QUOTE(cambala @ 2019 11 05, 16:47)
Nemeluok. Abi sapnu reiksme rasinejot sapnu aiskinimosi temoje. Ir ji parase pirma narei, po to parasei tu, bet kitoki ismastyma.
Ta nare padekojo rivjerai, o tu pasiutusi besikabodama Dievo temok su ja, padziugavai kad jos vaikas mires.
Sveiko proto zmogus taip nesielgia. Net vaiku darzeli taip nera. O tu visgi suaugusi moteryte.
tu nemeluok. Man narės į asmeninę pastoviai dėl jos rašydavo, kad jinai gąsdina jas savo sapnų aiškinimais, kad į sapnus visokie žulikai veržiasi. Klausdavo manęs kodėl jinai taip rašinėja. Kad viena ar dvi jai padėkojo, nu tai tik iš madagumo. Arba tada, kai jinai neparašė to, kad kažkas veržiasi. O aš norėjau išsiaiškinti kodėl jinai mato kažkokius žulikus. Norėjau, kad pati atsakytų, išsikalbėtų, juk forumas tam ir skirtas. Tai ji man visokias nesąmones tada rodydavo. Rašydavo, kad nueik į sapnininkus internete, ten rasi pridėtų paveiksliukų ir pamatysi tipo siaubą paveiksliukuose, žulikus, prievartautojus, žaidėjus. Kaip tau tai? Ir vis minėdavo, kad vaikus jie puola. Kai galiausiai parašė, kad turi vaikų ir vienas tipo angelėlis, aš paklausiau ne Dievų, o sapnų temoje, ar jie nusinešė jos vaiką? ir jinai pasiuto. Bet nepaisant to, vistiek bendravo su manmi, žinutes rašė, kai tu mane kaltinai, kad aš ją įžeidžiau baisiausiai. Rašė man apie visokius ženklus danguje, kad juos mato.
O Dievų temoje ji pati kabinėjosi pirma.