QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 06, 23:51)
Ok, apie pradus aš gal nesiplėsiu. Pasakysiu tik tiek, kad tai perdėta ir sukurta pritempti tiems vaidmenims, kurie kažkada buvo sukurti. IMHO.
Tikrai ne. Bent jau aš negaliu. Bet gal aš ne moteris. Nežinau. Pastangos iš žmogaus, kuris manęs netraukia jokiu kampu yra nulio vertės. Nepamilau nė vieno, kuris paskui mane lakstė. Ir neplanuoju to daryti.
Kitaip tariant, jums meilė - darbas? Nu gal. kiekvienam savo.
P.S.: aš turbūt nebetęsiu šios diskusijos apie deimantus, poetus, ar paslaptis bei stebuklus. Ne todėl, kad manau jog tai netiesa. Tiesiog man tai tuščia ir nieko nereiškia. Nereikia mano širdies gludinti. Viskas su ja ok. Nereikia ir man nelaimingos meilės vietoj "jokios", nes aš nematau jokios prasmės nelaimėje. Ir nesuprantu aš tų teorijų apie paslaptis. Mano meilė labai žemiška. Ir labai paprasta. Bent jau iki šiol. Nėra joje jokių dramų. Gal dėl to ir nesuprantu aš tų deimantų alegorijų. Man tai skamba kaip pasiteisinimas šūdinam gyvenimui (tikrai nieko asmeniškai Jums netaikau). Tipo aš čia mylėjau, kentėjau, viską tau atleidau, deimanto kampus gludinau ir nepaisant to, kad šūdo krūvos buvo, vis tiek buvo gerai, nes aš MYLĖJAU... Blah...

Skaitykit, please, kaip sarkazmą situacijai/diskusijai, bet ne asmeniškai. Tikrai nenoriu nieko įžeisti ir teoriškai suprantu, kad yra ir kitaip mąstančių žmonių, kurie turi teisę į savo tiesas
Tikrai pritempta?pvz vyrai nera fiziskai stipresni bendrai, neimant kazkokiu ligotu isimciu? vyrai nemegsta dauguma vienu sriciu , moteris kitu ir t.t. visai nera skirtumo tarp lyciu?
Ne, meile -ne darbas, santykiu kurimas ne darbas, o kuryba, ta kuryba, "darbas" yra pagrindas meilei gyvuoti. Cia panasiai kaip su vaiku auginimas, taip tai gali buti darbas, kai nera meiles, pvz svetimus vaikus priziurint,nes tai kazkokie fiziniai veiksmai, skalbimas, virimas, vaiko prieziura ir t.t. bet ar tai vadinam darbu?Bet ir svetima pamilstam, jei rupinames kasdiena... Taip ir cia panasiai, meile jau sakiusi esu, bent mano poziuriu, ta pati, tik israiskos formos kitos. Ar galetume paskyti, kad mylim vaikus ir tuo paciu jais nesirupinti? per rupinimasi vienas kitu, per gyvenimo dalinimasi ir auga ta meile, tas bendrumo jausmas, kai 2 tampa vienu....
Ne, jei sudinas gyvenimas, tai zinoma jokia ne meile, o mazochizmas. As sneku, kad vargiai ar yra seimu, bent as nezinau, kad niekad nebutu susipyke ar iskaudine vienas kita, juk zmones esam ir neusisvaldom ir kazka blogo padarom, ne robotai kokie bejausmiai esam, bet tai ne taisykle ir ne kasdienybe, o reti atvejai. ir taip tai gludina sirdi, tik pajautes skausma zmogus, geriau supranta kita zmogu, tai mazina ir egoizma, vienu zodziu, skausmas mums signalas, kad kazka ne taip darom gyvenime, tiek fizinis, tiek dvasinis, kad reikia kazka keisti, superinai, jei zmogui to patirti nereikia ir ten viskas idealu seimoje
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 11 07, 00:01)
Ir iš kur Jūs tas "tiesas" traukiat...? O Jūs asmeniškai save laikot labiau linkusia aukotis ir prisirišat greičiau, nei Jūsų vyras? Nes nu aš save bandau į Jūsų taisykles įstatyti ir nesigauna... Nei aš aukojuosi kažkaip ypatingai, nei prisirišu vien todėl, kad man kažkas ten dėmesį rodo

Visi mes egoistai. Moterys savo tariamu aukojimusi bei prisirišimu labai puikiai manipuliuoti sugeba ir taip pririšti tas "egoistiškas būtybes", kad jie nebežino kur dėtis ir kaip pabėgti. Ir eina kaip teliukai iš paskos. Tiek ten to egoizmo ar tariamo aukojimosi realiai gyvenime kai pažiūri.
P.S.: jei kada būčiau sugalvojusi "prisirišti" vien todėl, kad man dėmesį rodė, lakstyčiau ir aš kaip bėris laukuose
Is psichologijos pagrindu traukiu, studijavau ir gyvenimo
Taip ,zinoma

, ir ne tik as, dauguma mano pazystamu moteru tokios, pvz dauguma vaikus stato i pirma vieta, save pamirsta ir t.t. prisirisa pire netinkamu vyruu , ir empia tuos savo kryzelius

Moterys daro, nes reikia daznai daug ka, vyrai, nes jie taip nori. ISIMCIU VISADA YRA IR BUS.
Nepririsi vyro, jei jam moteris nepatiks, o moteris gali prisiristi ir prie ja net nevertinancio vyro, kuris elgesi blogai, patinka tokie? Kiek vyru gyvena su moterim alkoholikem, smurtautojom ir kiek moteru su tokiais vyrais? tikrai nematot to savo aplinkoje?
As nesakiau, kad mes neegoistes , as sakiau vyrai labiau, as turiu omeny, sveika egoizma, rupesti savim, savo poreikiais.
Kiek moteru vienisu mamu, vienos vaikus augina, o vyrai sau gyvenimu megaujasi, vaikus pamirse? ar atvirksciai yra kruvos vienisu rupestingu teciu ir uliavojanciu mamu?