Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 11 06, 23:04)
žinoma, bet kurį variantą rinktumėtės, jei būtų tik vienas?

As, manau, visada geriau, kai vyras myli, tada dar yra sansu, kad ir moters sirdyje uzgims meile, ar bent dekingumas, prisirisimas, o atvirksciai, jei tik moteris myles, laimingo finalo nematau, greiciausiai vyra slakstys pas kitas, moteris kentes. Vyrai labiau egoistiskos butybes, o moterys is prigimties linkusios aukotis, prisiristi daug greiciau...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 23:54)
Vyrai labiau egoistiskos butybes, o moterys is prigimties linkusios aukotis, prisiristi daug greiciau...

Ir iš kur Jūs tas "tiesas" traukiat...? O Jūs asmeniškai save laikot labiau linkusia aukotis ir prisirišat greičiau, nei Jūsų vyras? Nes nu aš save bandau į Jūsų taisykles įstatyti ir nesigauna... Nei aš aukojuosi kažkaip ypatingai, nei prisirišu vien todėl, kad man kažkas ten dėmesį rodo unsure.gif Visi mes egoistai. Moterys savo tariamu aukojimusi bei prisirišimu labai puikiai manipuliuoti sugeba ir taip pririšti tas "egoistiškas būtybes", kad jie nebežino kur dėtis ir kaip pabėgti. Ir eina kaip teliukai iš paskos. Tiek ten to egoizmo ar tariamo aukojimosi realiai gyvenime kai pažiūri.

P.S.: jei kada būčiau sugalvojusi "prisirišti" vien todėl, kad man dėmesį rodė, lakstyčiau ir aš kaip bėris laukuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 07 lapkričio 2019 - 00:04
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 06, 23:51)
Ok, apie pradus aš gal nesiplėsiu. Pasakysiu tik tiek, kad tai perdėta ir sukurta pritempti tiems vaidmenims, kurie kažkada buvo sukurti. IMHO.

Tikrai ne. Bent jau aš negaliu. Bet gal aš ne moteris. Nežinau. Pastangos iš žmogaus, kuris manęs netraukia jokiu kampu yra nulio vertės. Nepamilau nė vieno, kuris paskui mane lakstė. Ir neplanuoju to daryti.

Kitaip tariant, jums meilė - darbas? Nu gal. kiekvienam savo.

P.S.: aš turbūt nebetęsiu šios diskusijos apie deimantus, poetus, ar paslaptis bei stebuklus. Ne todėl, kad manau jog tai netiesa. Tiesiog man tai tuščia ir nieko nereiškia. Nereikia mano širdies gludinti. Viskas su ja ok. Nereikia ir man nelaimingos meilės vietoj "jokios", nes aš nematau jokios prasmės nelaimėje. Ir nesuprantu aš tų teorijų apie paslaptis. Mano meilė labai žemiška. Ir labai paprasta. Bent jau iki šiol. Nėra joje jokių dramų. Gal dėl to ir nesuprantu aš tų deimantų alegorijų. Man tai skamba kaip pasiteisinimas šūdinam gyvenimui (tikrai nieko asmeniškai Jums netaikau). Tipo aš čia mylėjau, kentėjau, viską tau atleidau, deimanto kampus gludinau ir nepaisant to, kad šūdo krūvos buvo, vis tiek buvo gerai, nes aš MYLĖJAU... Blah... biggrin.gif Skaitykit, please, kaip sarkazmą situacijai/diskusijai, bet ne asmeniškai. Tikrai nenoriu nieko įžeisti ir teoriškai suprantu, kad yra ir kitaip mąstančių žmonių, kurie turi teisę į savo tiesas biggrin.gif

Tikrai pritempta?pvz vyrai nera fiziskai stipresni bendrai, neimant kazkokiu ligotu isimciu? vyrai nemegsta dauguma vienu sriciu , moteris kitu ir t.t. visai nera skirtumo tarp lyciu? bigsmile.gif

Ne, meile -ne darbas, santykiu kurimas ne darbas, o kuryba, ta kuryba, "darbas" yra pagrindas meilei gyvuoti. Cia panasiai kaip su vaiku auginimas, taip tai gali buti darbas, kai nera meiles, pvz svetimus vaikus priziurint,nes tai kazkokie fiziniai veiksmai, skalbimas, virimas, vaiko prieziura ir t.t. bet ar tai vadinam darbu?Bet ir svetima pamilstam, jei rupinames kasdiena... Taip ir cia panasiai, meile jau sakiusi esu, bent mano poziuriu, ta pati, tik israiskos formos kitos. Ar galetume paskyti, kad mylim vaikus ir tuo paciu jais nesirupinti? per rupinimasi vienas kitu, per gyvenimo dalinimasi ir auga ta meile, tas bendrumo jausmas, kai 2 tampa vienu....

Ne, jei sudinas gyvenimas, tai zinoma jokia ne meile, o mazochizmas. As sneku, kad vargiai ar yra seimu, bent as nezinau, kad niekad nebutu susipyke ar iskaudine vienas kita, juk zmones esam ir neusisvaldom ir kazka blogo padarom, ne robotai kokie bejausmiai esam, bet tai ne taisykle ir ne kasdienybe, o reti atvejai. ir taip tai gludina sirdi, tik pajautes skausma zmogus, geriau supranta kita zmogu, tai mazina ir egoizma, vienu zodziu, skausmas mums signalas, kad kazka ne taip darom gyvenime, tiek fizinis, tiek dvasinis, kad reikia kazka keisti, superinai, jei zmogui to patirti nereikia ir ten viskas idealu seimoje wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 07, 00:01)
Ir iš kur Jūs tas "tiesas" traukiat...? O Jūs asmeniškai save laikot labiau linkusia aukotis ir prisirišat greičiau, nei Jūsų vyras? Nes nu aš save bandau į Jūsų taisykles įstatyti ir nesigauna... Nei aš aukojuosi kažkaip ypatingai, nei prisirišu vien todėl, kad man kažkas ten dėmesį rodo unsure.gif Visi mes egoistai. Moterys savo tariamu aukojimusi bei prisirišimu labai puikiai manipuliuoti sugeba ir taip pririšti tas "egoistiškas būtybes", kad jie nebežino kur dėtis ir kaip pabėgti. Ir eina kaip teliukai iš paskos. Tiek ten to egoizmo ar tariamo aukojimosi realiai gyvenime kai pažiūri.

P.S.: jei kada būčiau sugalvojusi "prisirišti" vien todėl, kad man dėmesį rodė, lakstyčiau ir aš kaip bėris laukuose biggrin.gif

Is psichologijos pagrindu traukiu, studijavau ir gyvenimo mirksiukas.gif
Taip ,zinoma biggrin.gif , ir ne tik as, dauguma mano pazystamu moteru tokios, pvz dauguma vaikus stato i pirma vieta, save pamirsta ir t.t. prisirisa pire netinkamu vyruu , ir empia tuos savo kryzelius doh.gif
Moterys daro, nes reikia daznai daug ka, vyrai, nes jie taip nori. ISIMCIU VISADA YRA IR BUS.
Nepririsi vyro, jei jam moteris nepatiks, o moteris gali prisiristi ir prie ja net nevertinancio vyro, kuris elgesi blogai, patinka tokie? Kiek vyru gyvena su moterim alkoholikem, smurtautojom ir kiek moteru su tokiais vyrais? tikrai nematot to savo aplinkoje?
As nesakiau, kad mes neegoistes , as sakiau vyrai labiau, as turiu omeny, sveika egoizma, rupesti savim, savo poreikiais.
Kiek moteru vienisu mamu, vienos vaikus augina, o vyrai sau gyvenimu megaujasi, vaikus pamirse? ar atvirksciai yra kruvos vienisu rupestingu teciu ir uliavojanciu mamu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 lapkričio 2019 - 00:29
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 00:44)
.
Siaip nereikia valkatauti Airijoje zmonem, yra prieglobsciai,  pilna darbu , pasalpos galu gale.

Visa tai yra ir Lietuvoje. Zmones valkatauja, nes taip nori.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 00:54)
As, manau, visada geriau, kai vyras myli, tada dar yra sansu, kad ir moters sirdyje uzgims meile, ar bent dekingumas, prisirisimas, o atvirksciai, jei tik moteris myles, laimingo finalo nematau, greiciausiai vyra slakstys pas kitas, moteris kentes. Vyrai labiau egoistiskos butybes, o moterys is prigimties linkusios aukotis, prisiristi daug greiciau...

Veu wacko.gif geriau isvis nebut nei kad is gailescio.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 07, 00:25)
Visa tai yra ir Lietuvoje. Zmones valkatauja, nes taip nori.

Lietuvoje siek tiek kitaip, jei uzdirbi tik minimuma, esi ubagas, nesneku jau apie pensijs, kur ten gauna zmogus 100-200 e I MENESI. unsure.gif ir nereikia dabar apie tai, kaip viska galima pasiekti ir tapti menedziais bankuose, sneku apie realybe, 25 porc zmoniu ZEMIAU SKURDO RIBOS. Ir gaimybes susikurti normalu gyvenima labai labai nelengvos.

tai ka tokiem zmonem daryti? kai kurie paluzta ir valkatauja, gal tai net pelningiau tam tikrais atvejais, nei darbas uz minimuma... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 07, 00:31)

Veu  wacko.gif  geriau isvis nebut nei kad is gailescio.

kur ka apie gailesti rasiau? zinoma geirua nebutu, nei is gailescio, nes irgi nieko gero is to nebus, gailestis labai neigiama emocija...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 06, 15:01)
As niekada neduodu jokiems čaričiams ir kazkieno akcijoms. Beveik visi pinigai nuseda storose piniginese. Žinau ką sakau.

Pritariu. Zinant kokie CEO uzdarbiai, abejoju ar procentaliai daug lieka vargsams.

As kazkada kiekviena savaite pirkdavau Big Issue is vieno vyruko. Tokie projektai man priimtini. Skatina zmogaus atsakomybe.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 06, 21:19)

Dar del išmaldos niuansu.
Kai kurias nuostatas peremiau iš savo tevo (jos man patiko). Mano tevą pažista visi miesto padugnes/benamiai. Prieš daugeli metu mudu su tevu ir dar keliais žmonemis organizuodavom vargsu balius Centre Kūciu rytą.
visko būdavo, visokiu žmoniu, visokiu istoriju.
būdavo ir tokiu, kurie mandagiai atsisakydavo tą dieną ateiti (nuklodavom jiems visą stalą: lašinukai, dešra, agurkeliai, gera kava, arbata, gera ofisine aplinka), nes prie bažnyciu kaip tik tą dieną labai daug susirinkdavo babkiu. biggrin.gif
Taigi, tetis žino, kam duoda išmaldą. Žino, kad žmogus, nors ir prašo "arbatai", jis realiai prašo ant "pachmielo", nes kitaip - ir ypac žiemą - nustips.
Taigi, "Jei duodi išmaldą, tai nemoralizuok. Jei nenori duoti, manai, kad alko blogai, neduok išvis. pirkis sau sardeliu, kavos, sokolado, auskaru - jei manaisi, kad pati neturi jokiu priklausomybiu ir kaip deive sklendi - tebūnie, leisk sau, bet nebaksnok i kitą.  rolleyes.gif "

Labai gerai mokytis nuolankumo.

Nieko iš tėvo ir neperėmei. Pati rašei, neduotum pinigų alkstančiam, norinčiam nusipirkti mėsos. Sardelių. Eilinį sykį deklaruoji tik idėjas, tas ir jungia jus su lutuke.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 06, 23:54)

Kvailystė
Tai ne prigintinis dakykas, o durno auklėjimo.
Lakstė paskui mane vienas toks, vajė, meilė, rūpestis ir tt. Viską darė. Ir nereikėjo man jo. Įsimyliu kaip vyras-neprisijaukinsi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 00:35)
Lietuvoje siek tiek kitaip, jei uzdirbi tik minimuma, esi ubagas, nesneku jau apie pensijs, kur ten gauna zmogus 100-200 e I MENESI. unsure.gif  ir nereikia dabar apie tai, kaip viska galima pasiekti ir tapti menedziais bankuose, sneku apie realybe, 25 porc zmoniu ZEMIAU SKURDO RIBOS. Ir gaimybes susikurti normalu gyvenima labai labai nelengvos.

tai ka tokiem zmonem daryti? kai kurie paluzta ir valkatauja, gal tai net pelningiau tam tikrais atvejais, nei darbas uz minimuma... unsure.gif
Papildyta:

kur ka apie gailesti rasiau? zinoma geirua nebutu, nei is gailescio, nes irgi nieko gero is to nebus, gailestis labai neigiama emocija...

Tokias mažas gauna senatvės pensijas, mažai mokėję. Kitaip tariant, begali tikėtis geros pensijos jri nedirbai ar dirbsi mažai.
Papildyta:
Ok, apie pradus aš gal nesiplėsiu. Pasakysiu tik tiek, kad tai perdėta ir sukurta pritempti tiems vaidmenims, kurie kažkada buvo sukurti. IMHO.

Tikrai ne. Bent jau aš negaliu. Bet gal aš ne moteris. Nežinau. Pastangos iš žmogaus, kuris manęs netraukia jokiu kampu yra nulio vertės. Nepamilau nė vieno, kuris paskui mane lakstė. Ir neplanuoju to daryti.

Kitaip tariant, jums meilė - darbas? Nu gal. kiekvienam savo.

P.S.: aš turbūt nebetęsiu šios diskusijos apie deimantus, poetus, ar paslaptis bei stebuklus. Ne todėl, kad manau jog tai netiesa. Tiesiog man tai tuščia ir nieko nereiškia. Nereikia mano širdies gludinti. Viskas su ja ok. Nereikia ir man nelaimingos meilės vietoj "jokios", nes aš nematau jokios prasmės nelaimėje. Ir nesuprantu aš tų teorijų apie paslaptis. Mano meilė labai žemiška. Ir labai paprasta. Bent jau iki šiol. Nėra joje jokių dramų. Gal dėl to ir nesuprantu aš tų deimantų alegorijų. Man tai skamba kaip pasiteisinimas šūdinam gyvenimui (tikrai nieko asmeniškai Jums netaikau). Tipo aš čia mylėjau, kentėjau, viską tau atleidau, deimanto kampus gludinau ir nepaisant to, kad šūdo krūvos buvo, vis tiek buvo gerai, nes aš MYLĖJAU... Blah... biggrin.gif Skaitykit, please, kaip sarkazmą situacijai/diskusijai, bet ne asmeniškai. Tikrai nenoriu nieko įžeisti ir teoriškai suprantu, kad yra ir kitaip mąstančių žmonių, kurie turi teisę į savo tiesas biggrin.gif

L gerai 4u.gif
Atsakyti
Pastangos iš žmogaus, kuris manęs netraukia jokiu kampu yra nulio vertės. Nepamilau nė vieno, kuris paskui mane lakstė. Ir neplanuoju to daryti.

Kitaip tariant, jums meilė - darbas?

Lakste paskui? Gal net iskises liezuvi lakste?

Paskui MB irgi daug kas lakste, bet to neuztenka.
Kad sukurti jausmus reikia tam tikro mokslinio profesionalaus priejimo, o ne sunisko lakstymo paskui.
Tai labai subtilus reikalas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 07, 00:35)
nesneku jau apie pensijs, kur ten gauna zmogus 100-200 e I MENESI. unsure.gif 

jei zmogus dirbo ir mokejo mokescius, jo pensija nera 100 eur.

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 07, 07:56)
Kvailystė
Tai ne prigintinis dakykas, o durno auklėjimo.
Lakstė paskui mane vienas toks, vajė, meilė, rūpestis ir tt. Viską darė. Ir nereikėjo man jo. Įsimyliu kaip vyras-neprisijaukinsi.

4u.gif tas lakstymas ir rupestis labiau atstumia, nei traukia, jei tam zmogui esi abejinga.
Atsakyti
Karštą meilės naktelę turėjot? biggrin.gif
O aš neturiu ką daug pasakyti apie meilę. Man ji arba yra didelė, stipri, graži ir visokia kitokia bei abipusė arba jos visai nėra. Apie kažkokią mažesnę meilę net nematau prasmės ir reikalo diskutuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 07, 08:55)
jei zmogus dirbo ir mokejo mokescius, jo pensija nera 100 eur.
4u.gif  tas lakstymas ir rupestis labiau atstumia, nei traukia, jei tam zmogui esi abejinga.

Atstumia durnii zmones. ZMogus turi jausti, kad esat svetimi ir ne lakstyti paskui ar kisti kazkoki rupesti, o kurti artimesnius santykius.

Tas galioja VISUR.
Sakysim ikyrus pardavejai siulantys tai ko joms nereikia gali prisisaukti tik grubumo ir pasiuntimo vienu adresu.
Bet jei pardavejas maziau loja, o suvokia ko jums reikia ir pasiuko idomiu naudingu dalyku - tada kitaip...
Atsakyti