QUOTE(cambala @ 2019 10 30, 23:55)
Mes matom kokie zmones supa tammsta
..
Labai idomu pasidare, kas tie mes, ir ka kur matot?
I Know What You Did Last Summer
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 09:43)
O tu kai pridedi keiksmazodziu ir kiekvienoj zinutej oponuoji i pasnekovo protinius sugebejimus, irgi pasijauti tvirciau?
O tu , o tu , tu nesijaudink del manes as taves klausiau apie tave, nelygink mano zinuciu ir savo , jau nei pastoveti uz save negali?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 09:44)
Nei vienos neklausiau ka ji baige. Kad tu bemoksle - visi mato.
O kas ka baige - cia tu klausineji - klausei Montekrist, vakar klause mylimukes

.
ne neklausineji NES JUS KAZKAS VISKA MATOT
taip idomu profesija, o ne su tikslu kiek kokiu diplomu turi
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 09:46)
O koki tu kompleksa jauti, kad net 3 aukstuju tau reikia ir vistiek anie tau nepadeda atsipalaiduot?

Mhm, labai lengva jaustis protinga tarp raidziu nepazistanciu

ir dar kai vyras salia visai bemokslis. Bet jau su aplinkiniais biski sunkiau, neiseina savo "proto" prastumt kaip uz gryna piniga
neturiu 3

tai gal del to ir kompleksuoju
tu rimtai saves pajautima reguliuoji pagal salimai esancius zmones?

del to megsti taip visus zeminti, nes tada ne taip blogai jautiesi?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 10:02)
Papildyta:
Lutuke greiciausiai baige kokius kursus is kokios uzimtumo tarnybos ir jai atrodo kad aukstaji issimokslino.
3 klases, kokie dar kursai man, matai,kad rasyti, net nemoku
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 11:53)
Dėl utėlių pas mus periodiškai tikrina mokykloje. Iš anksto informuoja tėvus, bet jei randa pas kažką, tai turbūt tik to vaiko tėvus asmeniškai informuoja. Esam gavę žinutę, kad klasėje pas kažką rado ir kad atkreiptume dėmesį ir vaikų galvas pasižiūrėtume atidžiau kurį laiką. Bet pas maniškį jų taip ir neatsirado, tai matyt susitvarkė to vaiko tėvai laiku.
Ne debilas, tikrai. Aš pažįstu žmonių, kurie taisyklingai rašyti nemoka, tai viskas ok su jų protiniais gebėjimais kitose srityse. Bet man asmeniškai labai labai kliūva netaisyklinga rašyba. Tiek pas mane pačią, jei klaidas pastebiu, tiek pas kitus. Forume tai dar dar, bet jei darbe gaunu kokią rašliavą su penktos klasės klaidom, tai... Nenurašau aš to žmogaus visai, bet tam tikrą įspūdžio dalį vis tiek sugadina. Man taip nemalonu pasidaro skaityti. Atrodo negi sunku tuos du sakinius email'e prieš siunčiant bent perskaityt

Aišku, čia jau mano problema. Jei žmogui ok save taip reprezentuoti, nu tai ok matyt.
Deja... Nebuvo progos...
P.S.: dėl vaikų mačiau pliurpėt, tai maniškiai visai šitoj įvaizdžio vietoj nuobodūs. Nė vienas nenori nieko crazy. Nežinau kodėl, matyt į mamą abu, visai nekūrybingi ant išorės

Aišku, yra dar laiko, tai gal dar ateity viskas. Aš bent auskarų paauglystėj prisivėriau ne vieną

Gal dar neprarastas reikalas ir jiems ką nors pasidaryt
kas tikrina? keista, man mokytojos Lietuvoje sake, kad neturi teises, sesute gal? O Airijoje tai is vis net minties tokios neturi. Tevai , jei randa pas vaikus, tai perpseja kitus tevus ir viskas
Sutinku ir man kliuva

, bet as labai tingus zmogus, nieko stengiuosi nedaryti, ko neprivalau, bet karatias paskaitau savo zinutes, galvoju vaje vaje kaip baisu

Todel ir i kitus lengvai ziuriu, man internete chatuose netrukdo tol, kol logika yra sakinyje.

Bet darbe ar kazka oficialaus, tai visai kitaip gi rasai, susikaupi, persiskaitai pries siunciant. Nors lietuviskai net neatsimenu, kada rasiau oficialiai, gal anketa del tapatybes kortele pildziau

O kai reikia su ranka parasyti vaje kaip jau sunku, be to rasai letai ir tada yra laiko pagalvoti, kaip taisyklingai