Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 17:01)

tu esi šiukšlė ir būsi palaidota šiukšlėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 25, 12:53)
Nu jo, pagal tave tai uztenka koki pseudomokslo straipsni perskaityti arba paziureti video su storu isminciumi ir tu tema jau zinai, tad gali drasiai sneketi.</p><p></p><p>Tu kartais kai keli savo saltinius, tai varge vargeli, geriau tu ju isvis neskaitytum, eitum kokiu pritupimu padaryti. O dabar kemsi galva kazkokiais kliedesiais. </p>

o kodle manai, kad mokslas teisus, pas ji tiesos monopolis? kai taip daznai keiciai savo tariamus faktus? kodle manai kad datvo slatiniai tikresni, teisingesni? nes tai tikras mokslas ir mokslas savime pats jau deivas tau? neklystantis ?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 25, 12:58)
Niekam nerūpi tas tavo FB

ne fb o as rupiu,kiap matau is jusu zinuciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 13:08)
As fb zinau durneliu, kurie pasirase kad dirba direktoriais.

O tu nezinai, kaip patikrinti? biggrin.gif bigsmile.gif
Kaip tau prisipazinsiu saziningai, niekur nedirbu, sedziu ant pasalpu, gavom socialini busta ir siaip daug kas nemokamai, tai ko ne komunizmas, o man vis siule i Rusija i Rusija, kur is vis laukinis kapitalizmas , kur geresni socializma rasi jei ne vakaruose lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 13:55)
matosi, kad niekur nedirbi biggrin.gif
Kalėdos irgi 25, o darbo kolektyvuose žmonės ir 19 švenčia biggrin.gif

baiktu, svesti reikia butent tik ta konkreciai diena ir jokia kita susirinkti darbe per sventes, o ypatingai reikia svesti Naujus metus, tokia gili isisaknyjusi Tarybine svente lotuliukas.gif O as zinai kai is pasalpu gyvenu, nedirbu, tai su savo kolegom bedarbiais ir svenciam bele kada, ka padarysi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 14:06)
nu debilė, ką aš galiu pasakyti smile.gif

as nei nei neisivaizduoju, ka reikia rukyti, kad tokiu veju prikurti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 25, 14:52)
Lutuke, mokykloje moko taisyklingai rašyti.Aukštojoje moko visai kitų dalykų.Pati nežinau, bet pasakojo tie kas mokėsi.

tai butent prie ko cia aukstoji tada? kam jus man ja kisat, gal ta cambalos nikas su mano maisosi??? nes butent ji nuolat mini mano issilavinimus, as niekur ju nei kisu, nei kazkaip pabreziu, kazkada kazkas paklause pasakiau ir tiek, bet tampot ir tampot ir tampot tuos mano issilavinimus, nu nera gramatika lietuviu klb mano stiprioji puse, nu ir ka? ypac, kai dar prikisat airiska isilavinima, tai is vis absurdiska, kokiu kampu man cia reiktu lt kalbos? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 25, 16:07)
Kai kurie grynai taip biggrin.gif
Kam svesti sventes, kurios beprasmiskos atrodo? Kad pasirodyt, parodyt kazka, pritapti? Neturit savo galvos? smile.gif

o dieve, darbe zmones susirinko i moliugu skaptavimo varzymas, buvo kava ,arbata , pyragai, ir tiek, pabendravom , pasijuokem su kolegom ir viskas lotuliukas.gif

jau kad jus ka nors isvartysit, tai nei nebejuokinga, grynia kaip toje cambalos nuorodoje, vis niekaip nuotrauku nesugeba ismokti ikelti lotuliukas.gif va panasiai buna mano pokalbis su jumis.
Atsakyti

o kodle manai, kad mokslas teisus, pas ji tiesos monopolis? kai taip daznai keiciai savo tariamus faktus? kodle manai kad datvo slatiniai tikresni, teisingesni? nes tai tikras mokslas ir mokslas savime pats jau deivas tau? neklystantis ?

Tai tame ir esme, kad mokslas yra klystantis, tai pripazista, snekama visada apie tam tikra paklaida, tikimybes. Isvadose daznai parasyta « Reikalingi tolimesni tyrimai ».

Va kas neklysta, tai stori isminciai ir pseudostraipsniai. Ir neklysta, ir jokiu irodymu nepateikia. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 25, 18:35)
Tai tame ir esme, kad mokslas yra klystantis, tai pripazista, snekama visada apie tam tikra paklaida, tikimybes. Isvadose daznai parasyta « Reikalingi tolimesni tyrimai ».
</p><p></p><p>Va kas neklysta, tai stori isminciai ir pseudostraipsniai. Ir neklysta, ir jokiu irodymu nepateikia. </p>

tai palauk palauk dabar, jei mokslas, t.y. tavo zinios net neaisku ar tiesa, tai kaip tu tada taip garantuotai man aiskini, kad tai, ka as sakau netiesa? ar ne tu cia dabar ta neklystanti? biggrin.gif
tai visgias galiu buti teisi ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 25, 18:41)
tai palauk palauk dabar, jei mokslas, t.y. tavo zinios net neaisku ar tiesa, tai kaip tu tada taip garantuotai man aiskini, kad tai, ka as sakau netiesa? ar ne tu cia dabar ta neklystanti?  biggrin.gif
tai visgias galiu buti teisi ar ne? bigsmile.gif

Tu nesupranti nieko.
Atsakyti
Tiem, kas megsta keliauti.

Irish island ranked as 6th best in the world - beating the likes of Bali and Barbados

https://www.irishpos...B1o2Xx2yZTKBKww
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 25, 18:43)
Tu nesupranti nieko.

jo gelezinis argumentas, nebenuneigsiu biggrin.gif
Atsakyti
Tu nesugebėtum nieko paneigti.
Atsakyti
kur jau cia man, zinoma negaleciau...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 17:04)
tu esi šiukšlė ir būsi palaidota šiukšlėse 4u.gif

Buuu biggrin.gif .
Te dar viena
https://lol.tv3.lt/l...o-budas-id88976
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 20:03)

debilė iš Vasaros 5, psich odinočka 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 20:24)
debilė iš Vasaros 5, psich odinočka 4u.gif

nu zmogus jau pradejo gi heloivyna svesti biggrin.gif gasdina , lai pasidziaugia ar gaila lotuliukas.gif
Papildyta:
ai tiesa, kadangi mano gyvenimas cia niekam neidomus, tai papaskosiu , ka siandien nuveikiau smile.gif kadangi sedziu ant pasalpu ir turiu daug laisvo laiko, tai siandien mokiausi linear regression, suskaiciavau mean squared error ir R Squared procenta, tarp dvieju array, kur viename predicted skaiciai, kitame actual. mirksiukas.gif idomu visai, mokykloje tokiu dalyku nesimokem, arba as nebepamenu, ausktojoj irgi nesimokiau....nu bet svarbiausia nerasau taisyklingai lietuviskai, o mokytis to visai nera noro, angel_sadangel.gif net ir sedint ant pasalpu ir neturint darbo, tikriausiai labai praverstu cia hmm.gif bet ai as gi nemokytintina asaba, tai tiek to nei nepradesiu biggrin.gif
gerai gero vakaro visiem ir visom, aciu uz demesi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 spalio 2019 - 19:27
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 19:24)

Nu va, kaip monteverte narvuojasi biggrin.gif .
Te, sexy penktadienio vakarui - uzkaitai? biggrin.gif
https://m.demotyvaci...si-1680302.html
Papildyta:
Dvi dienas irodyneja kad ji programise..😂( ubunte)
Vaiduoklis tupi. Matomai antra kompa pasijunge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 spalio 2019 - 19:34