Nu jau cia kiti dalykai privalom praustis, sukuotis, del sveikatos, kad nebutu parazitu, ligu, mikrobu, be to smirdi zmogus, jei apsileidzia, tikrai daug daug didesne motyvacija taip daryti, tu realia jauti fizinius nepatogumus. Su rastu atvirksciai nepatogumus jauti, del taisyklingos rasysenos, reikia sukaupti daug daugiau demesio i gramatika , plius minti, plius skaityti, taisyti ir t.t. Teksta, kad ir suklaidom internete tokiuose blevyzgose, perskaityti, suprasti tikrai nesudetinga, cia ne koki mokslini darba ar romana skaitai, mano bent toks poziuris. As asmensikai dazniausiai nei nekreipiu demesio i gramatika, kitu zmoniu tekstuose, mano demesys sukauptas i esmes supratima, minties pagavima.
Vienu zodziu tu ne tingine, as tingine ir darau gyvenime kas tikrai butina ir man sukelia nepatogumus ar ko as labai noriu, o kitu zmoniu nuomone mane maziausiai jaudina
O siaip jo mes visi turim savu susikurtu taisykliu , kuriu isikibe laikomes ir sau save visada pateisinam.
Taisyklingas kalbėjimas/rašymas yra elementari komunikavimo higiena. Jei Jums nemalonu bendrauti su savo šlapimu smirdinčiu, parazitais apsikrėtusiu žmogumu, pagalvokite, kad kai kam (pvz., man) lygiai taip pat šlykštu bendrauti su žmogumi, kuris: 1) rašo su gramatinėmis klaidomis ir tingi jas taisyti (plg. tingi praustis); 2) išsigalvoja naujas žodžių reikšmes arba vartoja žodžius prasmėmis, kurios yra suprantamos 100-50 žmonių jo gluškaimyje; 3) sugeba vieną pastraipą pradėti vienu teiginiu, pastraipą pagaigdamas jį paneigiančiais sapaliojimais, ir t.t., ir pan.