Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Taigi ir valgom moliugus biggrin.gif
Papildyta:
tai butent zodzio derinyje ir esme, MB ir yra apie vyra, sutuoktini ta prasme, ne drauga, ne berna, gali sakyti mano vaikinas, suzadetinis, meiluzis, o ne mano brangusis mirksiukas.gifTaigi, gal ismok pirma pati lietuviskai ir norima netemk, kaip esama. mirksiukas.gif

MB MAN nereiskia vyro. Tau reiskia - tavo nuomone. Cia tikrai nera kalbos taisykle.

O kam reikia pasedet prie knygu, tai akivaizdu. 

Atsakyti
Mano Brangusis suprantamas kaip Mano Vyras.
Sugulovas, kitaip - jobaris, nera vyras
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 18:03)
Papildyta:

tai butent zodzio derinyje ir esme, MB ir yra apie vyra, sutuoktini ta prasme, ne drauga, ne berna, gali sakyti mano vaikinas, suzadetinis, meiluzis, o ne mano brangusis  mirksiukas.gif Taigi, gal ismok pirma pati lietuviskai ir norima netemk, kaip esama. mirksiukas.gif

Čia dabar. Dienos topas. Mano brangusis gali būti bet kuris brangus širdžiai žmogus .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 10 31, 18:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72532833" data-time="1572534218"><div><p>Taigi ir valgom moliugus vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
tai butent zodzio derinyje ir esme, MB ir yra apie vyra, sutuoktini ta prasme, ne drauga, ne berna, gali sakyti mano vaikinas, suzadetinis, meiluzis, o ne mano brangusis vartotojo įkelta nuotraukaTaigi, gal <strong>ismok pirma pati lietuviskai</strong> ir norima <strong>netemk</strong>, kaip esama. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>MB MAN nereiskia vyro. Tau reiskia - tavo nuomone. Cia tikrai nera kalbos taisykle.
</p><p> O kam reikia pasedet prie knygu, tai akivaizdu. </p>

Tau nereiskia, kitam reiskia. Tavo nuomone nera svaresne uz lutukės. Kiek tu savo nuomone gini, tiek as savo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 31, 18:03)
Papildyta:

tai butent zodzio derinyje ir esme, MB ir yra apie vyra, sutuoktini ta prasme, ne drauga, ne berna, gali sakyti mano vaikinas, suzadetinis, meiluzis, o ne mano brangusis  mirksiukas.gif Taigi, gal ismok pirma pati lietuviskai ir norima netemk, kaip esama. mirksiukas.gif

O kokiam cia zodyne parasyta trumpinio MB reiksme, kad butinai apie sutuoktini reikia kalbeti?
O ir zodis "vyras" netgi turi ne viena reiksme.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 18:08)
Čia dabar. Dienos topas. Mano brangusis gali būti bet kuris brangus širdžiai žmogus .

Oi, ten pas jus pšekyne Vilniuje, tai visada kaip ne pas normalius lietuvius.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:09)
O kokiam cia zodyne parasyta trumpinio MB reiksme, kad butinai apie sutuoktini reikia kalbeti?
O ir zodis "vyras" netgi turi ne viena reiksme.

Kaip bevartytum, bet taviskis tau nera vyras.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 18:11)
Oi,   ten pas jus pšekyne Vilniuje,   tai visada kaip ne pas normalius lietuvius.
Papildyta:

Kaip bevartytum,   bet taviskis tau nera vyras.

Nera. Maniskis yra tik lyti pasikeitusi moteris. biggrin.gif

Gal tu geriau eik barsciu vyrui virt, kad grizes rastu, nes ir vel liksi nepavartyta ir cia pykcio purslais taskysies. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 31 spalio 2019 - 17:15
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 18:11)
Oi,  ten pas jus pšekyne Vilniuje,  tai visada kaip ne pas normalius lietuvius.
Papildyta:

Kaip bevartytum,  bet taviskis tau nera vyras.

Tai bendrinė lietuvių kalba. Kad ir Balbierišky.
Atsakyti

Tau nereiskia, kitam reiskia. Tavo nuomone nera svaresne uz lutukės. Kiek tu savo nuomone gini,

Ji ne savo nuomone gina, o bando irodyti, kad  MB butinai reiskia « mano vyras ». 

As ir sakau, kad cia jos nuomone, o ne taisykle. 

Atsakyti

svarbu vaikai kelia rastu ateidami saldainiu, pripirkau mikso geresniu,

Gaila, bet pas mus niekas neina.Mažesniuose miestukuose tai nepopuliaru.Seniau dar per Užgavėnes kaimynų vaikai ateidavo, bet dabar ir tie užaugo. :(

Lyja ir pas mus.Aš turiu keramikinę, tuščiavidurę  pelėdą.Tai joje  žvakutę uždegsiu.Didelio moliūgo neturiu, su mažais tingėjau terliotis.

Jaunimas labiau švenčia Helovyną, į naktinius klubus eina, kas į kaimo turizmo sodybas važiuoja.Vnž.tūsinasi.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 31, 18:13)
Nera. Maniskis yra tik lyti pasikeitusi moteris. biggrin.gif

Tau jis ne vyras. Jis tavo sugulovas, jobaris, meilužis, bet ne vyras.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 31, 18:13)
Tai bendrinė lietuvių kalba. Kad ir Balbierišky.

Jus tam savo lenkyne tuoj isvis uzmirsit lietuvisku zodziu prasme
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 10 31, 18:15)
Tau jis ne vyras. Jis tavo sugulovas,  jobaris, meilužis,  bet ne vyras.
Papildyta:

Jus tam savo lenkyne tuoj isvis uzmirsit lietuvisku zodziu prasme

Pasakei ir sventa notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti