QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 25, 12:53)
Nu jo, pagal tave tai uztenka koki pseudomokslo straipsni perskaityti arba paziureti video su storu isminciumi ir tu tema jau zinai, tad gali drasiai sneketi.</p><p></p><p>Tu kartais kai keli savo saltinius, tai varge vargeli, geriau tu ju isvis neskaitytum, eitum kokiu pritupimu padaryti. O dabar kemsi galva kazkokiais kliedesiais. </p>
o kodle manai, kad mokslas teisus, pas ji tiesos monopolis? kai taip daznai keiciai savo tariamus faktus? kodle manai kad datvo slatiniai tikresni, teisingesni? nes tai tikras mokslas ir mokslas savime pats jau deivas tau? neklystantis ?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 25, 12:58)
Niekam nerūpi tas tavo FB
ne fb o as rupiu,kiap matau is jusu zinuciu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 25, 13:08)
As fb zinau durneliu, kurie pasirase kad dirba direktoriais.
O tu nezinai, kaip patikrinti?
Kaip tau prisipazinsiu saziningai, niekur nedirbu, sedziu ant pasalpu, gavom socialini busta ir siaip daug kas nemokamai, tai ko ne komunizmas, o man vis siule i Rusija i Rusija, kur is vis laukinis kapitalizmas , kur geresni socializma rasi jei ne vakaruose
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 13:55)
matosi, kad niekur nedirbi
Kalėdos irgi 25, o darbo kolektyvuose žmonės ir 19 švenčia
baiktu, svesti reikia butent tik ta konkreciai diena ir jokia kita susirinkti darbe per sventes, o ypatingai reikia svesti Naujus metus, tokia gili isisaknyjusi Tarybine svente

O as zinai kai is pasalpu gyvenu, nedirbu, tai su savo kolegom bedarbiais ir svenciam bele kada, ka padarysi
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 25, 14:06)
nu debilė, ką aš galiu pasakyti
as nei nei neisivaizduoju, ka reikia rukyti, kad tokiu veju prikurti
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 25, 14:52)
Lutuke, mokykloje moko taisyklingai rašyti.Aukštojoje moko visai kitų dalykų.Pati nežinau, bet pasakojo tie kas mokėsi.
tai butent prie ko cia aukstoji tada? kam jus man ja kisat, gal ta cambalos nikas su mano maisosi??? nes butent ji nuolat mini mano issilavinimus, as niekur ju nei kisu, nei kazkaip pabreziu, kazkada kazkas paklause pasakiau ir tiek, bet tampot ir tampot ir tampot tuos mano issilavinimus, nu nera gramatika lietuviu klb mano stiprioji puse, nu ir ka? ypac, kai dar prikisat airiska isilavinima, tai is vis absurdiska, kokiu kampu man cia reiktu lt kalbos?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 25, 16:07)
Kai kurie grynai taip

Kam svesti sventes, kurios beprasmiskos atrodo? Kad pasirodyt, parodyt kazka, pritapti? Neturit savo galvos?
o dieve, darbe zmones susirinko i moliugu skaptavimo varzymas, buvo kava ,arbata , pyragai, ir tiek, pabendravom , pasijuokem su kolegom ir viskas
jau kad jus ka nors isvartysit, tai nei nebejuokinga, grynia kaip toje cambalos nuorodoje, vis niekaip nuotrauku nesugeba ismokti ikelti

va panasiai buna mano pokalbis su jumis.