Kaži kodėl lesbiete netapau...
Dar ne viskas prarasta🤣
Dar nepakankamai paveikta

As tai noreciau buti lesbiete, nes manau su moterimis kurti santykius butu paprasciau del panasaus auklejimo.
Teletabius ziurejau, tiesa va tos knygos apie du princus neskaiciau. A vdrug butu padeje.

Manau, tu dar neapsisprendus. Kazkada rasei, jog vyru but visai gerai, nes jiems gyvenime viskas paprasciau.
Gal eik tuos princus paskaityk, manau, turetu daug kas tavo gyvenime paaisketi.

As tai dziaugiuos budama moterim ir traukia mane bendram gyvenimui kartu tik vyrai. Tame ir zavesys, kad vyras salia, o ne moteris, gal butu visai neidomu, net jeigu ir paprasta....
kodėl turėtų? juk vis daugiau ir daugiau tokiems palaikymo
Papildyta:
jei sutiksi savo sielos žmogų, tai jis tą ir suteiks, bet tai nereiškai, kad jis gers moteriškus hormonus tam. Dabar ir taip aplink mus padidinti kiekiai estrogenų visur, tai dar papildomai gert vyram? na jau ne
Manau, tu dar neapsisprendus. Kazkada rasei, jog vyru but visai gerai, nes jiems gyvenime viskas paprasciau.
Gal eik tuos princus paskaityk, manau, turetu daug kas tavo gyvenime paaisketi.
As tai dziaugiuos budama moterim ir traukia mane bendram gyvenimui kartu tik vyrai. Tame ir zavesys, kad vyras salia, o ne moteris, gal butu visai neidomu, net jeigu ir paprasta....
As irgi dziaugiuosi budama moterimi. Savo kailyje jauciuosi gerai. Tai netrukdo matyt, kad vyrams paprasciau .
Beda, kad mane irgi tik vyrai traukia. Eiciau mielai skaityti tuos du princus. Ir tris eiciau, bet bijau, kad orientacija ne apsisprendimo ar auklejimo reikalas.

As dabar pradejau skaityt Sabaliauskaites " Petro Imperatore". Apie seks prievarta, meiluzius, intrigas, dviveidiskuma... Labai suintrigavo.
Man labai patiko.
jei sutiksi savo sielos žmogų, tai jis tą ir suteiks, bet tai nereiškai, kad jis gers moteriškus hormonus tam. Dabar ir taip aplink mus padidinti kiekiai estrogenų visur, tai dar papildomai gert vyram? na jau ne
Na tikrai, kam moteriskus hormonus ryti, jei galima tiesiog alu gerti.
Sakai sielos zmogu?
Tai jei vyras gali but sielos drauge, tai gal moteris gali ir sielos draugu?
Sakai sielos zmogu?
Tai jei vyras gali but sielos drauge, tai gal moteris gali ir sielos draugu?
kodėl sielos draugui būtinai pripaišyti tam tikrą lytį, ypač tą pačią kaip savo? Juk pilnai galima nerasti per gyvenimą moteriai sielos draugės, nu nes sakykim tarp moterų gali būti tam tikra konkurencija, pavydukas ir pan., o galima rasti sielos draugą iš vyrų tarpo. Nesutiksi?
Koks baisumas butu, jei pagalvociau 'noriu kito vyro trupuciuką', o dar baisiau 'norėč bobai putę palaižyti'. Tai reikštu tik viena - man su dabartiniu vyru nera gerai.
Tikiu kad toks apibudinimas tinka visoms ir visiems, ne tik man.