Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 28, 16:00)
Reidas tikrinant blaivuma ibauginti ka? Nebent pacius keliu eismo dalyvius, nes kaip paaiskeja po tokiu reidu pilna girtu.

O ka, kitaip neimanoma kontroliuot? Yra atsitiktiniai patikrinimai, bet tai neturi buti oblavos visu stabdymai is eiles.

Kazkodel tokie dalykai vyksta tik exSSSR, Ex Lenkijos liaudies Respublika, ir ex VDR.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 16:02)
O ka, kitaip neimanoma kontroliuot? Yra atsitiktiniai patikrinimai, bet tai neturi buti oblavos visu stabdymai is eiles.

Kaip kitaip?
Del manes tai nors kiekviena diena galetu vykt, man netrukdo, neerzina, kiek policija yra stabdzius- visada mandagus, pasisveikina, langa atidarau, papuciu, nematau ko cia nervuotis.

Ar noretum kad koks is siu iputusiu ivaziuotu i tave kai vaziuoji pats blaivas ir tvarkingai?
https://www.tv3.lt/m...irtu-vairuotoju
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 28, 16:09)
Kaip kitaip?
Del manes tai nors kiekviena diena galetu vykt, man netrukdo, neerzina, kiek policija yra stabdzius- visada mandagus, pasisveikina, langa atidarau, papuciu, nematau ko cia nervuotis.

Ar noretum kad koks is siu iputusiu ivaziuotu i tave kai vaziuoji pats blaivas ir tvarkingai?
https://www.tv3.lt/m...irtu-vairuotoju

Na aisku, juk tu tipiska lietuve, nesupranti kaip cia kitaip, be milicijos darbo metodu...
Jei ka tai girtumas nera avariju priezastis, o kontroles netekimas. Todel nereikia gaudyti, kas isgeres, verciau gaudytu, kas neadekvaciai vairuoja ir tada jau kaip reikiant baustu... jei neturi daug pinigu tai butinai kalejimo bausme. Dabar tai kas, tiesiog KABINEJASI prie bet ko
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 16:13)
Na aisku, juk tu tipiska lietuve, nesupranti kaip cia kitaip, be milicijos darbo metodu...
Jei ka tai girtumas nera avariju priezastis, o kontroles netekimas. Todel nereikia gaudyti, kas isgeres, verciau gaudytu, kas neadekvaciai vairuoja ir tada jau kaip reikiant baustu... jei neturi daug pinigu tai butinai kalejimo bausme. Dabar tai kas, tiesiog KABINEJASI prie bet ko

Jei ka, tai milicija tarybmecio dar trp atsimenu.
Beje, pats esi rases, kad rubliais kazkiek reikedavo turet ir galejai girtas vaziuit.
Pabandyk dabar taip mirksiukas.gif .

O tai girti vairuoja adekvaciai? bigsmile.gif Toks kur buvo Tymukas, kazkokio kaimo mokyklos direktorius, tiek prisitases su draugeliu, kad nuskyne moteri( zuvo), suzeide vaikina ir nuvaziavo nk nepastebejes.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 28, 13:54)
Nuoo kada UK km/h greitis matuojamas?
Siaip ten galioja 10%+2 taisykle, tai 30 zonoje reikia virsyti 35 kad gauti bauda. O tai apie 8km/h virsijimas
Nebent 20mph zonoje virsijai, o kitaip tai virsijai tikrai daugiau nei  7 km/h

Daugelio auto spidometrai ir taip rodo daugiau

Kaip tu viska zinai, ziuriu biggrin.gif
Antras lutukės.

Mylias turejau omenyje. .
Nebuk smulkmeniškas, kaip sena senmergė.

O is po krumu greiti matuoja ir cia pas mumeis Anglijoje. Prie mano namu jiems gera vietele, kur greiti sumazinti reikia, tai stovi ir stovi greicio matavimo masina, pasislepus po medziais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 15:13)
ne, jie tiesiog vierchą iš savęs laužia, nors turėtų būti eiliniai tarnautojai, pvz. tokie kaip Maximoje, išdresuoti sveikintis ir geros dienos visiems linkėti, nesvarbu atėjo vaikas ar senis.

Ne karto nesutikau bjauraus policininko, nes pati su jais elgiuosi pagarbiai. Jusu veidu israiskos iššaukė tokia policininku reakcija.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 15:54)
Ne, neturetu buti eiliniai tarnautojai. Net ir maximoj dirba visu pirma ZMONES, kurie negali buti "dresuojami". Visiems galioja elementari pagarba. Kitakart vietoj akiu draskymo pabandyk buti maloni ir pamatysi, kaip pasikeis aplink tave zmoniu elgesys.

thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 spalio 2019 - 16:56
Monteverte,
Tu taip rasai, lyg butum pasaulio karaliene, o visi aplink tave tarnai. Su tokia pozicija nesitikek malonaus bendravimo, nei cia, nei su policininkais biggrin.gif Pati turetum buti jiems maloni, kad rengia reidus, gaudo pijokus ir erelius, ir kitaip mus saugo uz juokinga alga: "laba diena, ponas policininke, stai mano teises, esu blaiva, bet siek tiek kuoktelejus, nepykite, geros jums dienos, nesusalkite si zvarbu vakara" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 28, 16:21)
Jei ka, tai milicija tarybmecio dar trp atsimenu.
Beje, pats esi rases, kad rubliais kazkiek reikedavo turet ir galejai girtas vaziuit.
Pabandyk dabar taip mirksiukas.gif .

Garantuotai rubliu dabar neimtu. Cia jau tikrai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 28, 17:05)
Monteverte,
Tu taip rasai, lyg butum pasaulio karaliene, o visi aplink tave tarnai. Su tokia pozicija nesitikek malonaus bendravimo, nei cia, nei su policininkais  biggrin.gif  Pati turetum buti jiems maloni, kad rengia reidus, gaudo pijokus ir erelius, ir kitaip mus saugo uz juokinga alga: "laba diena, ponas policininke, stai mano teises, esu blaiva, bet siek tiek kuoktelejus, nepykite, geros jums dienos, nesusalkite si zvarbu vakara" biggrin.gif

ne aš sugalvojau tą visų sveikinimą ir geros dienos linkėjimą. Bet kadangi tai jau yra įvesta ir ant tiek pripratome, kad labai matosi, jei kas taip nesielgia. Tik tiek. O kas tau, drmaų karaliene, taip užkliūva ir nepatinka (ir Burbančiai dar), tai tik jums ir žinoti. Nepamylėtos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 28, 18:13)
ne aš sugalvojau tą visų sveikinimą ir geros dienos linkėjimą. Bet kadangi tai jau yra įvesta ir ant tiek pripratome, kad labai matosi, jei kas taip nesielgia. Tik tiek. O kas tau, drmaų karaliene, taip užkliūva ir nepatinka (ir Burbančiai dar), tai tik jums ir žinoti. Nepamylėtos? biggrin.gif

Jus su vyru abu vienosi susiraukeliai. Kas jus tokie esat, kad jums policija lankstytusi? Jie daro savo darba, o jus jei nepatenkinti, tai bent veidelius paprastesnius padarykite, kai kalbat su pareigunais.
Atsakyti
Pamyleta, uzmyleta ir noriu daaar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 28, 17:18)
Jus su vyru abu vienosi susiraukeliai. Kas jus tokie esat,  kad jums policija lankstytusi? Jie daro savo darba,  o jus jei nepatenkinti,  tai bent veidelius paprastesnius padarykite,  kai kalbat su pareigunais.

jie jau turi prasižioti net nematydami kas sėdi. Žmogus atidarinėja langą, o jie jau turi kišti ženklelį, kad tikrai pareigūnai, prisistatyti ir sveikintis.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 26, 17:36)
>Man kliūna bet kurios narės buzojimasis, drausminau ne kartą.Ir nesvarbu po kokiu niku ta narė.Na, tikriausia nepameni to. irnesakyk.gif
O dabar tu pati pradėjai ieškoti kabliukų.Matai, temoje ramu kaip baloje, tai reikia dumblą pakelti?Vietoj to,kad parašytum ką nors pozityvaus,linksmo ar įdomaus, tu vienoje vietoje smegenų ieškai.Ir dar BK kodeksu grasini.Kaip supratau, tu ji neblogai išmanai?

Laiką atsukinėsim, nepamirškit laikrodžius persisukti.Gerai,kad kompas ir telefonas patys susipranta.
</p>

Bet kurios tik ne cambalos lotuliukas.gif
As pradejau ieskoti? as? nes neuzmerkiau akiu is akivaizdu neapkynatos skledima, nu super pas tave morale ir sazine, ir teisingumo jausmas.
As negrasinu, paparsciausiai turiu teisingumo jausma, o pastininke patavirtino, kad cambala rasistinemis savom zinutem pazeide BK ir bent jau bauda tikrai gautu. Bet jums tai tinka jos zinutes, jus uzmerkiat akis, nei tu jai ka sakei, nei kada paskaysi kodle neiznau , viena isvada arba jos bijai arba tu jai pritari.Kaip suprantu jums pozityvizmas, kai saipomasi is kitu ar ne? tai zinok, as tokio pozityvizmo nesalininke. mirksiukas.gif

laimei nebeilgai liko sukineti, kavila labia ideja tas sukinejimas...Geriau sutrumpintu darbo diena valnda lotuliukas.gif
Atsakyti