Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Gražiai, Mylimuke, parašei smile.gif
Aš va niekaip nesuprantu tų žmonių, kuriems vis kiti neįtinka savo "nemandagiu" elgesiu mąstymo, betgi čia turbūt tikrai paprasta-žmogus jaučiasi aukščiau kitų ar tai karaliene/karaliumi, kuriam ir kiti, ir pasaulis vis kažką privalo ir vis kažko neduoda. Betgi kartais galima duoti kitam pirmam ir tada pamatysit nelauktą rezultatą-pasaulis taps žymiai šviesesnis.
Niekada nesu susidūrusi su kažkokiais blogiečiais policininkais-jie yra tokie patys žmonės kaip ir mes, dirbantys tokį patį darbą ir kaip ir mes visi būna pavargę, pikti, nelaimingi arba linksmi. Ir lygiai taip pat, kaip ir kiekvienas iš mūsų, apsidžiaugia sulaukę šilto elgesio ir šilto bendravimo.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 17:05)
Monteverte,
Tu taip rasai, lyg butum pasaulio karaliene, o visi aplink tave tarnai. Su tokia pozicija nesitikek malonaus bendravimo, nei cia, nei su policininkais  biggrin.gif  Pati turetum buti jiems maloni, kad rengia reidus, gaudo pijokus ir erelius, ir kitaip mus saugo uz juokinga alga: "laba diena, ponas policininke, stai mano teises, esu blaiva, bet siek tiek kuoktelejus, nepykite, geros jums dienos, nesusalkite si zvarbu vakara" biggrin.gif

Atsakyti
Nesu sutikusi nemandagus policininko. Apskritai žmonės malonūs , dauguma jų. Sutinku, kad jei pats esi surūgėlis , tai ir kiti aplink tokie.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 17:40)
jie jau turi prasižioti net nematydami kas sėdi. Žmogus atidarinėja langą, o jie jau turi kišti ženklelį, kad tikrai pareigūnai, prisistatyti ir sveikintis.

Toks jausmas lad nei vairuoji, nei zinai kaip pareigunai dirba - zenkleli kisa tik filmuose biggrin.gif .
Nes kai realiai policija sustabdo - pasisveikina, pasako kad vyksta reidas.
Jei sustabdo del greicio virsijymo ar tiesiog patikrint - pasisveikina, keliais zodziais prisistato kieno apskrities ir kas.
Tai kad nereik lialia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 28, 17:53)
nes neuzmerkiau akiu is akivaizdu neapkynatos skledima,

Taves ne tik forume nemegsta, bet ir realybej tuo labiau. Gi pati zinai, kad esi neidomi ir visiem atsislykstejusi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 28, 18:52)
Toks jausmas lad nei vairuoji, nei zinai kaip pareigunai dirba - zenkleli kisa tik filmuose biggrin.gif .
Nes kai realiai policija sustabdo - pasisveikina, pasako kad vyksta reidas.
Jei sustabdo del greicio virsijymo ar tiesiog patikrint - pasisveikina, keliais zodziais  prisistato kieno apskrities ir kas.
Tai kad nereik lialia.
Papildyta:

Taves ne tik forume nemegsta, bet ir realybej tuo labiau. Gi pati zinai, kad esi neidomi ir visiem atsislykstejusi.

nu kaip matai, nemokam net pūsti, nestabdo mūsų, ne taip kaip tave girtuoklą biggrin.gif ulialia tu ten su tais policninkėliais, ulialia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 17:18)
Jus su vyru abu vienosi susiraukeliai. Kas jus tokie esat,  kad jums policija lankstytusi? Jie daro savo darba,  o jus jei nepatenkinti,  tai bent veidelius paprastesnius padarykite,  kai kalbat su pareigunais.

o pameni kaip ant Sodros varei? tai gal pati ėjai ten galvą pametusi ir jose atsispindėjo tavo pačios galva, o ne jų kvailumas? biggrin.gif
žinot, man tokie juokingi tie žmonės, kurie taip gilaii įtikėję the secret ar tais visais veidrodžiais smile.gif tai pagal jus, jei kas nors miršta jaunas, suserga, žūva, tai jau baisus blogietis, ania ir veidrodis į jį atsisuko? O ko Moontei pvz. nepabadot tada veidrodžio? pas ją jau ne veidrodis? tik pas mane?
šposininkės nu biggrin.gif
Atsakyti
Kazkada stoviu prie max kasos jau pries pat uzdaryma, skubu, dar zmoniu daug, o kasininke atsimenu kazka net pajuokavo man prekes kraunantis. Galvoju vat, -niolika valandu pradirba, kiek besikoliojanciu ir tokiu "karalieniu" praeina, galva jau gal sunkiai benulaiko, o dar gali sypsotis ir juokauti. Kazkaip isimine man ta situacija ir mane, triskart maziau pavargusia, pradziugino.

Apskritai, kai kazkur einu, visad pagalvoju kaip kazkas yra sakes, kad o gal bloga diena tam zmogui tikrai (gal vaikas susirgo, su vyru susipyko, ar siaip tiesiog liudna), ir jeigu savo darba atlieka, kodel mes tikimes tu sypsenu, fiti miti lindimu i sikna, kas mes karaliai kokie? Zinoma malonu, bet pabandykit jus dantis issiepe prabuti visa diena, kai viduj is skausmo kaukti norisi (na ar geriausiu atveju palyst po kaldra su litru ledu). Ir taip pasaulyje daug apsimetinejimo, netikru emociju.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 20:45)
Kazkada stoviu prie max kasos jau pries pat uzdaryma, skubu, dar zmoniu daug, o kasininke atsimenu kazka net pajuokavo man prekes kraunantis. Galvoju vat, -niolika valandu pradirba, kiek besikoliojanciu ir tokiu "karalieniu" praeina, galva jau gal sunkiai benulaiko, o dar gali sypsotis ir juokauti. Kazkaip isimine man ta situacija ir mane, triskart maziau pavargusia, pradziugino.

Apskritai, kai kazkur einu, visad pagalvoju kaip kazkas yra sakes, kad o gal bloga diena tam zmogui tikrai (gal vaikas susirgo, su vyru susipyko, ar siaip tiesiog liudna), ir jeigu savo darba atlieka, kodel mes tikimes tu sypsenu, fiti miti lindimu i sikna, kas mes karaliai kokie? Zinoma malonu, bet pabandykit jus dantis issiepe prabuti visa diena, kai viduj is skausmo kaukti norisi (na ar geriausiu atveju palyst po kaldra su litru ledu). Ir taip pasaulyje daug apsimetinejimo, netikru emociju.

šiaip tai būtent, jei kasininkė nesisveikintų, nepagalvočiau nieko, nes nu ten žmogus po žmogaus dažnai, gali net susimaišyti. Ir šiaip jau kasininkė yra pirkėjui tarsi padėjėja, kai tuo tarpu policija toli gražu ne visada. Ji yra ir baudėja. Niekada nežinai kas jai susišvies, ims krėst nieko dėtų žmonių mašiną ar pan., sugadins nuotaiką ir t.t. Tai tą suvokdami, jie ir turėtų gražiai, mandagiai eiti į kontaktą, o ne atgrasiai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 21:59)
šiaip tai būtent, jei kasininkė nesisveikintų, nepagalvočiau nieko, nes nu ten žmogus po žmogaus dažnai, gali net susimaišyti. Ir šiaip jau kasininkė yra pirkėjui tarsi padėjėja, kai tuo tarpu policija toli gražu ne visada. Ji yra ir baudėja. Niekada nežinai kas jai susišvies, ims krėst nieko dėtų žmonių mašiną ar pan., sugadins nuotaiką ir t.t. Tai tą suvokdami, jie ir turėtų gražiai, mandagiai eiti į kontaktą, o ne atgrasiai.

Linksminti piliecius i policijos darba neieina. Nori geros nuotaikos, eik i cirka.
Be to, uz savo nuotaika esi atsakinga tik pati. Tavo reikalas rinktis kaip reaguoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 spalio 2019 - 21:24

Kad policija baudėja, drįstu ginčytis.Pamenu tuos laikus, kai dar nebuvo išmanių telefų, ir navigacijos neturėjau, ir dar žalias lapas buvau.Policijos pareigūnas ant batų dėžės piešė kaip iš senamiesčio nuvažiuoti į Akropolį.Mat buvom su drauge pasiklydę senamiestyje.

Gerbiu jų darbą, juk ne su pačiais geriausias žmonėmis jie dirba.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 21:20)
Linksminti piliecius i policijos darba neieina. Nori geros nuotaikos, eik i cirka.
Be to, uz savo nuotaika esi atsakinga tik pati. Tavo reikalas rinktis kaip reaguoti  mirksiukas.gif

Taigi problema buvo ne del linksminimo paslaugu.
Ir aplamai, jus kaip gime ir uzauge postsovietineje valstybeje ir nieko nemate, tai ir neisivaizduojate, kad policija tai nebutinai stribai, gestapininkai is sovietinio filmo ar dar kazkas represinio. Vien jau reido supratimas nelabai derinasi su normalia valstybe, o primena esesininkus, NKVDistus ar dar kazka panasaus... Na mes cia sulaikysim grupe ITARTINU, gal tarp ju rasim KALTU.

Nu o kodel nedaryt reidu gatveje? Statyt grupe praeiviu prie sienos, juos demontratyviai apieskot, na kaip matet filmuose apie nacius ar stribus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 22:43)
Taigi problema buvo ne del linksminimo paslaugu.
Ir aplamai, jus kaip gime ir uzauge postsovietineje valstybeje ir nieko nemate, tai ir neisivaizduojate, kad policija tai nebutinai stribai, gestapininkai is sovietinio filmo ar dar kazkas represinio. Vien jau reido supratimas nelabai derinasi su normalia valstybe, o primena esesininkus, NKVDistus ar dar kazka panasaus... Na mes cia sulaikysim grupe ITARTINU, gal tarp ju rasim KALTU.

Nu o kodel nedaryt reidu gatveje? Statyt grupe praeiviu prie sienos, juos demontratyviai apieskot, na kaip matet filmuose apie nacius ar stribus

Tai kad su manim maloniai elgiasi, prie ko cia gestapininkai, ne man rasyk.
Gatveje irgi matomai daro, nes karta nukepe kolega su dviraciu. Bet anas buvo prilupes kaip reikiant jau.
Atsakyti
Labai keista man kai kuriu nariu komentarus skaityti, kaip is kokios vergoves laiku, lenkim nugaras ponam ir sypsokimes, kai is musu issidirbineja....Pareigunai PRIVALO, sustabde masina prisistatyti ir pasakyti trumpai sustabdymo priezasti, viskas tai pareiguno darbo taisykles, jei jis to nedaro, vadiansi JIS BLOGAI DIRBA. Ko jau ko tai maziausiai norisi sutikti TESINGUMO PAREIGUNA, nevykdanti TEISINGAI SAVO PAREIGU.
Nei prie ko cia vairuotoju veido israiskos, nei akiu sviesa ar spalva. Taip jei vairuotojas izeidinetu pareiguna, jau galetu sekti kitokie pareiguno veiksmai.

Man idomi ar cia moterys neturi teisiu ir nesimoke KET taisykliu ar siaip trolina bele trolinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 spalio 2019 - 22:00
Na taip dirba savo darba, reidas, patikrina, iesko blogu ir randa

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti