Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 28, 22:37)
Kad policija baudėja, drįstu ginčytis.Pamenu tuos laikus, kai dar nebuvo išmanių telefų, ir navigacijos neturėjau, ir dar žalias lapas buvau.Policijos pareigūnas ant batų dėžės piešė kaip iš senamiesčio nuvažiuoti į Akropolį.Mat buvom su drauge pasiklydę senamiestyje.
</p><p>Gerbiu jų darbą, juk ne su pačiais geriausias žmonėmis jie dirba.
</p>

o prie ko cia ju darbas, kiekvienas zinantis paaiskintu kelia, aisku jei jis ne koks vsiai atsilupelis, cia ne policijos darbo funkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 18:40)
jie jau turi prasižioti net nematydami kas sėdi. Žmogus atidarinėja langą, o jie jau turi kišti ženklelį, kad tikrai pareigūnai, prisistatyti ir sveikintis.

Prisiziurejai amrrikoniškų filmų?
biggrin.gif biggrin.gif oi negaliu...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 22:02)
biggrin.gif  biggrin.gif oi negaliu...

Pries kelis metus buvo ivykis, rase laikrasciai, kai kazkokie kaimo japai bego nuo policijos lyg Raseiniuose, kirto Kelmes rajono riba, sustojo ir privaziavus policininkams pareiske -"Mes jau Kelmes rajone, o jus Raseiniu policija - neturite teisiu cia musu liesti"
Amerikieciu filmai - jega

Nezino, kad dabar Shengene policija gali persekiot itariamaji net gretimos valstybes teritorijoje kazkiek ten km.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 22:02)
biggrin.gif  biggrin.gif oi negaliu...

tai neturėtumėm lygiuotis į geriau? sėdėkim tada tame pačiame kolchoze visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 23:28)
tai neturėtumėm lygiuotis į geriau? sėdėkim tada tame pačiame kolchoze visi biggrin.gif

Pirmiausia pati stiebkis i geriau, o tadu kitus baksnok. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 22:37)
Pirmiausia pati stiebkis i geriau, o tadu kitus baksnok. smile.gif

aš su visais sveikinuosi, su kuriais man priklauso ir šiaip esu per gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 29, 00:07)
aš su visais sveikinuosi, su kuriais man priklauso ir šiaip esu per gera biggrin.gif

Nepatenkinto savo gyvenimu žmogaus vykrentasai.
Atsakyti

...Pareigunai PRIVALO, sustabde masina prisistatyti ir pasakyti trumpai sustabdymo priezasti, viskas tai pareiguno darbo taisykles,

Man idomi ar cia moterys neturi teisiu ir nesimoke KET taisykliu ar siaip trolina bele trolinti...

O ką privalo daryti vairuotojas?

Žinoma nesimokėm KET, kam jų reikia.Taisykles tam ir sugalvotos,kad jas galima būtų laužyti.O teisės gali vyras nupirkti, arba meilužis.

Tik ne visom perka.Perka labai gerom mergaitėm.Tu tokia nesi.

Labas rytas, šaltas ir saulėtas :4u:

Atsakyti

tik blogom mergaitem  dangus 😁😁😁

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 22:28)

Tai jau dasuto tau, kad pas mus zenkleliu niekas nekaiso? biggrin.gif
Toks jausmas kad nei jus vairuojat, nei zinai kaip kas vyksta. Eilinis tavo priepuolis kad pagrumot kazkam.
Tai isidarbink policininke, rodyk pavyzdi- stabdyk ka nori, issisiepus pasisveikink, kisk zenkleli, prisistatyk. Nes dabar tik inksti dienu dienas.
Papildyta:
---------
O cia priverte nusisypsot - vistik kokie vaikai yra nesugadinti, kaip jie desto mintis smile.gif
https://pukuotukas.c...NyHStiztnAsEUrw
Atsakyti
Bet tai kaip nelengva gyventi, kai viskas ir visi blogi....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 29, 08:22)
Tai jau dasuto tau, kad pas mus zenkleliu niekas nekaiso? biggrin.gif
Toks jausmas kad nei jus vairuojat, nei zinai kaip kas vyksta. Eilinis tavo priepuolis kad pagrumot kazkam.
Tai isidarbink policininke, rodyk pavyzdi- stabdyk ka nori, issisiepus pasisveikink, kisk zenkleli, prisistatyk. Nes dabar tik inksti dienu dienas.

Ožys vėl tau prisidirbo. Geras Oželis, mėėėė biggrin.gif Koks normalus pakęstų tokią žmoną?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 29, 09:06)
Bet tai kaip nelengva gyventi,  kai viskas ir visi blogi....

ania? tai kas dabar vėl nuskriaudė? vėl sergi, vaikai, šuo? 4u.gif
Atsakyti