QUOTE(Monteverte @ 2019 11 01, 18:17)
aš galėčiau būti su bet kokios rasės vyru, jei jis prisižiūrėjęs figūrą ir bent kiek stilingas, man visose rasėse yra gražių žmonių
mūsų šeimos gydytoja labai už veganizmą, labai džiaugiasi už mus su vyru. Ir tyrimais labai mūsų džiaugiasi
Tas ir yra keista, grazumo man tikrai jie grazus, bet va kaip pvz ir moterys grazios, matau groziuosi, bet potraukio kaip vyram nerasta
As irgi zinau nemazia gydytoju, siaip jau garsiai sneka,kad ypac raudona mesa nesveika.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 01, 19:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72533381" data-time="1572619641"><div><p>Tu gincyjiesi su mokslininkais?

</p></div></blockquote><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72369185" data-time="1551434654"><div><p>Kaip as sakau mokslas atsilieka daug simtemciu nuo zmogaus galimybiu ir ziniu

</p></div></blockquote><p>
</p>
nezinau kas cia tau taip juokingo, matyt, kad ir protelis tavo atsilieka, kad neusvoki, mokslas atsilieka, nes ir taip daug kam buvo aisku, kad mesa ir t.t. nereikalinga zmogui, o dabar jau irode, bet tai vis tiek yra psirodo netikinciu net tuo.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 01, 20:06)
Garantuoju, tavo draugute sita rasliava praleis pro akis. O jeigu būtų kita taip parasius, tai rektu, kad paleistuve, nesaugo ir netausoja saves, dalinasi i kaire desine.
Juk ne is meiles su jais daveisi? Tik patrauklus idomus, visai netiko seimai. Neplanavai nei isteket, nei vaiku turet.
kodel jus taip piktybiskai iskraippot mano zinutes, nu idomu kodel? tokiso tupos esat, kad nesuprantat, ar siaip neturit , ka veikti?

kuria kada pavaidnau paleistuve?
O del paleistyavimo Motevrete neislaiko krikscioniskos pasauleziuros jai kas del situ principu? Galu gale man neidomu jusu asmeniniai gyvenimai...
Ir kas idomiausia, ko jums taip aktualu? Jus praktikuojancios kriksciones? Ko jus taip jaudina sis poziuris? arba mano asmeninis poziuris?