Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 20:02)
Ir ka galima normalaus rasti bunant 35? Kokia totaliai nusvalkiojusia, gyvenusia su 5, o turejusia 50 partneriu.

blink.gif su kuo jus bendraujat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 07 16, 22:14)
blink.gif  su kuo jus bendraujat  blink.gif

Jus nesate nei UK angle, nei Norvegijos norvege. Cia kalba ejo aapie Norvegija.

QUOTE(virga @ 2018 07 16, 19:47)
Pas mus tai normalu.

Panasiai yra UK, Vokietijoje. Moterys tokiu metu jau nusivalkiojusios ir klausti ju kiek turejai tas pats, kaip jus klausti, kiek kojiniu esat sunesiojus

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 20:02)
Tokiu variantu, kaip mano tai vienas is 10000.

Manau, kad nepakankamai įvertinote - tokių variantų kaip jūsų - koks 1 iš 100 000 . Ar dar pažįstate bent kažką , kas atitinka/puoselėja jūsų pasaulėžiūrą ir vertybes? Manau, kad ne. Aš asmeniškai - nepažįstu tikrai nė vieno.

ir čia peršasi tokia analogija:
tarkime, yra žmonės kurie vertina kažkokią savybę, ar elgesio modelį. Nepriimkite tiesiogiai - tiesiog, kad pailiustruoti. Tarkime, vertina tik tuos , kurie pusryčiauti prie stalo susirenka nuogi. Tam paaiškinti ir pateisinti randa savų priežasčių. O tuos, kurie ateina apsirengę - niekina ir smerkia , laiko nieko vertais, turinčiais kažką slėpti ir todėl nepatikimais.

Ir automatiškai atstumia, atmeta visu kitus, nemato juose jokių gerų savybių.
Nepasitiki jais.
Ieško tokių pačių, kaip jie. Ir pavieniais sėkmingais atvejais -suranda.
Atleidžia tam surastam žmogui labai daug ką - jo infantilumą, kompleksus, įžeidinėjimus, menkinimą, nesiskaitymą. Nes va toji išaukštinta savybė - kad ji/jis pusryčiams vis dar renkasi Ievos/Adomo kostiumą, užskaito ir atleidžia viską.

Ką galvotumėte apie tokį žmogų, tokią porą?

Pagalvokit, kad tą patį galima galvoti apie jus. Tai, ką jūs vertinate moteryje/antroje pusėje - yra taip lokalu, ir taip nereikšminga absoliučiai daugumai žmonių, kad tie keistuoliai ir esate jūs. AŠ tikrai neturiu intencijų smerkti ar pašiepti -jums tai svarbu, tai puoselėjate, tuo tikite - na ką gi , tai jūsų pasirinkimas, o gal jūsų likimas... .Bet kadangi esate pakankamai protingas žmogus, manau suprantate, kad visuomenėje - jūs tiesiog esate 'balta varna' ir absoliučiai daugumai žmonių nusispjauti ant jūsų normų ir kriterijų , jie turi savus , savas dimensijas, kurios nė kiek ne blogesnės už jūsiškes. Tik jūsų atveju - galite rinktis 1 iš 100000, o kitų atveju - tikimybė gal ir 1 iš 10 ....

Paradoksalu, kad su tokiais reikalavimais/nuostatomis - jau vieną kartą prašovėte. Ir taip prašovėte, kad tai visiems laikams suluošino jūsų gyvenimą.
Antrą kartą plaukiate tik dėl to, kad nereikalaujate iš žmonos to, ką teoriškai teigiate reikalaujantis -pamėginkit iš jos bent kartą per parą pareikalauti atsiduoti , kada tik panorėsit , ir pažiūrėkit, kiek laiko prireiks kad ji jus pasiųstų po velnių...

O šiaip jūsų santykiai iš šono atrodo baisiai. Na, bet kaip čia jau buvo kalbėta - kiekvienas gauna to, ko nusipelno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 16 liepos 2018 - 21:45
Ok, su anglemis nemazai susidurusi. Vienos is lengviausiai einanciu i ons... Bent jau man toks ispudis susidare.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2018 07 16, 22:39)
Manau, kad nepakankamai įvertinote - tokių variantų kaip jūsų - koks  1 iš 100 000 . Ar dar pažįstate bent kažką , kas atitinka/puoselėja jūsų pasaulėžiūrą ir vertybes? Manau, kad ne.  Aš asmeniškai - nepažįstu tikrai nė vieno.

1. Nusisnekate. (nuosirdziai bandziau suvokti jusu mintis, bet ten tik emociju putos). Na man tiesa ne 20 metu, kad reiketu karta i diena ar daugiau. Kai reikejo tai ir dave...

2. Jus net nesuprantate mano pasauleziuros ir vertybiu. Tiesiog nesuvokiat. Na gal suvokiat NEKALTYBE= PLEVE lygyje kazka.

Ir automatiškai atstumia, atmeta visu kitus, nemato juose jokių gerų savybių.

Na sita fraze gal verta komentaro.

Man ji panasi i pikto pigiu kinietisku prekiu pardavejo replika, kad tame slamse as nematau geru savybiu.

Esme ne geros savybes o ju VISUMA. Cia kaip tos grazios masinos naujos ir grazios masinos DAUZTOS, SUVIRINTOS ir nudazytos.
SKirtumas toks, kad avarijos metu pastarosios pavirs su jumis i konservu dezute.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 16, 21:02)
<p>O gal mes turime užslėptas dukras,gal ne viską viešiname.
</p><p>Praėjo gi tie laikai, kai moters pareiga buvo vaikai, puodai,o vyrai darydavo karjerą.Moteris dėl šeimos ir mokslus mesdavo. O po 20 metų nusenusias nieko nebaigusias žmonas pakeisdavo jaunesnėmis.Turiu savo artimoje aplinkoje tokių pavyzdžių.
</p>

ne nepraejo, visko visais laikais budavo dar pries 100m ir vyrai ne kazin kokias karjeras darydavo biggrin.gif tai pas mus nelabai tikrai tos moterys buvo skriaudziamos, jei mesdavo mokslus tai pacios, niekas neverte mesti. Ir karjeras ir moterys galejo pas mus jau koks min 50m daryti. Mano viena teta pvz buvo gana didele virsininke , dabar jai jau 80+ biggrin.gif ir mama vienu tarpu buvo vienu Kulturos namu direktore, nors irgi buvo vienisa mama, kai su pirmu vyru issikyre, taigi, nereikia lele su tom skriaudziamom vargslelem moterelem biggrin.gif
o jei vyras keicia zmona, tai tik ju tarpusavio nesusiderinimo, nesugebejimo vienas kita myleti pasekem, tas pas, jei ir moteris issiskiria ir keicia vyra, manau tokiu atveju netgi daugiau. ir tai nelabai susije su mokslu baigimu, issikiria ir su mokslais ir be mokslu gyvena graziai ir laimngai.

o del vaiku manau visada jie bus sveikos, normalios moters pareiga pirmiausia.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 16, 21:06)
<p>Lutuke, toks įspūdis,kas pas mus viskas gerai.Pas mus irgi apščiai depresijų, savižudybių, o ir geria dar daugiau nei užsienyje
</p><p>.Aš esu ta paliktoji su mažu vaiku,jį užsiauginau viena, išleidau į gyvenimą,ir tikrai niekada nenorėjau naujos šeimos ir kito vyro, ir tuo labiau dar vaikų.Gyvenu viena ir vargo nematau.Ir nesijaučiu vieniša.
</p>

tai mes gi vakaru valstybe ar ne?visoj europoj labai panasi situacija. gyvenimas geras ir gereja, lengveja viskas, pilna servizu, vyram neberiekai moteru, moetrim vyru, visko turim su perteklium, perkam , metam lauk ir vel perkam, gyvenimo tikslo nelabai turim, kunas fiziskai per mazai apkrautas, tunkam, sergam ir t.t.

tai ir gerai, tik va kazkodel nepasirinkote visgi gyventi viena, ieskojote, tuoketes, gimdete, tik nepasiseke, nusivylet, tai kodel kitom linkite gyventi vienatveje ? jus gi turit vaika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 liepos 2018 - 22:01
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 22:51)
1. Nusisnekate. (nuosirdziai bandziau suvokti jusu mintis, bet ten tik emociju putos). Na man tiesa ne 20 metu, kad reiketu karta i diena ar daugiau. Kai reikejo tai ir dave...

2. Jus net nesuprantate mano pasauleziuros ir vertybiu. Tiesiog nesuvokiat. Na gal suvokiat NEKALTYBE= PLEVE lygyje kazka.
Na sita fraze gal verta komentaro.

Man ji panasi i pikto pigiu kinietisku prekiu pardavejo replika, kad tame slamse as nematau geru savybiu.

Esme ne geros savybes o ju VISUMA. Cia kaip tos grazios masinos naujos ir grazios masinos DAUZTOS, SUVIRINTOS ir nudazytos.
SKirtumas toks, kad avarijos metu pastarosios pavirs su jumis i konservu dezute.

Kodėl nesuvokiu ? Vertinat antrą pusę dėl to, kad ji neturėjo prieš jus jokių kitų rimtų santykių (gal jokių neturėjo?) ir neturėjo blogos patirties - tipo, tyra nesuteršta siela, be negatyvaus bagažo...
Ne taip ?

Man asmeniškai tas bagažas netrukdo. Kai kada net matyčiau privalumą - ypač jauname amžiuje, žmonės susieina ir po to išsiskiria dėl juokingų dalykų. Ir kartą nudegę, jie gali ne tik būtų 'suvirinti' arba 'nušpakliuoti' , bet ir užgrūdinti - atskirti, kas yra svarbu, o kas ne. Vertinti tuos dalykus , ką gauna, ir nesvajoti apie debesis. Nekelti nerealių lūkesčių. Ir taip toliau. Taip, čia nėra bendro vardiklio - kiekviena situacija, kiekvienas žmogus - unikalus. Bet tai ir giliniesi, žiūri, aiškiniesi, kas pas žmogų gyvenime nutiko, o ne nurašai jį iš karto... Gal tiesiog padarė blogą sprendimą (pvz, pasimylėjo 19-kos , mergina pastojo, ir juos 'suženino' beveik prievarta...). Tai man nieko nesako apie tai, koks tas žmogus bus 35
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 16 liepos 2018 - 22:05
QUOTE(MuseZuze @ 2018 07 16, 22:39)
Pagalvokit, kad tą patį galima galvoti apie jus. Tai, ką jūs vertinate moteryje/antroje pusėje - yra taip lokalu, ir taip nereikšminga absoliučiai daugumai žmonių, kad tie keistuoliai ir esate jūs.

Nesutiksiu. Šiaip manau, kad Idomucia yra gana galvotas ir gudrus vyras. Tai matosi ir iš jo pažiūrų į politiką ir šiaip iš pasaulėžiūros, minčių dėstymo, įžvalgų.
Jo vaikų nebėrą. Vieno nebėra visiškai, kad ir ką bedarytų, su kitu absoliučiai nesutaria, mato jame ex charakterį, be to, vaikas didelis, išlaikyti nebereikia. Tai kam jam po galais moteris su šleifu, kuri daugiau rūpinsis savo vaiku nuo buvusio vyro nei juo? Arba tokia, kuri ir be vaikų sakykim, bet po kelių skyrybų galbūt dar irgi besigydanti žaizdas? Jam jau iki kaklo jo žaizdų, kurių jis vis nepamiršta. Taigi jis gudriai sau pasirinko idealiausią variantą. Jis net priešiškas turėti gyvūną namie, nes net ir gyvūną galima pamilti labiau už žmogų, nes jis visad šalia, tokia kaip namų dvaselė, vos ne tavo antra puselė, šešėliukas smile.gif
Žodžiu, jis puikus strategas, savęs nenusiskriaus, bet ir žmonai nusileis, kai prireiks, nes vertina ją kaip nesuteptą, neprobleminę, o kad kada ten pasiginčyja, pasirėkauja, tai kam nebūna? smile.gif
Atsakyti
ziuriu komedija Как я стал русским youtube visai nebloga, rekomenduoju. biggrin.gif

vienoje vietoje ten amerikietis jau pradeda myletis su mergina(ruse) ir papraso is jos pazymos del ZIV lotuliukas.gif ji ji isvaro is kambario, ten dar daug visokiu filosofiju ta tema, kaip i tai ziuri amerikieciai, kad jiems tai visai normalus prasymas ir rusai, kas jiem beveik izeidimas biggrin.gif
aplamai idomus kinas, santykiu kurimas, ir kulturiniai skirtumai, kadangi musu kultura panasi, tai idomu pasiziuret is sono.

ir mintis tokia is kitos temos, del tu visu ligu, bet rimtai, jei taip kaitaliot partnerius, kaip zmones nebijo, del malonumo prisigaudyt ligu, galu gale pradet vaikus, kuriu nenori, kurie gaunsi kaip subrpoduktas aistros ir vienakrtiniu nuotykiu, na taip kontraceprikai ir t.t. grazios reklamos, bet kaip zinom realybeje jei 100 proc neapsaugo nei nuo ligu nei nuo vaiku...

tai kada pasirystumet su vyru permiegoti ir ar prasytumet pazymos del ligu nebuvmo? lotuliukas.gif

as is dalie stikrai pritariu Idomucia, kai pati buvau ant skyrybu slenkcio ir pagalvojau, kad va reiktu kita vyra susirast, tai kokia pas ji ten istorija, kiek tu moteru bus turejes, tai tiesiog beveik fiziskai supykino... unsure.gif nezinau ar sugebeciau vel su kuom nors buti..
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 23:06)
Nesutiksiu. Šiaip manau, kad Idomucia yra gana galvotas ir gudrus vyras. Tai matosi ir iš jo pažiūrų į politiką ir šiaip iš pasaulėžiūros, minčių dėstymo, įžvalgų.
Jo vaikų nebėrą. Vieno nebėra visiškai, kad ir ką bedarytų, su kitu absoliučiai nesutaria, mato jame ex charakterį, be to, vaikas didelis, išlaikyti nebereikia. Tai kam jam po galais moteris su šleifu, kuri daugiau rūpinsis savo vaiku nuo buvusio vyro nei juo? Arba tokia, kuri ir be vaikų sakykim, bet po kelių skyrybų galbūt dar irgi besigydanti žaizdas? Jam jau iki kaklo jo žaizdų, kurių jis vis nepamiršta. Taigi jis gudriai sau pasirinko idealiausią variantą. Jis net priešiškas turėti gyvūną namie, nes net ir gyvūną galima pamilti labiau už žmogų, nes jis visad šalia, tokia kaip namų dvaselė, vos ne tavo antra puselė, šešėliukas smile.gif
Žodžiu, jis puikus strategas, savęs nenusiskriaus, bet ir žmonai nusileis, kai prireiks, nes vertina ją kaip nesuteptą, neprobleminę, o kad kada ten pasiginčyja, pasirėkauja, tai kam nebūna? smile.gif

as manau jis iesko duagiau mamos, o ne zmonos, su vissiku atsidavimu, absoliuciu....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 16, 23:06)

Nežinau, ar jis toks jau gudruolis.
Juk manau pati žinai/sutinki, kad ne visi tie su ex-patirtimi, santykiais ir vaikais yra tik problemų krūva ir daugiau nieko. Susitikę pakankamai protingi ir tolerantiški žmonės gali daug ką išspręsti. Be abipusių aukų.
Tokių sakyčiau gal yra koks 30% ?
Bet jis kadangi visus deda į šiukšlyną , tai lieka su savo tikimybe 1 iš 100000 ...

Kad bent laimingi abu būtų. Bet gi nėra.
Atsakyti
Moteru problema yra sekanti,
jei jos nedirba, tai uz kazka reikia jas mylet (uz tyruma ar uz kazkoki atsidavima)

jei dirba - tai joms jau nera laiko, jos pavargusios, kad net nesugeba persijungti.

As taip galvoju, dauguma su problemomis, bet pats kvailiausias dalykas yra neigti jas. Nematyti.
Na gyvenimas nelabai pavyko tai pataisom, ir susikuriam kazka.

O ne svaigstam, kad mane myles tiesiog kad esu moteris.

"bet ir užgrūdinti - atskirti, kas yra svarbu, o kas ne. Vertinti tuos dalykus , ką gauna, ir nesvajoti apie debesis. Nekelti nerealių lūkesčių. Ir taip toliau."

Visa tai grazus zodziai ir tai buvo mano tuscios viltys po skirybu.
As galvojau, ka galiu busimam zmogi duoti, o jos galvojo, ka gales gauti.
Nes gyventi nebudamos princesemis NEGALI.

Arba tokia, kuri ir be vaikų sakykim, bet po kelių skyrybų galbūt dar irgi besigydanti žaizdas?

Vel skamba graziai, kaip kokia suzeista stirnaite besigydanti zaizdas. Deja... deja...

Ne visas zaizdas gydosi, tik sau naudingas... svarbiausia nagai ir astrus dantys.

Kaip ne viena rase anksciau forume: "As daugiau nei vieno taip nemylesiu, viskas"
O as galvojau visai priesingai...

Atsakyti
Idomucia, ko taip tu naguciu bijai? smile.gif kiba nugara suvagojo biggrin.gif

Atsakant i mylimukes klausima - manau, kad iki 30 nei vienu rimtu santykiu tikrai keistokai atrodo Lietuvoje (sakykit, ka norit, bet kulturine aplinka irgi turi savo itakos).
Toki sutikus siulau pasiziureti i jo santykius su seima ir draugais. Jei nuo seimos neatsijungia ir draugu neturi - bus bedos kuriant santykius. Nes jis tokiu nekure - seima yra duotybe, o draugus reikia susirasti.
Atsakyti