Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Del amziaus - nepergyvenkit - sulaukst

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 03, 21:55)
O tu siaip straipsni skaitei? Citata, kuria paemei buvo apie profesionalius sportininkus.
Tu manei Montekrista destytoja dirba. Dabar gal manai, kad ji krepsininke?

kodel tu nuolat taip bukai rasai?
Cia ne citata, cia straipsnio pavadinimas, ir taip skaiciau striapsni ir manau kiekvienas gali perskaityti ir pasirinkti ta info, kuri jam aktuali, yra ten ir apie profesionalius sportininkus ir apie sportuojancius daugiau , maziau ir iv sporto sakas, tokios panasios info yra ir daug daugiau. Daug treneriu nei nesigaudo, nei sanariu, nei kituose apkrovose ir sveikame palaikyme.
Ir nieko as Montekrista negalvoju, nes nezinau, nei kokia sporto saka, nei kaip, nei ka treniruojasi, TIK PASIDALINAU STRAIPSNIU.
Jus vis lendat i asmeniskumus, niekaip ensugebat bendrauti paprastai, turiu butinai kazka galvoti apie jus arba jus apie mane, o siaip apie sporta neina diskutuoti?
slabo ?
Atsakyti
Straipsnyje raso, kad kenkia butent profesionalus sportas ir neprotingi kruviai.
Apie sporta apskritai raso:
Tačiau saikingas sportas, mankšta, judėjimas sąnariams turi teigiamą poveikį. Juk be sąnarių dar turime širdį, kitas sistemas, kurias būtina mobilizuoti.
Taigi.
Atsakyti
Mano senka buvo butent apie " intensyvios treniruotes kenkia?"
O kas kiek sportuoja, nei as zinau, nei man idomu.

straipsnyje aprasyta ir apie begiojimo pavojus ir iv kitus, vienu zodziu, kam idomu, pasidomes, pasisakitys, kam neidomu praleis ir tiek, man irodineti nieko nereikia, savo treniruociu intencyvumo aprasineti ir gi nereikia...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 03, 22:54)
kodel tu nuolat taip bukai rasai?
Cia ne citata, cia straipsnio pavadinimas, ir taip skaiciau striapsni ir manau kiekvienas gali perskaityti ir pasirinkti ta info, kuri jam aktuali, yra ten ir apie profesionalius sportininkus ir apie sportuojancius daugiau , maziau ir iv sporto sakas, tokios panasios info yra ir daug daugiau. Daug treneriu nei nesigaudo, nei sanariu, nei kituose apkrovose ir sveikame palaikyme.
Ir nieko as Montekrista negalvoju, nes nezinau, nei kokia sporto saka, nei kaip, nei ka treniruojasi, TIK PASIDALINAU STRAIPSNIU.
Jus vis lendat i asmeniskumus, niekaip ensugebat bendrauti paprastai, turiu butinai kazka galvoti apie jus arba jus apie mane, o siaip apie sporta neina diskutuoti?
slabo ?

Po, papadakočiau aš apie straipsnių pavadinimus....
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 04, 00:28)
Mano senka buvo butent apie " intensyvios treniruotes kenkia?"
O kas kiek sportuoja, nei as zinau, nei man idomu.

straipsnyje aprasyta ir apie begiojimo pavojus ir iv kitus, vienu zodziu, kam idomu, pasidomes, pasisakitys, kam neidomu praleis ir tiek, man irodineti nieko nereikia, savo treniruociu intencyvumo aprasineti ir gi nereikia...

Rimtai nemokytina. INTENSYVUMAS
Intensyvi treniruotė nereiškia profesionalaus sporto.
Atsakyti

Bėgiojimas- itin pavojinga sporto šaka.Ypač jei bėgiojama parke ar miške.Dar koks seksualinis maniakas gali prisikabinti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 04, 08:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72534835" data-time="1572820091"><div><p>straipsnyje aprasyta ir apie begiojimo pavojus ir iv kitus, vienu zodziu, kam idomu, pasidomes, pasisakitys, kam neidomu praleis ir tiek, man irodineti nieko nereikia, savo treniruociu intencyvumo aprasineti ir gi nereikia...
</p></div></blockquote><p>Bėgiojimas- itin pavojinga sporto šaka.Ypač jei bėgiojama parke ar miške.Dar koks seksualinis maniakas gali prisikabinti.
</p>

biggrin.gif va va
Atsakyti
Nepagydomoms neduota suprast teksto, gal jau lietuviškai ne tik rašyti, bet ir skaityti nebeišeina? Matyt, laikas susirasti airišką forumą.
Labai aiškiai rašo, kad bėgiojimas kenkia, KAI NETEISINGAI tai daroma (krūvis, kūno padėtis, danga).

– Bėgiojimui reikia labai pasiruošti. Dabar tik visi rūpinasi gera avalyne, bet brangi avalynė nepadės, jeigu žmogus iki tol nesportavo. Taip pat kelio sąnariams labai kenkia bėgiojimas asfaltu, nes šie gauna per didelę atatranką. Kuo paviršius, kuriuo bėgiojama, yra natūralesnis, tuo sąnariams sveikiau.

Bėgikus dažnai sustabdo kelių skausmai, jeigu jie bėga neteisingai arba turi per silpnus tam tikrus raumenis ir krūvis pasiskirsto netolygiai. Būtent todėl prieš pradedant bėgioti reikėtų labai pasiruošti, pavaikščioti į sporto salę ir pastiprinti raumenis.
Atsakyti
Kenkia viskas, kas neteisingai daroma. Todėl svarbu neužsiimti saviugda sporto salėje.
Atsakyti
Mano sportas. Idejos is gamtos...
https://www.youtube....h?v=pjDa5Zbz-Mg
Gal per daug nenuvargstam
Atsakyti
Va, prašau.

Kineziterapeutė teigia, kad joga mums netinka: „Nuolat susiduriu su jogos sužalotais žmonėmis“
https://www.15min.lt...is-1028-1041986

Tačiau tarptautiniai tyrimai atskleidžia, kad joga yra priskiriama prie sporto šakų, sukeliančių traumų. Pasak R.Bautronytės, ypač pavojingas stuburo ištempimas, tilteliai, išsilenkimai, stipriai ištempiantys raiščius.
„Jogoje akcentuojamas stiprus dubens išstūmimas į priekį. O tai itin nefiziologiška, nes tuomet dar labiau kūprinamės ir kaklas išsikiša į priekį. Žmonėms, dirbantiems sėdimą darbą, tokia poza tik pablogina sveikatos būklę“, – tvirtina kineziterapeutė.
Mokslininkai pabrėžia, kad žmonėms, turintiems nesveikas akis, praktikuojant jogą gali pablogėti regėjimas. Sergantiems glaukoma reikėtų vengti jogos – ypač vadinamosios advanced jogos, kai stovima ant galvos arba ant riešų. Tokių užslėptų dalykų nepropaguoja komercija, tad žmonės beveik nieko apie tai nežino.
Čia daug reklamos, bet atlikti stambūs moksliniai tyrimai, apklausiant 10 000 joga užsiimančių žmonių, atskleidžia apie pažeidžiamas sąnarių ir raiščių struktūras, taip pat regėjimo pablogėjimą.“

Čia galima visą straipsnį cituot....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 lapkričio 2019 - 09:12

Mano sportas. Idejos is gamtos...

Gal per daug nenuvargstam

Blyn, nenarvuok  a052.gif Šiandien tik ir norėčiau pasivolioti ant smėliuko prieš saulytę.Fui,kaip šlykščiai lietus veikia.

Bet koks sportas ir bet kur kenkia.Ypač kai dabar privisę visokių treneriūkščių.Mano kolegės sūnus, metė dviračių sportą,palankė kažkokius kursus, ir oplia-asmeninis treneris. :oh:Nei aukštosios nereikėjo baigti.

Atsakyti