinti misitiniu forumu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 16:40)
forumas nera nei draugiskas, nei nedraugiskas, jame bendrauja zmoens, kaip bendrauja tap ir yra, nereikai kaltinti misitiniu forumu...

As pvz tave kaltinu, nes tu sukuri didesne dali negatyvo cia, kai nuo ryto ateini visiems akiu draskyti. Kol taves ner, visi kaip zmones.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 15:39)

tai matai as visa gyvenime mieste ir augau ant asfalto  unsure.gif o tu?

Taigi rasei kad LT kazkokiam kaime trioba nusipurke gyvenot. Tai kaip ten nepastojai po dirvonus begiodama?
O i Airija marlt tavo drauges nuvaziavo ir pastojo iskart. O ko tu tada nebe? bigsmile.gif

Ant asfalto. Bet as ir nenorejau pulko vaiku. Man geriau vienas viskuom aprupintas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 16:40)
Kokia tu vis tik glusa beprote - juk ginekologas zino, ar moteris gimdziusi ar ne. Tai kam siulo gimdyti gimdziusei?

netgi beprote biggrin.gif , jei speju, kad gineklogoke siulo gimdyti antra ar trecia vaika, tiesiog koks baisus, kosmariskas siulymas, nes gi vieno vaiko per akis? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 24, 16:43)
Taigi rasei kad LT kazkokiam kaime trioba nusipurke gyvenot. Tai kaip ten nepastojai po dirvonus begiodama?
O i Airija marlt tavo drauges nuvaziavo ir pastojo iskart. O ko tu tada nebe? bigsmile.gif

Ant asfalto. Bet as ir nenorejau pulko vaiku. Man geriau vienas viskuom aprupintas.

tai nusipirkom, kai jau nescia buvau lotuliukas.gif ir gyvenom labai trumpai.
Dievulio klauks biggrin.gif
As jauna is vis nenorejau vaiku, buvau pilna baimiu...

o siaip manau, kiek kam duota tas tiek ir pagimdo...kiek vaiku turi ateiti per konkrecius zmones, tiek ir ateina...tik pasirinkti galim priimti ar ne...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 24, 15:47)
netgi beprote  biggrin.gif , jei speju, kad gineklogoke siulo gimdyti antra ar trecia vaika, tiesiog koks baisus, kosmariskas siulymas, nes gi vieno vaiko per akis?  bigsmile.gif

As galiu paklausyti gydytoju rekomendaciju, bet nuspresiu pati ka man daryt.
Tu savo vaikams nk nepaliksi - tavo reikalas. Yra tevu kurie myli savo vaikus ir masto apie ju ateiti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 24, 16:43)
As pvz tave kaltinu, nes tu sukuri didesne dali negatyvo cia, kai nuo ryto ateini visiems akiu draskyti.  Kol taves ner, visi kaip zmones.

As suprantu, kad zmonem, kuriem sunku prisiimti uz savo veiksmus atsakomybe, labai patogu kazka kaltinti. mirksiukas.gif bet supranti, kad tokiu atveju sakai, kad nesivaldai? ir tavo elgesys priklauso nuo manes, nesi sau seimininke? O jei pastebetum atidziau as tik jum dazniausiai atsakineju i jusu postus. biggrin.gif nei vieno posto nesu parasiusi pirma uzkabindama tave, camblaa ar kazka kita mirksiukas.gif

Bet siaip gyvenime viskas nuo musu paciu priklauso, jei kokia situacija netenkina galima pradeti paciai kitaip elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti