Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nuo tokiu debiliu kaip tu blokuoja biggrin.gif
Atsiprasau, kad vadinu debile, bet tokia cia neoficiali nerasyta taisykle, patinka tau ar ne 🤷♀

Gerai, kad ne MD - Mano Debile. Butu lygu, kad jus susituokusios. Nu nes yra « Mano ». 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 18:36)
Ziurek kaip is karto issiputi is pykcio, kai tau primenama jog esi apsimelavus del savo sunaus mancesterio biggrin.gif .

Alkoholike biggrin.gif as nekalta, kad tau dryzom akimis persiskaite Mancesteris biggrin.gif
Oi negaliu...maziau gerk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:38)
Nuo tokiu debiliu kaip tu blokuoja biggrin.gif
Atsiprasau, kad vadinu debile, bet tokia cia neoficiali nerasyta taisykle, patinka tau ar ne 🤷‍♀️

i rkaip vel suskaitei mano zinute? kuom as deta prie to kad youtubas, jums Lietuvoje kai kuriu video neleidzia paziureti? lotuliukas.gif

geria,kad atsiprasai, paglavosiu ar atleisti mirksiukas.gif

labai uzsigavai,del MB? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2019 - 17:42
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72532868" data-time="1572536319"><div><p>Nuo tokiu debiliu kaip tu blokuoja vartotojo įkelta nuotrauka
Atsiprasau, kad vadinu debile, bet tokia cia neoficiali nerasyta taisykle, patinka tau ar ne 🤷♀</p></div></blockquote><p>Gerai, kad ne MD - Mano Debile. Butu lygu, kad jus susituokusios. Nu nes yra « Mano ». </p>

Geriau ne "mano debile", o "musu debile", tiksliau taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 18:40)
Gerai, kad ne MD - Mano Debile. Butu lygu, kad jus susituokusios. Nu nes yra « Mano ». 

dar viena uzsigavusi, nu nepergyvenk, gi sakei,kad greit vestuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 14:58)
Svarbiausia,  kad pati matytum kur suklumpi.
As labai gerai zinau kur kandu. Ir tai moku daryri labai taikliai. Nebandyk mano kantrybes ir nereiks verkti.

Tu pataikai pirstu sau i savo skyle. Per daug apie save geros nuomines esi, babulycka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 18:42)
i rkaip vel suskaitei mano zinute? kuom as deta prie to kad youtubas, jums Lietuvoje kai kuriu video neleidzia paziureti? lotuliukas.gif

geria,kad atsiprasai, paglavosiu ar atleisti  mirksiukas.gif

labai uzsigavai,del MB? lotuliukas.gif

Tiek pat, kiek tu uzsigauni del visu komentaru, i kuriuos issijuosus atsakineji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 18:44)
Tu pataikai pirstu sau i savo skyle. Per daug apie save geros nuomines esi, babulycka.

Oh well...

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 10 31, 18:39)
Nosi auskaras slykstu. Ypac kai isiveria burbuliuka - atrodo kaip spuogas.

bet tai juk saviraiska biggrin.gif
kaip kam, kazkam negrazu, kazkam grazu. Bet tikrai nebutinas dalykas, o kaip i liezuvi isiveria, tai man is vis sunkiai suprantama, turetu skaudeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 15:20)
Nu tikrai. O aš per savaitgalį turiu apsispręsti ar noriu eit į kitą darbą  biggrin.gif

Montevertes paprasyk kad paklaustu pas elfus. Gal tau neapsimokes keist darba.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:44)
Tiek pat, kiek tu uzsigauni del visu komentaru, i kuriuos issijuosus atsakineji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aha labai uzsigaunu, kad jus neturit sutuoktiniu ,labai mane zeidzia toks visuomenes pasileidimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei vertis auskarą, tai tik i klitorį biggrin.gif
Atsakyti