Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 17:21)
Idomus posakis ar sutinkat:

Silpniausia moteris yra ta, kuri myli, o stipriausia - ta, kuria myli.

Erichas Osterfeldas

yra tiesos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 06, 17:00)
baik tu, tave pavaišinčiau visa ledo lavina biggrin.gif

Akivaizdu, kad pamaciusi mano nica pradedi nervuotis
Tau tavo 2 paskutiniai plaukai tuoj isslinks.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 06, 17:01)
As niekada neduodu jokiems čaričiams ir kazkieno akcijoms. Beveik visi pinigai nuseda storose piniginese. Žinau ką sakau. Visada šelpiu gatveje sedincius -  tik taip esu tikra,  kad viska iki cento gaus pagalbos prašantis.

Gatvej sedi daugiausiai alkoholikai ar narkomanai. Ausros vartai, Pilues g pina ju ( Zuokas buvo apvales senamiesti ir centra nuo ju). Kokia prasme duoti bomzams, jei jie tuos pinigus pragers?
Tik viena karta prie Akropolio maciau jauna mama su vezimeliu ir kudikiu prasancia. Visai kitaip nei kiti prasantys...
Ir dar pries du metus prie GO 9 gal simtamete bobule prase...
Iskart matosi kas yra kas.
Papildyta:

o siaip daznai ne pinigais, o darbais labiausiai galima padeti...

Tai ko nepadedi? Juk laiko apsciai turi. Vietoj sm savo diareju audimo galetum kazkuom uzsiimt.
Atsakyti
As duodu gatveje narkomanui tam, kad jis neitu vogti i mano namus.

Ar mintis suprantama?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 06, 18:54)
Akivaizdu, kad pamaciusi mano nica pradedi nervuotis
Tau tavo 2 paskutiniai plaukai tuoj isslinks.

ė tu, perukine, nesirūpink svetimais plaukais, savų žiūrėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 06, 17:01)
As niekada neduodu jokiems čaričiams ir kazkieno akcijoms. Beveik visi pinigai nuseda storose piniginese. Žinau ką sakau. Visada šelpiu gatveje sedincius -  tik taip esu tikra,  kad viska iki cento gaus pagalbos prašantis.

Kokia naivuole!
Ubagai turi savo mafija, vierchus, moka uz vieta, moka vierchams i obschaka... Taigi sekmes selpiant nusikalteliu klana
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 16:27)
Miegojai su manim? lotuliukas.gif

Ne visus valdo anas galas  mirksiukas.gif Kuo gali moteris lovoje netikti? Vyras gali buti prastas meiluzis, ne moteris.

Kaip ten sako vyram, jei moteris nesoka pagal tavo dudele, tai vadinasi negerai kazkas su dudele biggrin.gif

O dieve. Dieve. Va ir išsidavei. Nė velnio apie žmonių santykius lovoje neišmanai. Moteris net labai gali netikti lovoje.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 16:29)
As tai nesuprantu, kaip taip moteris gali saves negerbti ir parsivesti vyra, kuris jau su kita buvo....nei pati liaminga, nei kitiem laimingiem neleidzia buti....

Nu Given gi parsivedė.
Atsakyti

Idomus posakis ar sutinkat:

Silpniausia moteris yra ta, kuri myli, o stipriausia - ta, kuria myli.

Erichas Osterfeldas

Nesutinku.
Mylima moteris yra bejegiska, o mylintii turi stipru kozyri rankose.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 06, 20:32)
Moteris net labai gali netikti lovoje.

O kas ten gali netikti? Nebent aparatas sugedes? Ar per daug problemu ji uzkurti (rasiau apie varianta, kaip kaimynas kazkoki sena automobili 15 minuciu pielindavo kol uzvesdavo, jei taip moteri - tai nuvarges vyras gali ir uzmigti)

Labiausia tikimais rupinasi vyrai turintys problemu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 06, 21:29)
Kokia naivuole!
Ubagai turi savo mafija, vierchus, moka uz vieta, moka vierchams i obschaka... Taigi sekmes selpiant nusikalteliu klana

Mhhh.. visi stovintys alkoholikai, narkomanai, muzikantai yra klano dalis...mhhh mhhh

Tu rimtai sensti. Burbi ir burbi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 06, 20:43)
Mhhh.. visi stovintys alkoholikai,  narkomanai,  muzikantai yra klano dalis...mhhh mhhh
Tu rimtai sensti. Burbi ir burbi.

As turejau galvoje tradicinius eelgetas, pasirodo selpi alkoholikus ir narkomanus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 06, 21:47)
As turejau galvoje tradicinius eelgetas, pasirodo selpi alkoholikus ir narkomanus.

Ir gatvės muzikantus, ir benamius.

Gyvenimas idomus dalykas - nezinai kaip gyvensi rytoj.
Jei man bus sunku, gal man kas pradės irgi
Atsakyti
Del šelpimo. Tarp kitu vargšu turejom miesto centre pusaklę mociutę - draugavom, šelpem, kol itariu, mire - nes nebepasirodydavo.
Ji man buvo pasakiusi: "Vaikeli, kai kitąsyk eisi pro šali, sustok, pakalbek. geriausia dovana - laikas, demesys."
Kadangi pati beveik nematau (linzes nešioju), galvoju, paciai labai smagu tureti kažką, kas sušelptu gatveje - neudokdie, jei kas. neišsizadekim ubago terbos, kaip sakoma.

Db kiti laikai, teko savanoriauti kalejimuose, žinau, ką veikia grižę iš kalejimo diedai (prievartauja savo senas motinas ant babkiu), taigi db mociuciu klausiu: "Ar jūsu namie sūnus ne narkomanas, ne alko, nereikalauja jūsu elgetauti, neatimineja pinigu?"
Visokiu istoriju tos senuteles pripasakoja man.

Del paciu alko.
Kai noriu duodu ir kaip davatka nesiraukau.
vienąsyk daviau vargšui ant viso cigareciu pakelio ir mano tuometinis vaiko tevas žiauriai užpavydejo. pats buvo be babkiu, tai suprask: kaip cia taip. ne jam daviau, o eiliniam elgetai. rolleyes.gif biggrin.gif

Dar del išmaldos niuansu.
Kai kurias nuostatas peremiau iš savo tevo (jos man patiko). Mano tevą pažista visi miesto padugnes/benamiai. Prieš daugeli metu mudu su tevu ir dar keliais žmonemis organizuodavom vargsu balius Centre Kūciu rytą.
visko būdavo, visokiu žmoniu, visokiu istoriju.
būdavo ir tokiu, kurie mandagiai atsisakydavo tą dieną ateiti (nuklodavom jiems visą stalą: lašinukai, dešra, agurkeliai, gera kava, arbata, gera ofisine aplinka), nes prie bažnyciu kaip tik tą dieną labai daug susirinkdavo babkiu. biggrin.gif
Taigi, tetis žino, kam duoda išmaldą. Žino, kad žmogus, nors ir prašo "arbatai", jis realiai prašo ant "pachmielo", nes kitaip - ir ypac žiemą - nustips.
Taigi, "Jei duodi išmaldą, tai nemoralizuok. Jei nenori duoti, manai, kad alko blogai, neduok išvis. pirkis sau sardeliu, kavos, sokolado, auskaru - jei manaisi, kad pati neturi jokiu priklausomybiu ir kaip deive sklendi - tebūnie, leisk sau, bet nebaksnok i kitą. rolleyes.gif "

Labai gerai mokytis nuolankumo.
Atsakyti
Geriau padeti vaikams, uzmirstiems senoliams, nenusisekusiems su tevais paaugliams nei selpti miestelio alkoholikus ir neturincius cigareciu lasinukais, agurkeliais ir alum.
Tai va koks given savanoriavimas...
Nes siaip galima alkoholikams pasiulyti gydyma nuo priklausomybes. Bet matomai lengviau lasiniu ir bambali pastatyt, o paskui mustis i krutine, kad uzsiima savanotiavimu. Fui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 lapkričio 2019 - 22:31