Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:30)
ulisprotejo
paskaityk save ir issitaisyk.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 16:27)
Arba Magistro laipasinis arba Magistras mirksiukas.gif

Teip lutuke, teip biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:30)
Paskutines zinutes rido kad Monteverte ulisprotejo, o lutuke apsvaigus nuo kazko.
Lutuk, paskaityk save ir issitaisyk.

ka isitaisyti, kas tau si karta vaidenasi?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:31)
Teip lutuke, teip biggrin.gif .

teip teip, o anglisai paparsciausiai Ms rasom (Masters) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 16:34)
ka isitaisyti, kas tau si karta vaidenasi?
Papildyta:

teip teip, o anglisai paparsciausiai Ms rasom (Masters)  mirksiukas.gif

http://www.vlkk.lt/k...3-magistrantura

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:37)

Nu ir? praleidau viena raide, anoje zinuteje ir kas? matai ne Lt studijuoju, anglu kalba mano studijos mirksiukas.gif ka tu cia nori irodyti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 05, 16:26)
o man ne pofik buvo, aš mačiau, kad jai negerai, bendravau su ja, norėjau, kad išsikalbėtų kas ją graužia, ko ji taip bijo net sapnų.

Nemeluok. Abi sapnu reiksme rasinejot sapnu aiskinimosi temoje. Ir ji parase pirma narei, po to parasei tu, bet kitoki ismastyma.
Ta nare padekojo rivjerai, o tu pasiutusi besikabodama Dievo temok su ja, padziugavai kad jos vaikas mires.
Sveiko proto zmogus taip nesielgia. Net vaiku darzeli taip nera. O tu visgi suaugusi moteryte.
Atsakyti
cambala, visgi , kodel pas tave yra toks noras irodineti, kaip kiti jauciasi, kaip kiti gyvena, masto? As pvz visai ne taip suprantu Montevertes zinutes, tai kuri is musu teisi, tu ar as?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 15:44)

Vel meluoju,prie ko cia is vis dokturantura, jei as nei Magsitro nebaigusi?  blink.gif ? Visada sakiau, kad baigiau 2 aukstasias,  turiu 2 bakalaurus, ir studijuoju Magsitraturoj, bet dar nebaigiau.

Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 05, 16:46)
Nu ir? praleidau viena raide, anoje zinuteje ir kas? matai ne Lt studijuoju, anglu kalba mano studijos  mirksiukas.gif ka tu cia nori irodyti?

Nu ir nieko. Esi 100% Airijos DangOUlė.
Atsakyti
supratau, siai dienai fantazija baiges? neber ka rasyt? bigsmile.gif Nu lauksim nauju santabarbaros seriju.
Papildyta:
O cia grazu, wub.gif taigi nei viena nepraraskit vilties biggrin.gif cia jau i tema temos,tas vyras gal seneliu namuose pasirodys biggrin.gif
Bet sis tikro man labai grazu , kai seni zmones saves nepasilaidoja pries laika.

He's 100, she's about to turn 103, and they just got married

https://edition.cnn....e1d7m1SHV2HnsMw
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:47)
Nemeluok. Abi sapnu reiksme rasinejot sapnu aiskinimosi temoje. Ir ji parase pirma narei, po to parasei tu, bet kitoki ismastyma.
Ta nare padekojo rivjerai, o tu pasiutusi besikabodama Dievo temok su ja, padziugavai kad jos vaikas mires.
Sveiko proto zmogus taip nesielgia. Net vaiku darzeli taip nera. O tu visgi suaugusi moteryte.

tu nemeluok. Man narės į asmeninę pastoviai dėl jos rašydavo, kad jinai gąsdina jas savo sapnų aiškinimais, kad į sapnus visokie žulikai veržiasi. Klausdavo manęs kodėl jinai taip rašinėja. Kad viena ar dvi jai padėkojo, nu tai tik iš madagumo. Arba tada, kai jinai neparašė to, kad kažkas veržiasi. O aš norėjau išsiaiškinti kodėl jinai mato kažkokius žulikus. Norėjau, kad pati atsakytų, išsikalbėtų, juk forumas tam ir skirtas. Tai ji man visokias nesąmones tada rodydavo. Rašydavo, kad nueik į sapnininkus internete, ten rasi pridėtų paveiksliukų ir pamatysi tipo siaubą paveiksliukuose, žulikus, prievartautojus, žaidėjus. Kaip tau tai? Ir vis minėdavo, kad vaikus jie puola. Kai galiausiai parašė, kad turi vaikų ir vienas tipo angelėlis, aš paklausiau ne Dievų, o sapnų temoje, ar jie nusinešė jos vaiką? ir jinai pasiuto. Bet nepaisant to, vistiek bendravo su manmi, žinutes rašė, kai tu mane kaltinai, kad aš ją įžeidžiau baisiausiai. Rašė man apie visokius ženklus danguje, kad juos mato.
O Dievų temoje ji pati kabinėjosi pirma.
Atsakyti
Monteverte, as nekaltinu taves kad tu izeidei rivjera. Tu negali izeist. Savo tokiu elgesiu( saipymosi is ligu ir netekciu) tu tik parodai kokia esi sociopate.
Neskaiciau as tos sapnu temos kur tu apie jos vaika paklausei, bet istriedei apie ta jos netekti su pasidziugavimu Dievo temoj. Nu bet svarbu tau geriau nuo to pasidare 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 lapkričio 2019 - 17:30

Ir pas mane neblogos, nors akyse ju nemaciusi ir ka?mazia siais laikais info, tu ka nezinai?

Bet tai sakei nieko nekeiki, nereikia mums tavo paaiskinimu, kodel tu keiki zmones, bet neneik, kad keiki  mirksiukas.gif kaip ir cia pvz.
ir toliau kuri, man dabar idomu pasidare, tu sugebesi nors viena zinute parasyti teisinga apie kazka? bigsmile.gif

Kam čia didžiosiomis tą laipsnį rašai?
Atsakyti