QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 20:02)
Tokiu variantu, kaip mano tai vienas is 10000.
Manau, kad nepakankamai įvertinote - tokių variantų kaip jūsų - koks 1 iš 100 000 . Ar dar pažįstate bent kažką , kas atitinka/puoselėja jūsų pasaulėžiūrą ir vertybes? Manau, kad ne. Aš asmeniškai - nepažįstu tikrai nė vieno.
ir čia peršasi tokia analogija:
tarkime, yra žmonės kurie vertina kažkokią savybę, ar elgesio modelį. Nepriimkite tiesiogiai - tiesiog, kad pailiustruoti. Tarkime, vertina tik tuos , kurie pusryčiauti prie stalo susirenka nuogi. Tam paaiškinti ir pateisinti randa savų priežasčių. O tuos, kurie ateina apsirengę - niekina ir smerkia , laiko nieko vertais, turinčiais kažką slėpti ir todėl nepatikimais.
Ir automatiškai atstumia, atmeta visu kitus, nemato juose jokių gerų savybių.
Nepasitiki jais.
Ieško tokių pačių, kaip jie. Ir pavieniais sėkmingais atvejais -suranda.
Atleidžia tam surastam žmogui labai daug ką - jo infantilumą, kompleksus, įžeidinėjimus, menkinimą, nesiskaitymą. Nes va toji išaukštinta savybė - kad ji/jis pusryčiams vis dar renkasi Ievos/Adomo kostiumą, užskaito ir atleidžia viską.
Ką galvotumėte apie tokį žmogų, tokią porą?
Pagalvokit, kad tą patį galima galvoti apie jus. Tai, ką jūs vertinate moteryje/antroje pusėje - yra taip lokalu, ir taip nereikšminga absoliučiai daugumai žmonių, kad tie keistuoliai ir esate jūs. AŠ tikrai neturiu intencijų smerkti ar pašiepti -jums tai svarbu, tai puoselėjate, tuo tikite - na ką gi , tai jūsų pasirinkimas, o gal jūsų likimas... .Bet kadangi esate pakankamai protingas žmogus, manau suprantate, kad visuomenėje - jūs tiesiog esate 'balta varna' ir absoliučiai daugumai žmonių nusispjauti ant jūsų normų ir kriterijų , jie turi savus , savas dimensijas, kurios nė kiek ne blogesnės už jūsiškes. Tik jūsų atveju - galite rinktis 1 iš 100000, o kitų atveju - tikimybė gal ir 1 iš 10 ....
Paradoksalu, kad su tokiais reikalavimais/nuostatomis - jau vieną kartą prašovėte. Ir taip prašovėte, kad tai visiems laikams suluošino jūsų gyvenimą.
Antrą kartą plaukiate tik dėl to, kad nereikalaujate iš žmonos to, ką teoriškai teigiate reikalaujantis -pamėginkit iš jos bent kartą per parą pareikalauti atsiduoti , kada tik panorėsit , ir pažiūrėkit, kiek laiko prireiks kad ji jus pasiųstų po velnių...
O šiaip jūsų santykiai iš šono atrodo baisiai. Na, bet kaip čia jau buvo kalbėta - kiekvienas gauna to, ko nusipelno.