Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 18:41)
sakyciau jei zmogus apie 30 ir neturejes rimtu santykiu jau kazkas ne taip ir kuo toliau tuo ilgiau ne taip  biggrin.gif

Pas mus tai normalu. Ypac, jei tai vaikinai, tai ir iki 35 gali buti netureje rimtu santykiu. Jie studijuoja. Dirba. Daro karjera. Gerina buiti. Dauguma 35 meciai jau turi savo bustus ir tada dairosi poros. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 16, 19:47)
Pas mus tai normalu. Ypac, jei tai vaikinai, tai ir iki 35 gali buti netureje rimtu santykiu. Jie studijuoja. Dirba. Daro karjera. Gerina buiti. Dauguma 35 meciai jau turi savo bustus ir tada dairosi poros.  mirksiukas.gif

gal tai ir normalu, bet tokio vyro as nenoreciau, ka reiskia iki tokio amziaus netureti rimtu santykiu? sekso is vis neturi ar miega su bet kuo?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 16, 19:47)
Pas mus tai normalu. Ypac, jei tai vaikinai, tai ir iki 35 gali buti netureje rimtu santykiu. Jie studijuoja. Dirba. Daro karjera. Gerina buiti. Dauguma 35 meciai jau turi savo bustus ir tada dairosi poros.  mirksiukas.gif

Ir ka galima normalaus rasti bunant 35? Kokia totaliai nusvalkiojusia, gyvenusia su 5, o turejusia 50 partneriu.
O gal ir su vaikais
Kokia prasme tada jau vesti?
Kad isigyti erke su pretenzijomis? (ir gal dar su erkiukais)
Paskui ir santykiai "norvegiski" ar "amerikoniski" ar kitokie sausi ir dirbtiniai

Tokiu variantu, kaip mano tai vienas is 10000.

Vaikinus reikia ruosti NAUJAI REALYBEI. Gyvenimui laisvei be zmonu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 liepos 2018 - 19:03

O mes ruošime dukras laisvėje gyventi be sutuoktinių.

Atsakyti
Tai pas mus ir merginos netryksta dziaugsmu amksti kurti seimas. Ir, kie va aplinkui pazistu, tai neturi nei ilgalaikiu, nei trumpalaikiu santykiu. Tiesiog nenori. Merginos virs 20 metu ir vyresnes.
Dabar jaunimas gyvena visai kitoki gyvenima, nei, kad as gyvenau ar jus. Vis maziau merginu nori gimdyti vaikus. Vis veliau nukelia seimos kurima, vaiku gimdyma arba visai nenori kurtiseimu. Lietuvoje beje irgi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 16, 20:15)
<p>O mes ruošime dukras laisvėje gyventi be sutuoktinių.
</p>

kodel snekat daugiskaita?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 07 16, 19:20)
kodel snekat daugiskaita?

Ji sako ir uz mane. mirksiukas.gif Mes abi ruosime dukras. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Todėl,kad bus ir daugiau man pritariančių.Šeima, vaikai, vyrai, puodai, sauskelnės ne kiekvienos šiuolaikinės merginos svajonė

.Ačiū, Virga, tu tikras lobis :4u:

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 07 16, 20:30)
Ji sako ir uz mane.  mirksiukas.gif Mes abi ruosime dukras.  ax.gif  mirksiukas.gif

tai kad jusu lyg su vyrais dukros ir su anukais esat, tai kaip ruosiat dukras gyvenimui be sutuoktiniu? rimtai noretumet tokio gyvenimo dukrom?

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 07 16, 20:54)
<p>Todėl,kad bus ir daugiau man pritariančių.Šeima, vaikai, vyrai, puodai, sauskelnės ne kiekvienos šiuolaikinės merginos svajonė
</p><p>.Ačiū, Virga, tu tikras lobis 4u.gif
</p>

na taip , svetimeja ir issigimsta visuomene. Prie to pacio vakaruose tiek depresiju, vienisu zmoniu, savizudybiu...

Man priminet viena ekperimenta su ziurkem, gal zinot visos, kai ziurkem sudare idealias gyvenimo salygas, jos galu gale pradejo rupintis tik savim, savo kailiukais ir t.t., nebesidaugino ir ismire....

jus pati saizningai noretumet nugyventi visa gyvenima viena, be seimos, be vaiku?
Atsakyti

O gal mes turime užslėptas dukras,gal ne viską viešiname.

Praėjo gi tie laikai, kai moters pareiga buvo vaikai, puodai,o vyrai darydavo karjerą.Moteris dėl šeimos ir mokslus mesdavo. O po 20 metų nusenusias nieko nebaigusias žmonas pakeisdavo jaunesnėmis.Turiu savo artimoje aplinkoje tokių pavyzdžių.

Atsakyti

Lutuke, toks įspūdis,kas pas mus viskas gerai.Pas mus irgi apščiai depresijų, savižudybių, o ir geria dar daugiau nei užsienyje

.Aš esu ta paliktoji su mažu vaiku,jį užsiauginau viena, išleidau į gyvenimą,ir tikrai niekada nenorėjau naujos šeimos ir kito vyro, ir tuo labiau dar vaikų.Gyvenu viena ir vargo nematau.Ir nesijaučiu vieniša.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 16, 18:56)
Tai galima panaudot patyciom. Sakysim MB pastoviai pabrezia, kad jei zmones manes nematytu valgant, tik girdetu, tai konstatuotu, kad cia matyt kiaule eda is lovio.

Turiu dabar namuose tokį svečią, kuris labai garsiai čepsi valgydamas, kaip kiaulė ėda tiesiog, bet nežinau kaip jam tai pasakyti, kad mane tai siaubingai erzina. unsure.gif
Atsakyti