QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:18)
Kad ji rase, jog ja tokie draugai supa, Narkologe tu,

Savo sudais manes netepk, issimuzojus esi nuo galvos iki koju - tada is nares vaiko netekties padziugavai, anksciau nuejus i onkoligoniuku tema tevams aiskinai kad jie ne taip gyveno, todel ju vaikai serga( grynai vaizgante 2 su nupusimu), dziugavai kad nare susirgo veziu( ta nare buvo tau uzmynusi kazka vos vos), is moontes liga kiek baksnojai...
Man visiskai pofik ka ten rivjera rase tavo megstamiausioj temoj apie kazkokius pedofilus, bet kai kas tiesiog yra tabu. Kai nugais tavo ciucikas, nei viena nare is to nepadziugaus.
ir? o tu žinai kas ją į narkotikus pastūmėjo, jei jau tikra narkomanė ir būtų? o kas, jei jai buvo slapta jie dedami į maistą, į gėrimus? dėl to tu ją stūmei link savižudybės dar daugiau? paškustva esi
vėžiu žmonės iš oro serga? nori pasakyti, kad neveikia blogas gyvenimo būdas? tik dauguma nelinkę to pripažinti. Pakalbink bet ką gatvėje ar sveikai gyvena, tau kone visi palinksės. O pasižiūrėk atidžiau ir pamatysi
Jei tau pofik ką ji rašė, tai ko tu debile kišies??? o man ne pofik buvo, aš mačiau, kad jai negerai, bendravau su ja, norėjau, kad išsikalbėtų kas ją graužia, ko ji taip bijo net sapnų.
Tai vat pochujiste, mauk į devynias puses, debile