Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 17:53)
jauciu nudniausi zmones kokie kalbininkai lietuvininkai...  unsure.gif

akivaizdu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 18:55)
Oi tu tik patylėk,  dvasingoji bleet,  kuri sugeba ismesti nacher seną šunį is namu. Tfu ant tokiu issigimeliu.

biggrin.gif tai gal į kaimą išvežiau? Ar Šian kita versija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 18:54)
svarstai tokia galimybe? bigsmile.gif  neverta zinok, taigi tai tas pats pasileidimas, kam isskirti?Jei jau nutarei eiti doros keliu, tai neisgreziok, eik tiesiai  biggrin.gif

Sirdingai dekinga esu tau, MD, kad pasidalinai savo asmenine patirtimi. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 10 31, 17:14)

</p><p>Jaunimas labiau švenčia Helovyną, į naktinius klubus eina, kas į kaimo turizmo sodybas važiuoja.Vnž.tūsinasi.
</p>

Snd kolege atvare nuo 7 i darba. Dar palikau - nu ir veideliu pripaise💀☠👻.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:54)
Taip smarkiai kompleksuoji del savo protiniu gebejimu, kad kita zmogu apvariusi pasijautei geriau? smile.gif

O prie ko cia protiniai gebejimai? blink.gif
apvarymas - ta pacia gatves kalba reiskia, apmelavimas, apsmeizimas, o ne faktu pasakymas. O jei naudoji ta bendrine jusu dievinama kalba, tai is vis skainys be prasmes gaunasi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:57)
Sirdingai dekinga esu tau, MD, kad pasidalinai savo asmenine patirtimi.  notworthy.gif

Cia ne patirtis, cia ismintis, kaip TD (tavo drauge)sake, daugiau knygu skaityk mirksiukas.gif nebutina visko per patirti patirti gyvenime, oi nebutina, net zalinga sakyciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123 @ 2019 10 31, 15:29)
Nu jau cia kiti dalykai privalom praustis, sukuotis, del sveikatos, kad nebutu parazitu, ligu, mikrobu, be to smirdi zmogus, jei apsileidzia, tikrai daug daug didesne motyvacija taip daryti, tu realia jauti fizinius nepatogumus. Su rastu atvirksciai nepatogumus jauti, del taisyklingos rasysenos, reikia sukaupti daug daugiau demesio i gramatika , plius minti, plius skaityti, taisyti ir t.t. Teksta, kad ir suklaidom internete tokiuose blevyzgose, perskaityti, suprasti tikrai nesudetinga, cia ne koki mokslini darba ar romana skaitai, mano bent toks poziuris. As asmensikai dazniausiai nei nekreipiu demesio i gramatika, kitu zmoniu tekstuose, mano demesys sukauptas i esmes supratima, minties pagavima.
Vienu zodziu tu ne tingine, as tingine ir darau gyvenime kas tikrai butina ir man sukelia nepatogumus ar ko as labai noriu, o kitu zmoniu nuomone mane maziausiai jaudina  biggrin.gif
O siaip jo mes visi turim savu susikurtu taisykliu , kuriu isikibe laikomes ir sau save visada pateisinam. biggrin.gif

Taisyklingas kalbėjimas/rašymas yra elementari komunikavimo higiena. Jei Jums nemalonu bendrauti su savo šlapimu smirdinčiu, parazitais apsikrėtusiu žmogumu, pagalvokite, kad kai kam (pvz., man) lygiai taip pat šlykštu bendrauti su žmogumi, kuris: 1) rašo su gramatinėmis klaidomis ir tingi jas taisyti (plg. tingi praustis); 2) išsigalvoja naujas žodžių reikšmes arba vartoja žodžius prasmėmis, kurios yra suprantamos 100-50 žmonių jo gluškaimyje; 3) sugeba vieną pastraipą pradėti vienu teiginiu, pastraipą pagaigdamas jį paneigiančiais sapaliojimais, ir t.t., ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 18:59)
apvarymas  - ta pacia gatves kalba reiskia, apmelavimas, apsmeizimas, o ne faktu pasakymas. O jei naudoji ta bendrine jusu dievinama kalba, tai is vis skainys be prasmes gaunasi  mirksiukas.gif

Jau seniai pastebejom, kad tu gatvine, nes tik tokia kalba teismanai, ir dar kaip gerai good.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 17:48)
Jei vertis auskarą,  tai tik i klitorį  biggrin.gif

Tai gal isiverk - nebusi tokia pikta, kibins nors auskaras.
Nes kimbi prie visu, ryskiai vyras nk nebepadaro.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 10 31, 19:01)
pagalvokite, kad kai kam (pvz., man) lygiai taip pat šlykštu bendrauti su žmogumi, kuris: 1) rašo su gramatinėmis klaidomis ir tingi jas taisyti (plg. tingi praustis); 2) išsigalvoja naujas žodžių reikšmes arba vartoja žodžius prasmėmis, kurios yra suprantamos 100-50 žmonių jo gluškaimyje; 3) sugeba vieną pastraipą pradėti vienu teiginiu, pastraipą pagaigdamas jį paneigiančiais sapaliojimais, ir t.t., ir pan.

NEBENDRAUKIT mirksiukas.gif ar kas vercia? manjei kas slysktu as to nedarua, o jus kaip didvyres kokios pasiaukojancios ar kas?

As uzaugauvid dydzio mieste, kuriame apie 30 t gyventoju buvo, i rmanau ne tik mus mieste tai suprantama issireiskimas, ismeginkit, jei kada isdrisit is Vilniaus islysti mirksiukas.gif

Nu neduota kai kam supracio neduota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 19:01)
apvarymas  - ta pacia gatves kalba reiskia, apmelavimas, apsmeizimas, o ne faktu pasakymas. O jei naudoji ta bendrine jusu dievinama kalba, tai is vis skainys be prasmes gaunasi  mirksiukas.gif

Papildyta:

Cia ne patirtis, cia ismintis, kaip TD (tavo drauge)sake, daugiau knygu skaityk mirksiukas.gif nebutina visko per patirti patirti gyvenime, oi nebutina, net zalinga sakyciau  mirksiukas.gif

Nieko baisaus, ne kiekvienai prostitutei lengva pripazinti, kad pardavineja save. Bet as is tavo patirties pazadu pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 17:32)

Siame forume moterys raso apie savo vyrus MB, EX apie buvusisus partnerius, nors abejoju ar irgi tokia reiksme zodyne yra  mirksiukas.gif sekso parneriai nera MB, o jei vadina, potekste vis tiek ta pati, moteris nori buti istekejusi, nes taip ir vadintu sugyventinis, meiluzis, draugas, jei tas statusas tiktu

MB vartojimas jokio statuso neapibrezia. Jei kuri netekejusi tikrai noretu apsimesti, kad turi vyra, tai ne MB naudotu, o ir sakytu - vyras. MB gali buti ir draugas, ir vyras. Kai kurioms gal ir meiluzis.
Tu netaikyk savo logikos toms, kurios kitaip ta pati zodziu jungini supranta.
O siaip statusas svarbus be galo tau ir netekejusias moteris butent tu pasiepi. Ne visos savo verte matuoja pagal tai, turi vyra, ar ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 17:53)
jauciu nudniausi zmones kokie kalbininkai lietuvininkai...  unsure.gif

Nea. Tu. Tave praskrolinu skaitydama. Tu labai nuobodi.
Atsakyti