Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 12:57)

Pas mane vienas belikes, maziau matomoj vietoj biggrin.gif

Bamboj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 12:57)
Pas mane vienas belikes, maziau matomoj vietoj biggrin.gif

Pas mane keturi akivaizdūs, o vieną mato ne visi devil.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 13:57)
Tai tavo sunus irgi toks bus?

Tu ne ten kandziojies, nedapista. neištekėjus senstanti boba biggrin.gif

Ziuriy visai nebaraskini kas tai yra Artificial intelligence biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 13:58)
Tai ko cia meluodavai tris metus, kad tavo sunus vis stoja ir stoja i mancesterio univera, kai jis tik paprastoj mokykloj mokesi? Dar neaisku ar neprikurei, kad jau antra kursa gali studijuot.
Tai kam jam tie mokslai, pagal tavo pacios logika?
Galima pagalvot visi su aukstaisiais sedi ir popiergaliukus raso biggrin.gif .
Ir esme ne tame. Bet jei lutuke su nors vienu aukstuoju, tada as prima balerina.

Prasigerus kioskininke, as irgi du diplomus turiu, todel zinau ka kalbu.
Atsakyti
cambalinei taip skauda dėl kitų žmonių diplomų, kad tuoj nusprogs nuo pavydo. Galutinė išvada bus: mirė dėl diplomo stokos biggrin.gif
cambse, nu iškritai, tai iškritai iš mokslo, nu ką dabar, prisigerk, išsiblaivyk ir pamiršk biggrin.gif gi rašinėjai kaip iš referato 9 gavai ir viskas, nutylai. Daugiau 9 nebegavai, dvejetai pasipylė ir išmetė už nepažangumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 14:00)

Oi fui tikrai ne biggrin.gif cia fyfocku atributas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 14:04)
Tu ne ten kandziojies,  nedapista. neištekėjus  senstanti boba  biggrin.gif

Ziuriy visai nebaraskini kas tai yra Artificial intelligence  biggrin.gif

Jeigu tu kazkur matai kandziojimasi, tai jau cia tavo pacios matymas tik, as ne prie ko mirksiukas.gif Butent todel ir paminejau tavo sunu, kad pergalvotum, ka pasakei- ne visi diplomai veda i sedejima ofise ir popieriuku deliojima.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 13:59)
Nu čia turbūt požiūrio reikalas, nes man atrodo, kad aš privalau taisyklingai rašyti, todėl man net nekyla ranka iš vienos pusės sąmoningai rašyti netaisyklingai, iš kitos pusės - nepasitikrinti to, ką parašau biggrin.gif Aišku, visko būna, bet jei matau klaidą, aš jos tiesiog negaliu neišsitaisyti. Mano vidinis demonas sako - tu privalai ištaisyti savo klaidas, jei jas matai biggrin.gif

O su ranka rašyti tai.. gerai, kad nereikia biggrin.gif Kaip nemokėjau dailyraščiu rašyti pirmoj klasėj, taip iki šiol nemoku biggrin.gif Taisyklingai rašyti moku, bet gražiai tai jau tikrai ne  biggrin.gif

Is tikro gi neprivalom visiskai nieko niekam, nebent paskui kokios pasekmes, darbe, gali kliuti finansiskai, o internete , nu kazkas kazka ne taip pagalvos, nu tai kas biggrin.gif Mano vienas demonas sako taisyk, taisyk, o kitas sako ir kam tu savo pirstukus varginsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 13:57)
Tai tavo sunus irgi toks bus?

nu va matai,kaip minties nepagauni is zinuciu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:12)
ne visi diplomai veda i sedejima ofise ir popieriuku deliojima.

matai, tame ir esme, kad ji nerase VISI mirksiukas.gif
Cia tik siaip iliustravau savo minti, apie tavo nesupratinguma ir kodel painiu zodi bukumas daznai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 14:00)
Pas mane keturi akivaizdūs, o vieną mato ne visi  devil.gif  lotuliukas.gif

pas mane 3 tik, 3 skyle pati isiduriau biggrin.gif ir visos ausyse biggrin.gif kitur noru durtis nebuvo, tiesa, dar nosyje norejau indisku kinu prisiziurejusi, bet niekas neleido biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2019 - 13:21
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 13:17)
Is tikro gi neprivalom visiskai nieko niekam, nebent paskui kokios pasekmes, darbe, gali kliuti finansiskai, o internete , nu kazkas kazka ne taip pagalvos, nu tai kas  biggrin.gif Mano vienas demonas sako taisyk, taisyk, o kitas sako ir kam tu savo pirstukus varginsi  biggrin.gif

Nu tai neprivalom nei praustis, nei šukuotis, nei rūbų plauti, bet dauguma tai vis tiek darom, nes norim to arba manom, kad tai mums yra reikalinga. Tai vat man taisyklinga (kiek jau ten sugebu) rašyba yra kaip dalis mano asmens higienos, kaip išplauti plaukai pvz. Taip, kartais būna ta galva neplauta, bet tada aš jaučiuosi blogai. O vat kai išsiplaunu, tada man gerai. Nors irgi gali sakyti - kam čia save varginti, nieko gi aš neprivalau niekam biggrin.gif Žodžiu, pati sau aš privalau. Ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 spalio 2019 - 13:22
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 14:12)
Jeigu tu kazkur matai kandziojimasi, tai jau cia tavo pacios matymas tik, as ne prie ko  mirksiukas.gif Butent todel ir paminejau tavo sunu, kad pergalvotum, ka pasakei- ne visi diplomai veda i sedejima ofise ir popieriuku deliojima.

Tavo paminejimas yra niekinis. Artificial intelligence neimanoma lyginti su darbu kokioje agenturoje prie popiergaliu.
Lygini nesulyginamus dalykus.
Ir nepavydek. Prafukala tą laiką, kai galejai uzciyopti kame tavo mergaite turi talentą ir nukreipti ja tinkama linkme, vietoj to, kad rupintumeis tik savimi. Tai dabar vietoj to kad i kokias olimpiadas, turi ja po psichologus vedzioti. Is tikruju tai tu turetum pas psichologus eiti, o ne savo vaika tampyti
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 14:00)
Pas mane keturi akivaizdūs, o vieną mato ne visi  devil.gif  lotuliukas.gif

Pas mane tik trys. Damn... biggrin.gif

Aną dieną bandziau isiverti auskara i trecia skylę..gerai skamba biggrin.gif ...negaleciau- užako biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2019 - 13:28
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 14:24)
Tavo paminejimas yra niekinis. Artificial intelligence  neimanoma lyginti su darbu kokioje agenturoje prie popiergaliu.
Lygini nesulyginamus dalykus.
Ir nepavydek. Prafukala tą laiką,   kai galejai uzciyopti kame tavo mergaite turi talentą ir nukreipti ja tinkama linkme,   vietoj to,   kad rupintumeis tik savimi. Tai dabar vietoj to kad i kokias olimpiadas,   turi ja po psichologus vedzioti. Is tikruju tai tu turetum pas psichologus eiti,   o ne savo vaika tampyti

Tik neapsišik iš pasiutimo biggrin.gif
Gerai, kad tu mūsų gyvenimą žinai geriau negu mes, kur mes einam, ką mes darom biggrin.gif
O diplomas yra diplomas, koks skirtumas is kokios srities. Ir faktas, kad ji turintys gali dirbti labai skirtingus darbus. Stai tu su dviem aukstaisiais valytoja, kiekvienam savo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 31 spalio 2019 - 13:29
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 14:21)
Nu tai neprivalom nei praustis, nei šukuotis, nei rūbų plauti, bet dauguma tai vis tiek darom, nes norim to arba manom, kad tai mums yra reikalinga. Tai vat man taisyklinga (kiek jau ten sugebu) rašyba yra kaip dalis mano asmens higienos, kaip išplauti plaukai pvz. Taip, kadtais būna ta galva neplauta, bet tada aš jaučiuosi blogai. O vat kai išsiplaunu, tada viskas ok man yra. Nors irgi gali sakyti - kam čia save varginti, nieko gi aš neprivalau niekam biggrin.gif Žodžiu, pati sau aš privalau. Ir tiek.

Nu jau cia kiti dalykai privalom praustis, sukuotis, del sveikatos, kad nebutu parazitu, ligu, mikrobu, be to smirdi zmogus, jei apsileidzia, tikrai daug daug didesne motyvacija taip daryti, tu realia jauti fizinius nepatogumus. Su rastu atvirksciai nepatogumus jauti, del taisyklingos rasysenos, reikia sukaupti daug daugiau demesio i gramatika , plius minti, plius skaityti, taisyti ir t.t. Teksta, kad ir suklaidom internete tokiuose blevyzgose, perskaityti, suprasti tikrai nesudetinga, cia ne koki mokslini darba ar romana skaitai, mano bent toks poziuris. As asmensikai dazniausiai nei nekreipiu demesio i gramatika, kitu zmoniu tekstuose, mano demesys sukauptas i esmes supratima, minties pagavima.
Vienu zodziu tu ne tingine, as tingine ir darau gyvenime kas tikrai butina ir man sukelia nepatogumus ar ko as labai noriu, o kitu zmoniu nuomone mane maziausiai jaudina biggrin.gif
O siaip jo mes visi turim savu susikurtu taisykliu , kuriu isikibe laikomes ir sau save visada pateisinam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 13:27)
Pas nane tik trys. Damn... biggrin.gif

Auskarą įsiverti - tai ne špagatą padaryti - lengvai galima pasivyti ir pralenkti biggrin.gif
Atsakyti
cia i tema:

Aoccdrnig to rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe.
Atsakyti