Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 11:27)
O kai reikia su ranka parasyti vaje kaip jau sunku, be to rasai letai ir tada yra laiko pagalvoti, kaip taisyklingai  biggrin.gif

jooo smile.gif pradinėje klasėje dailyraštyje dar 2 vietą laimėjau, o dabar beliko tikras vištakojis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 12:32)
jooo smile.gif pradinėje klasėje dailyraštyje dar 2 vietą laimėjau, o dabar beliko tikras vištakojis biggrin.gif

As tai niekad nei graziai, nei labai taisyklingai nerasiau, bet uztat stilius, destymas, logika visada geri buvo, uz rasinelius gaudavau dazniausiai 5/4 ar net 5/3 cia 5 balu sistemoje, kai pirmas uz turini antras uz klaidas pazymys biggrin.gif
kai pamaciau kaip raso kiti programuotojai pagalvojau, mano chebra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 12:27)

O tu , o tu , tu nesijaudink del manes as taves klausiau apie tave, nelygink mano zinuciu ir savo , jau nei pastoveti uz save negali? mirksiukas.gif

Neaiskink, ka su kuo man lygint. Kai susikisi i uzpakali savo isterines rasliavas su keiksmais, tada i kitus baksnok.
Tiek oponavimo i kitu protinius gebejimus kaip pas tave, pas ne viena daugiau nera zinutese. Lengva pamatyti, kurioj vietoj kompleksa jauti. mirksiukas.gif
Papildyta:
Pas mane is rasineliu buvo praktiskai vieni 10,ir rasyba visada gera buvo tongue.gif Turejom kieta mokytoja. Rastas buvo grazus, dabar jau nebe, nes ranka beveik netenka rasyt, nors patikdavo anksciau.
Atsakyti
Oooooo aaaaaaaššš!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 12:43)
Neaiskink, ka su kuo man lygint. Kai susikisi i uzpakali savo isterines rasliavas su keiksmais, tada i kitus baksnok.
Tiek oponavimo i kitu protinius gebejimus kaip pas tave, pas ne viena daugiau nera zinutese. Lengva pamatyti, kurioj vietoj kompleksa jauti.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pas mane is rasineliu buvo praktiskai vieni 10,ir rasyba visada gera buvo  tongue.gif Turejom kieta mokytoja. Rastas buvo grazus, dabar jau nebe, nes ranka beveik netenka rasyt, nors patikdavo anksciau.

Tai va laikykis sau tokiu pat taisykliu ir nustok aiskinti mirksiukas.gif Va iki tokio suvokimo ir norejau tave davesti, nezinau ar pasiseke biggrin.gif
Cia ne kompleksas, cia tiesiog nusivylimas zmonem, nemaniau, kad tiek buku, kol neatsirado internetas unsure.gif ...nespresk amziais pagal save, net galvojau nuo vaikystes, kad geriau butu buve gal kvailesnei buti unsure.gif gyvenimas paprastesnis tada gal...

Saunuole,tik cia ne nuo mokytojos priklauso, o nuo zmogaus, as nuo pirmos klases taip rasau, nes as esu as.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2019 - 11:55
Lutuke ir monteverte giriasi mokyklos pasiekimais, nes i didesnius mokslus taip ir neisejo...
Atsakyti
cambsė dūsta nuo pavydo, nes nemylima ubagė yra
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 11:49)
geriau butu buve gal kvailesnei buti  unsure.gif  gyvenimas paprastesnis tada gal...

taip. Vienas išminčius net yra pasakęs, kad protingu būti sunku, labai sunkiai gali būti laimingas, nes matai visas pasaulio blogybes, o durneliai tik savo pilvu ir apranga tesirūpina
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 13:22)
Lutuke ir monteverte giriasi mokyklos pasiekimais, nes i didesnius mokslus taip ir neisejo...

O kas is tu mokslu, kai sedima ofise ir dirbama daug nervu suedancius, laiko ir sveikatos, nuobodzius darbus?
Cia gyvenimo tikslas popiergaliukus rašinėti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 11:00)
Kiek taviskiams, jei ne paslaptis? smile.gif
As irgi vaikystej ant auskaru ejau, vienu metu net 5 buvo biggrin.gif  Bet dabartiniams gal kiti dalykai idomu, o ir didmiescio issidirbinejimai skiriasi nuo mazu miestuku.

Mokykloj abu, vyresnis jau link penkiolikos eina, mažesnis dar pirmoj dešimty smile.gif

Pas mane ir dabar 5 auskarai biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 10 31, 11:05)
O aš iš tiesų realiame gyvenime ir nelabai susidūriu su neraštingais. Kiek kas rašo emeilus ar šiaip ką oficialiai, nematau kažkokių baisių klaidų ar sakinių. Galbūt todėl, kad neraštingi žmonės ir neužima kažkokių tokių pareigų, kuriose tai atsiskleistų, todėl nematau problemos.

O aš susiduriu su tikrai didelių įmonių vadovais ir kai kurie jų rašo... apgailėtina skaityt. Tikrai ne visi, bet tų neraštingų ir užimančių tikrai normalias pozicijas mano akimis yra tikrai nemažai.

kas tikrina? keista, man mokytojos Lietuvoje sake, kad neturi teises, sesute gal? O Airijoje tai is vis net minties tokios neturi. Tevai , jei randa pas vaikus, tai perpseja kitus tevus ir viskas  unsure.gif

Nu ne mokytoja tai tikrai, bet ar vietinė sesutė ar kažkas atvažiuoja tai net nežinau dabar mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 13:38)
O kas is tu mokslu,  kai sedima ofise ir dirbama daug nervu suedancius,  laiko ir sveikatos, nuobodzius darbus?

Tai tavo sunus irgi toks bus?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 10 31, 13:52)
Mokykloj abu, vyresnis jau link penkiolikos eina, mažesnis dar pirmoj dešimty smile.gif

Pas mane ir dabar 5 auskarai biggrin.gif

Pas mane vienas belikes, maziau matomoj vietoj biggrin.gif
O stai paaugliuke dukra visiskai auskaru nenori. Kiekvienas savaip issidirbineja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 12:38)
O kas is tu mokslu,  kai sedima ofise ir dirbama daug nervu suedancius,  laiko ir sveikatos, nuobodzius darbus?

Tai ko cia meluodavai tris metus, kad tavo sunus vis stoja ir stoja i mancesterio univera, kai jis tik paprastoj mokykloj mokesi? Dar neaisku ar neprikurei, kad jau antra kursa gali studijuot.
Tai kam jam tie mokslai, pagal tavo pacios logika?
Galima pagalvot visi su aukstaisiais sedi ir popiergaliukus raso biggrin.gif .
Ir esme ne tame. Bet jei lutuke su nors vienu aukstuoju, tada as prima balerina.
Atsakyti
Sutinku ir man kliuva lotuliukas.gif , bet as labai tingus zmogus, nieko stengiuosi nedaryti, ko neprivalau, bet karatias paskaitau savo zinutes, galvoju vaje vaje kaip baisu lotuliukas.gif

O kai reikia su ranka parasyti vaje kaip jau sunku, be to rasai letai ir tada yra laiko pagalvoti, kaip taisyklingai  biggrin.gif

Nu čia turbūt požiūrio reikalas, nes man atrodo, kad aš privalau taisyklingai rašyti, todėl man net nekyla ranka iš vienos pusės sąmoningai rašyti netaisyklingai, iš kitos pusės - nepasitikrinti to, ką parašau biggrin.gif Aišku, visko būna, bet jei matau klaidą, aš jos tiesiog negaliu neišsitaisyti. Mano vidinis demonas sako - tu privalai ištaisyti savo klaidas, jei jas matai biggrin.gif

O su ranka rašyti tai.. gerai, kad nereikia biggrin.gif Kaip nemokėjau dailyraščiu rašyti pirmoj klasėj, taip iki šiol nemoku biggrin.gif Taisyklingai rašyti moku, bet gražiai tai jau tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti