QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 05, 14:09)
Nu ir kaip Jums sekasi tą cambala skleidžiamą negatyvą valdyti? Iš šono žiūrint - ne kaip. Reaguodamos į nesąmones ir pačios dar nuo savęs pridėdamos, jūs (čia ne asmeniškai Jums, visoms į tai reaguojančioms ir atsakinėjančioms taikau) tik didinat negatyvių ir nesąmoningų žinučių srautą forume. Jei kovos su "blogiu" pasekmė yra dar daugiau "blogio", tai anoks čia to "gėrio" laimėjimas...
Pritarčiau tam, kad šiuo metu reakcijos į bet kokį Jūsų pasisakymą yra neadekvačios. Bet tam tikru metu Jūsų išsakyti teiginiai tikrai nebuvo taip sudėlioti, kaip Jūs dabar juos dėliojat. Dėl to ta reakcija bent jau pradinė ir buvo itin neigiama. Aš pati - ne išimtis. Tikrai buvo diskusijų, kai Jūsų požiūriui bei dėstomoms "tiesoms" tikrai nepritariau. Ir nepritarsiu
Ypatingai, kai pradedama žaisti žodžiais ir linksniais, nors mintis visiems aiški. Arba kai pradedama kalbėti viską apimančiais apibendrinimais... Nu bet turbūt ir nėra būtina mano (ar kitų) pritarimą kam nors gauti.
Pritarčiau tam, kad šiuo metu reakcijos į bet kokį Jūsų pasisakymą yra neadekvačios. Bet tam tikru metu Jūsų išsakyti teiginiai tikrai nebuvo taip sudėlioti, kaip Jūs dabar juos dėliojat. Dėl to ta reakcija bent jau pradinė ir buvo itin neigiama. Aš pati - ne išimtis. Tikrai buvo diskusijų, kai Jūsų požiūriui bei dėstomoms "tiesoms" tikrai nepritariau. Ir nepritarsiu

Jus teisi, tikrai ne kaip sekasi. Bet bent zinau daba pabandziusi ir tai ,ir tai, ir bent parasiau nuo saves, kas ir kaip, o dabar jau jos atsakomybe ir kitu, kaip toliau dergis.

Buvo taip sudelioti, gal but kazkokiu zodziu truko, gal but neaiskiai issireiskiau, gal but kazkas nenorejo suprasti, bet mintis buvo visada tokios. Net, jei po pirmu zinuciu, tarkim, buvo nesusipratimas, visgi cia tik uzrasytas tekstas, is kurio ne visada lengva tiksliai nuskaityti informacija, o ir rasau kartais labai greit ir su klaidom, ir jei paciai aisku, kitam gal nebutinai, ta priimu, bet tai po jau 150 k aiskinimo, nesuprasti ir toliau iskraipyti ir tampyti tuos iskraipypus, jau yra piktybiska.
Matot nepritarti galima ir reikia, jei turi kita pasauleziura, nuomone ir t.t. ir tai visai normalu, bet isvartineti mano zinutes isvirksciai ir man irodineti, ka as rasiau, cia jau pyktibiskumas. As suprantu, kad su mano pasauleziura nedaug kas sutiks ir tai normalu. Pvz su Montevrte diskutavom, toj vis minimoj dievu temoj ir tikrai musu poziuriai visai nesutapo, bet nei ji dergtis is manes pradejo , nei as is jos. Issakem savo poziuris, issiaiskinom, juk tai idomu, prisiliesti prie kito zmogaus pasaulio ir jo mastymo, supratimo, man tai ir yra idomiausia ir tai mano vienintelis tikslas cia.
Taigi, jei zmogus adekvatus ir saziningas, jis issiaiskns, jis perklaus, jei ko nesuprato, ar taip tikrai buvo, ar as ta turiu omenyje, ir bent po paaiskinimo, neiskreipines toliau, ar ne taip?
Tas ir yra kad jums gal atrodo zaidimas zodziais ir llinksniais, man daznai buna visai skritingos prasmes, Pvz cia kai kuriom budvardis ir veiksmazodis tas pats, o man tai visiskai skiritngi pasauliai. Pvz del tu etikeciu, niekada nieko nevadinau paleistuve, nes man tai zmoagus susiaurinimas, as galiu pasiaktyti, kad jis paleistuvauja pvz, bet tas zmogus ne tik paleistuvauja, gal jis labai geras koks gydytojas pvz ar padedantis kokiem naslaiciam zmogus, tai kaip galima zmogu susprausti i viena etikete? Jum gal tai tik galuniu skirtumas, o man is esmes skirtingi dalykai.
Jus galit man nepritarti, bet nekiskit man savo minciu, kaip mano, tik tiek. cia bendrai, tikrai ne jums asmeniskai.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 05, 14:26)
Lutuke
Tu gi sakei, kad i foruma ateini pasilinksminti, linksmai padiskutuoti, praleisti laika, kad taves cia niekas nejaudina ir nezeidzia, tai kam cia tos ilgos verksmingos paklodes? 🤷♀️
Tu gi sakei, kad i foruma ateini pasilinksminti, linksmai padiskutuoti, praleisti laika, kad taves cia niekas nejaudina ir nezeidzia, tai kam cia tos ilgos verksmingos paklodes? 🤷♀️
Ne, nesakiau, kad pasilinksminti. Cambala taip nuolat sako

Kuom tau jos verksmingos?

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 13:26)
Man neidomu kalbet apie ezoterinius nupusimus.
Kad Prezidento rinkimus laimes Nauseda zinojau is psichologines puses, daug aspektu - pradejo pirmas vazinet po apylinkes, liaudziai nusibodo moteris Prezidente, liaudziai norejosi Pirmos Ponios, Simonyte neturi vyro ir vaiku( beje taip mastanciu savo pazistamu rate turiu 2).
Kad Prezidento rinkimus laimes Nauseda zinojau is psichologines puses, daug aspektu - pradejo pirmas vazinet po apylinkes, liaudziai nusibodo moteris Prezidente, liaudziai norejosi Pirmos Ponios, Simonyte neturi vyro ir vaiku( beje taip mastanciu savo pazistamu rate turiu 2).
O kodel reiskeisi taip intensyviai dievu temoje?

Nu jo, visi gudrus atbuline tvarka, tik tos nuomones neissakei pries rinkimus, sakei net balsuosi uz Simonyte, tai kokia prasme, jei zinojai,kad nelaimes?