Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 09:33)
Ne tyreju komandos vadinasi.  biggrin.gif
Medicinos mokslu tyrimai atlirlekami tu paciu gydanciu gydytoju, skiriant vaistus ir stebint ligonio bukle.

Bet kai tu savo papildus platini, tai pas tave ir issireiskimai kaip is po prekystalio.

research
search for research, cambala if you kapish english biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 09:59)
research
search for research, cambala if you kapish english biggrin.gif

Esi reklamos auka ir tiek.
Versliukas tavo turejo zlugt, nes normalus zmones pasitiki mokslu ir gydytojais, ju rekomendacijom.
Atsakyti
Ar megstat vienatve (ne kaip jausma, o kaip busena)?
Ko labiausiai pasiilgstat budami vieni- fizinio artumo (ne sekso), emocinio ar intelektualinio?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 10:05)
Esi reklamos auka ir tiek.
Versliukas tavo turejo zlugt, nes normalus zmones pasitiki mokslu ir gydytojais, ju rekomendacijom.

debile, dar nesupratai, kad nėra kam žlugt, nes nėra versliuko? jei dar tau neaišku, trnek galvą į sieną, prašviesės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 10:23)
debile, dar nesupratai, kad nėra kam žlugt, nes nėra versliuko? jei dar tau neaišku, trnek galvą į sieną, prašviesės biggrin.gif

Daznai trankai, kad taip zinai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 10:11)
Ar megstat vienatve (ne kaip jausma, o kaip busena)?
Ko labiausiai pasiilgstat budami vieni- fizinio artumo (ne sekso), emocinio ar intelektualinio?

Kartais megstu. Ypac po besaikio ciociu tarskejimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 10:33)
Daznai trankai, kad taip zinai? biggrin.gif
Papildyta:

Kartais megstu. Ypac po besaikio ciociu tarskejimo.

matau, kad tau pagerės, čia receptas special for you
Atsakyti
Žiūriu vel psichiškai nestabili baba dyzel is pat ryto mamkose rymo. Pachmielas nekankina? biggrin.gif
Ot gyvenimas pas zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 10:46
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 10:35)
matau, kad tau pagerės, čia receptas special for you

Ka pati vartoji/ naudoji, ta ir kitoms cia vis siulai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 15:49)
seniau med sesutes tikrindavo galvas, ausis, nagus, kad visi svarus butu, del uteliu tai visai neblogai, tik gal reiktu labiau privatumo ir neviesinti rezultatu. Dabar, kai negalima net prisiliest prie vaiku, tai ir plinta nuolat...

Dėl utėlių pas mus periodiškai tikrina mokykloje. Iš anksto informuoja tėvus, bet jei randa pas kažką, tai turbūt tik to vaiko tėvus asmeniškai informuoja. Esam gavę žinutę, kad klasėje pas kažką rado ir kad atkreiptume dėmesį ir vaikų galvas pasižiūrėtume atidžiau kurį laiką. Bet pas maniškį jų taip ir neatsirado, tai matyt susitvarkė to vaiko tėvai laiku.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 30, 17:03)
ir kuom zmogus debilas, kad lietuviskai neraso idealiai teisingai? biggrin.gif

Ne debilas, tikrai. Aš pažįstu žmonių, kurie taisyklingai rašyti nemoka, tai viskas ok su jų protiniais gebėjimais kitose srityse. Bet man asmeniškai labai labai kliūva netaisyklinga rašyba. Tiek pas mane pačią, jei klaidas pastebiu, tiek pas kitus. Forume tai dar dar, bet jei darbe gaunu kokią rašliavą su penktos klasės klaidom, tai... Nenurašau aš to žmogaus visai, bet tam tikrą įspūdžio dalį vis tiek sugadina. Man taip nemalonu pasidaro skaityti. Atrodo negi sunku tuos du sakinius email'e prieš siunčiant bent perskaityt biggrin.gif Aišku, čia jau mano problema. Jei žmogui ok save taip reprezentuoti, nu tai ok matyt.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 30, 17:23)
Geriau papasakokit ar siandien kam nors svetimam vartėt akis

Deja... Nebuvo progos...

P.S.: dėl vaikų mačiau pliurpėt, tai maniškiai visai šitoj įvaizdžio vietoj nuobodūs. Nė vienas nenori nieko crazy. Nežinau kodėl, matyt į mamą abu, visai nekūrybingi ant išorės biggrin.gif Aišku, yra dar laiko, tai gal dar ateity viskas. Aš bent auskarų paauglystėj prisivėriau ne vieną biggrin.gif Gal dar neprarastas reikalas ir jiems ką nors pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 spalio 2019 - 10:54
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 11:53)

P.S.: dėl vaikų mačiau pliurpėt, tai maniškiai visai šitoj įvaizdžio vietoj nuobodūs. Nė vienas nenori nieko crazy. Nežinau kodėl, matyt į mamą abu, visai nekūrybingi ant išorės biggrin.gif Aišku, yra dar laiko, tai gal dar ateity viskas. Aš bent auskarų  paauglystėj prisivėriau ne vieną biggrin.gif Gal dar neprarastas reikalas ir jiems ką nors pasidaryt biggrin.gif

Kiek taviskiams, jei ne paslaptis? smile.gif
As irgi vaikystej ant auskaru ejau, vienu metu net 5 buvo biggrin.gif Bet dabartiniams gal kiti dalykai idomu, o ir didmiescio issidirbinejimai skiriasi nuo mazu miestuku.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 10:53)
Ne debilas, tikrai. Aš pažįstu žmonių, kurie taisyklingai rašyti nemoka, tai viskas ok su jų protiniais gebėjimais kitose srityse. Bet man asmeniškai labai labai kliūva netaisyklinga rašyba. Tiek pas mane pačią, jei klaidas pastebiu, tiek pas kitus. Forume tai dar dar, bet jei darbe gaunu kokią rašliavą su penktos klasės klaidom, tai... Nenurašau aš to žmogaus visai, bet tam tikrą įspūdžio dalį vis tiek sugadina. Man taip nemalonu pasidaro skaityti. Atrodo negi sunku tuos du sakinius email'e prieš siunčiant bent perskaityt biggrin.gif Aišku, čia jau mano problema. Jei žmogui ok save taip reprezentuoti, nu tai ok matyt.

O aš iš tiesų realiame gyvenime ir nelabai susidūriu su neraštingais. Kiek kas rašo emeilus ar šiaip ką oficialiai, nematau kažkokių baisių klaidų ar sakinių. Galbūt todėl, kad neraštingi žmonės ir neužima kažkokių tokių pareigų, kuriose tai atsiskleistų, todėl nematau problemos. Čia tik 'pozityvioji" nemylimuke sklaidosi kaip debilė ir parazituoja, šmeiždama žmones lygioje vietoje
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 23:55)
Mes matom kokie zmones supa tammsta
..

Labai idomu pasidare, kas tie mes, ir ka kur matot? bigsmile.gif
I Know What You Did Last Summer biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 09:43)
O tu kai pridedi keiksmazodziu ir kiekvienoj zinutej oponuoji i pasnekovo protinius sugebejimus, irgi pasijauti tvirciau?

O tu , o tu , tu nesijaudink del manes as taves klausiau apie tave, nelygink mano zinuciu ir savo , jau nei pastoveti uz save negali? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 09:44)
Nei vienos neklausiau ka ji baige. Kad tu bemoksle - visi mato.
O kas ka baige - cia tu klausineji  - klausei Montekrist, vakar klause mylimukes biggrin.gif .

ne neklausineji NES JUS KAZKAS VISKA MATOT lotuliukas.gif

taip idomu profesija, o ne su tikslu kiek kokiu diplomu turi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 09:46)
O koki tu kompleksa jauti, kad net 3 aukstuju tau reikia ir vistiek anie tau nepadeda atsipalaiduot? smile.gif
Mhm, labai lengva jaustis protinga tarp raidziu nepazistanciu biggrin.gif ir dar kai vyras salia visai bemokslis. Bet jau su aplinkiniais biski sunkiau, neiseina savo "proto" prastumt kaip uz gryna piniga biggrin.gif

neturiu 3 mirksiukas.gif tai gal del to ir kompleksuoju lotuliukas.gif
tu rimtai saves pajautima reguliuoji pagal salimai esancius zmones? blink.gif del to megsti taip visus zeminti, nes tada ne taip blogai jautiesi? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 10:02)
Papildyta:
Lutuke greiciausiai baige kokius kursus is kokios uzimtumo tarnybos ir jai atrodo kad aukstaji issimokslino.

3 klases, kokie dar kursai man, matai,kad rasyti, net nemoku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 11:53)
Dėl utėlių pas mus periodiškai tikrina mokykloje. Iš anksto informuoja tėvus, bet jei randa pas kažką, tai turbūt tik to vaiko tėvus asmeniškai informuoja. Esam gavę žinutę, kad klasėje pas kažką rado ir kad atkreiptume dėmesį ir vaikų galvas pasižiūrėtume atidžiau kurį laiką. Bet pas maniškį jų taip ir neatsirado, tai matyt susitvarkė to vaiko tėvai laiku.
Deja... Nebuvo progos...

P.S.: dėl vaikų mačiau pliurpėt, tai maniškiai visai šitoj įvaizdžio vietoj nuobodūs. Nė vienas nenori nieko crazy. Nežinau kodėl, matyt į mamą abu, visai nekūrybingi ant išorės biggrin.gif Aišku, yra dar laiko, tai gal dar ateity viskas. Aš bent auskarų  paauglystėj prisivėriau ne vieną biggrin.gif Gal dar neprarastas reikalas ir jiems ką nors pasidaryt biggrin.gif

kas tikrina? keista, man mokytojos Lietuvoje sake, kad neturi teises, sesute gal? O Airijoje tai is vis net minties tokios neturi. Tevai , jei randa pas vaikus, tai perpseja kitus tevus ir viskas unsure.gif

Sutinku ir man kliuva lotuliukas.gif , bet as labai tingus zmogus, nieko stengiuosi nedaryti, ko neprivalau, bet karatias paskaitau savo zinutes, galvoju vaje vaje kaip baisu lotuliukas.gif Todel ir i kitus lengvai ziuriu, man internete chatuose netrukdo tol, kol logika yra sakinyje. lotuliukas.gif Bet darbe ar kazka oficialaus, tai visai kitaip gi rasai, susikaupi, persiskaitai pries siunciant. Nors lietuviskai net neatsimenu, kada rasiau oficialiai, gal anketa del tapatybes kortele pildziau biggrin.gif O kai reikia su ranka parasyti vaje kaip jau sunku, be to rasai letai ir tada yra laiko pagalvoti, kaip taisyklingai biggrin.gif
Atsakyti